Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811
Башка што излезе инфо дека жена му боледува од рак.
Можно е ова да е една од причините.

Али ако одлучиле дека не е доволно добар, а од друга страна Валеро и Марио да останат е еднакво на самоубиство.
Ај колку толку како вечити оптимист, за Марио имам надеж ако остане дека Конте ќе направи нешто од него, ама Нианголан да си оди пред Валеро и еве Гаља не ми е јасно, освен фактот дека води лош живот.
Жена му е од Сардинија, ради тоа се враќа во Каљари.
Па тоа е причината зашто го одбрал Каљари, ваљда добил ултиматум да си бира клуб.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Да не се сврти на крај муабетот дека сам барал трансфер, нека седи ова тука:

Radja Nainggolan insists he does not feel ‘hunted’ by Inter as he rejected ‘so many offers’ to ‘lift’ Cagliari in their centenary season.
Nainggolan is on his way back to Cagliari, returning to Sardinia on a season-long loan, and the midfielder is ready to prove Inter were wrong to let him go.
“I’m happy, of course,” he told Sky Sport Italia, which caught up with him at Milan Malpensa airport.
“I tried to do my talking on the pitch. Now [Inter] must know the mistake they made.
“I don’t feel hunted. I’m peaceful and calm. I’m going back to Sardinia to do well.
“I made a decision with my heart, I had so many offers: now I want to lift the team in my centenary year.”
FC Inter 1908 reporters then asked the 31-year-old if he still had a future with the Nerazzurri.
“I’ll still have two years left on my contract after this season. Maybe my experience with Inter isn’t over yet.”

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.117
@Syn, сериозно, ако не можеш да видиш што е проблемот со анонимен играч на кој си му дал леб да јаде, си го пратил на позајмица за да се докаже (значи се уште играч на клубот) да ти зачука гол на Меаца и да се радува како да нема утре... не знам што да се објаснуваме понатаму.
Проблем е, минорен, ама ти го преставуваш како нешто воув , затоа одма после утакмицата се извинуваше, зашо бил понесен од емоции, даде перфектен гол и деби гол у негова кариера во Серија А, против тим кој не му даде скоро никаква шанса у неговата кариера.
Овде го едначите со ова икарди што го направи, срамота е двете ситуации во иста реченица да се стават, а не па да се едначат, така да во право си, нема што поише да се објаснуваме за ова, од старт немаше.
На крај краева, ова тебе ако ти преставува некаков проблем, тогаш апсолутно никаква основа не гледам што го браниш гомното икарди.
Автоматски споено мислење:

Да не се сврти на крај муабетот дека сам барал трансфер, нека седи ова тука:
Уште у првото интервју минатата недела си кажа како стојат работите, и зашто Каљари е опција кога веќе мораше да си замине.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.409
Поени од реакции
11.898
Кој ќе го замени Раџа?
Или сто милионскиот Бентеке втори ќе игра две позиции?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.942
Проблем е, минорен, ама ти го преставуваш како нешто воув , затоа одма после утакмицата се извинуваше, зашо бил понесен од емоции, даде перфектен гол и деби гол у негова кариера во Серија А, против тим кој не му даде скоро никаква шанса у неговата кариера.
Овде го едначите со ова икарди што го направи, срамота е двете ситуации во иста реченица да се стават, а не па да се едначат, така да во право си, нема што поише да се објаснуваме за ова, од старт немаше.
На крај краева, ова тебе ако ти преставува некаков проблем, тогаш апсолутно никаква основа не гледам што го браниш гомното икарди.
Прво, никаде не го споредив ова со Икарди, други после мене го направија тоа. Се согласувам дека проблемот е минорен. Но сепак, никогаш не би ставил таков шупак во тим после таков гест. Не може играч на Интер да ми прославува гол против Интер, и после тоа да ми носи дрес на Интер.

Што се однесува до гомното Икарди, не знам како да се дообјасниме дека никој не го брани него, жена му, петте деца и осумте кучиња што ги имаат. Мене воопшто не ми менува дали е гомно или е цвеќе за мирисање. Мене ме интересира топката да влегува во мрежите на противниците, а тоа е многу поверојатно со Икарди отколку со Џеко, рецимо.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Не може играч на Интер да ми прославува гол против Интер, и после тоа да ми носи дрес на Интер.
Мене воопшто не ми менува дали е гомно или е цвеќе за мирисање. Мене ме интересира топката да влегува во мрежите на противниците, а тоа е многу поверојатно со Икарди отколку со Џеко, рецимо.
Драпаш мадина и ти сеа :D Или можи двете, или ниедно не можи. :)

