Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.428
И викате Перишиќ беше многу лош минатата сезона? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.897
Добро ама и цел тим не ви беше баш добар
Brat sto da ti kazam, veruvam go znaes Perisic kakov igrac e, rabotnik na teren, epten se trudi i trca, ali kvalitativno e ogranicen definitivno. Ne znam kolku ke e upgrade momentalno vo Baern ali ete koga im se sjeba rabotata so Sane moraa nekako da reagiraat. Ima edna odvratna tocak finta, voedno i edinstvena, koja sekogas ja pravi i nikogas ne mu uspeva.

Kako i da e so srekja neka mu e i ako ne go otkupite se najmilo da vi ebam. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.428
Brat sto da ti kazam, veruvam go znaes Perisic kakov igrac e, rabotnik na teren, epten se trudi i trca, ali kvalitativno e ogranicen definitivno. Ne znam kolku ke e upgrade momentalno vo Baern ali ete koga im se sjeba rabotata so Sane moraa nekako da reagiraat. Ima edna odvratna tocak finta, voedno i edinstvena, koja sekogas ja pravi i nikogas ne mu uspeva.

Kako i da e so srekja neka mu e i ako ne go otkupite se najmilo da vi ebam. :D
Го знам де. Ама затоа прашувам за минатата сезона пошо одигра супер на СП за да после читам лоши коментари од минатата сезона кај вас. Ама добро се тешам со тоа што цел ѕим ви беше хаос. Секако не се зема за замена за Сане како што сакате да претставите туку како бекап за Коман. Ќе се зема уште еден офанзивец секако е сега проблемот е што снемува квалитетни опции па тука се чудам што ќе купат друго.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.954
Kako i da e so srekja neka mu e i ako ne go otkupite se najmilo da vi ebam.
Нема да го купат ама не е битно, секако ќе ги извадиме парите за него. Повеќе од 20 м не вреди. Да му земат на Баерн 5 милиони за позајмицата, заштедуваат околу 7 милиони на плата и даноци, ете се 12. Догодина праќај го некаде за 10. Ако не го сака никој, Џангсу Мангсу и тоа е.

Како и да е, good riddance.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
I mario isto ne e povikan za vecer i ne otpatuval za Spanija, mozna destinacija monako.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
65 милиони евра на петгодишни рати (y)

Марота ефект :oleee:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Кога веќе отиде и Перишиќ,на излезна врата е и Икарди,се ослободија од Наинголан,сите проблематични играчи од минатата сезона,треба да спремат уште еден јак трансфер до крај на преодниот рок.

Видал не би го сакал во екипа,СМС би требало да се погоди како Станковиќ на времето,не верувам дека би одел во надолна линија оти е млад и може уште да се развива.

На местото на Перишиќ треба да се доведе еден јак играч,мислам дека тоа е криитчна позиција сега.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.411
Поени од реакции
11.898
Ако го заменат Перишиќ со нешто квалитетно, ''А'' нема да кажам за летово.
Се да му ебам в пичка. Грд еден грдосан. Не можам да го сварам.
Не ми е толку кеф за Лукаку колку што ќе ми биде ако се апгрејтира левава крилна позиција.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.289
Поени од реакции
13.277
Абе на крај стварно испадна 65 милиона евра на 5 години (рати) исплата.
Свака част за ќорлето,мајсторски завршена работа

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Се мислам дека Барбоса би можел да одигра јако под водство на Конте,што знам.
Треба да му се даде шанса,да видиме дали е до него проблем или е проблем до тренерите.
Ако го бива топ,ако не го бива врати го во Фламенго за кило кафе и нека си трпа таму голови со жонглерите на Ипанема.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.954
СМС да го лапнат е топ. Мене единствено ме плашат страничните позиции. Тешко на таа екипа што се потпира на Кандрева и Далберт. Иако сум сигурен дека во овој систем и двајцата ќе бидат подобри од порано, немаат квалитет за нивото на кое треба да биде Интер. Лазаро во моментов е енигма, не знаеме што можеме да очекуваме од него.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Ај лево мислам Асамоа би се уклопил колку толку ама десно се хендикеп , воопшто не не поврзуваат со ниедно име да се покрие таа позиција така да Дамброзио/Кандрева е пуканње у колено, а Лазаро једино што го гледав како не работеше на градски друго поима немам за дечково. Дани Алвес би изгазил ама се врати во Бразил црепот.

Kajgana Shop

На врв Bottom