Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.423
- Поени од реакции
- 26.428
И викате Перишиќ беше многу лош минатата сезона? 

"Лош" за него е пофалба.И викате Перишиќ беше многу лош минатата сезона?![]()
Добро ама и цел тим не ви беше баш добар"Лош" за него е пофалба.
Brat sto da ti kazam, veruvam go znaes Perisic kakov igrac e, rabotnik na teren, epten se trudi i trca, ali kvalitativno e ogranicen definitivno. Ne znam kolku ke e upgrade momentalno vo Baern ali ete koga im se sjeba rabotata so Sane moraa nekako da reagiraat. Ima edna odvratna tocak finta, voedno i edinstvena, koja sekogas ja pravi i nikogas ne mu uspeva.Добро ама и цел тим не ви беше баш добар
Го знам де. Ама затоа прашувам за минатата сезона пошо одигра супер на СП за да после читам лоши коментари од минатата сезона кај вас. Ама добро се тешам со тоа што цел ѕим ви беше хаос. Секако не се зема за замена за Сане како што сакате да претставите туку како бекап за Коман. Ќе се зема уште еден офанзивец секако е сега проблемот е што снемува квалитетни опции па тука се чудам што ќе купат друго.Brat sto da ti kazam, veruvam go znaes Perisic kakov igrac e, rabotnik na teren, epten se trudi i trca, ali kvalitativno e ogranicen definitivno. Ne znam kolku ke e upgrade momentalno vo Baern ali ete koga im se sjeba rabotata so Sane moraa nekako da reagiraat. Ima edna odvratna tocak finta, voedno i edinstvena, koja sekogas ja pravi i nikogas ne mu uspeva.
Kako i da e so srekja neka mu e i ako ne go otkupite se najmilo da vi ebam.![]()
Нема да го купат ама не е битно, секако ќе ги извадиме парите за него. Повеќе од 20 м не вреди. Да му земат на Баерн 5 милиони за позајмицата, заштедуваат околу 7 милиони на плата и даноци, ете се 12. Догодина праќај го некаде за 10. Ако не го сака никој, Џангсу Мангсу и тоа е.Kako i da e so srekja neka mu e i ako ne go otkupite se najmilo da vi ebam.