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ova so bladanjevo e mnogu interesno, a pritoa nikad nema da priznaes deka se demantirase, go baras Morati, a Morati go izbrka Snajder na najperverzen mozen nacin i inkasirase frapantni i bravurozni i marvelosni isto taka da ne zaboravime, 7.5m evra, fantasticen dil za klub sto imase finansiski problemi, uste eden samo-demant.
Sum bladal, vikas deka snajder bil pri kraj na kariera :facepalm:... 28 GODINI IMASE KOGA SI OTIDE, o ti, nebladacu :)))), pa toa se samo 2 godini poise otkolku sea sto ima ikardi. :pos:

Go resija so brkanje od klubot i prodazba, izgubi mesto i deifnitivno u prv tim a i vo rotacijata, cela fan baza go sakase nadvor, se spekulirase deka imalo fizicka konfrotacija so materaci u soblekuvalni, javna tajna bese deka ke bide izbrkan sto i se sluci i pogolemiot del od vtoriot del od sezonata bese ignoriran od strana na trenerot.
Ko sto ti sega go ignoriras faktot kade se demantirase i prodolzi taka malce poveke da tones so zalezi na karieri, se izgubi. Snajder, koj bese nas najdobar igrac, odnosno eden od najdobrite, clen na Legendarnata generacija koja osvoi trojna kruna, bese degradiran, mu bese zabraneto da igra, i na kraj za smesna suma, neli so 28 godini na zalez od kariera bil :facepalm: , bese prodaden vo Galatasaraj, deka sigurno, na 28 godini vredese tolku, i morati toa fantasticno go izmenadzira. Prodade 28 godisen igrac, najbolji u timot, za 7 tocka 5 milioni evra, povtoruvam, 7tocka5 vo situacija za koja i samiot velis, imale finansiska kriza. ( cel fudbalski svet im se smeese za toj transfer patem )

Da ne navlagam u muabetite sea u koj del od sezonata ova mu go napravija na Snajder. :kafence:
Sigurno on, posle sve sto napravi za inter, i bese fan fejvorit sto ne e sega slucaj so ikardi ( golem del od fan bazata go mrazi, cela CN go otpisa ), zasluzi toa da mu se pravi, a i klubot zasluzi da inkasira celi 7.5 m evra, za 28 godisen igrac na zalezot od svojata kariera. Ama dobro, morati ova so ikardi sigurno bolje ke go izmenadzirase, siiiiiigurno, abe covekot lani rece Inter treba seriozno da ja razgleda ponudata, iguain, plus pari, za ikardi. :popce:
Автоматски споено мислење:

Mu rece covekot sto u istiot post pisa deka Snajder bil na zalez od kariera koga si otide od Inter.
:neetaka:

Ова со иконите кои ги користиш ти го прави постот уште посмешен, нема збор тука.

Ајде сега вака, знаев дека си манипулант на зборови но незнаев дека си дотолку, кога немаш што да кажеш за одредена ситуација, се фаќаш за нешто сосема небитно. За ситуацијата на Балотели си пишал рекорди 2 реченици, а за годините на Шнајдер рекордни 15-20 реченици, тоа е таа експертиза на форумов што го форсираш, коментираш сосема небитни работи со реферати за на крајот ништо паметно да не си напишал. Си станал ко тие 7годишњаците кога незнаат што да кажат за одредена ситуација, ќе пробаат на сосема друга небитна работа да ти се фатат.

Незнаев дека и математиката не ти оди при рака, сега од тебе читам дека 28 е исто ко 29, и проста математичка пресметка незнаеш да правиш, те молам немој да збориш веке за бројки, очигледно не те бива. Шнајдер вика го напуштил Интер на 28 години хаха. Ајде вака да ти покажам да ти биде појасно.

1984(година на раѓање) + 28 = 2012
1984(година на раѓање) + 29 = 2013 (годината кога Шнајдер го напушта Интер)

Така да со полни 29години Шнајдер го напушта Интер, о ти експерту, и плус тоа ако е така како што ти викаш немаше да се заинтересира само факинг Галатасарај... сега гарант ќе си коментираш во стилот, еи една годинина сум промашил, голем кур бла бла... во твој стил нормално.

Да се навратиме на Балотели ситуацијата. Тоа е таа работа што и ти сам ја потврди на овој пост, викаш имало ШПЕКУЛАЦИЈА за физичка пресметка, што не е случај денеска со ИКАРДИ, денеска се и сешто се пишува и ние веруваме, бидејќи нема веке ЈАВНА ТАЈНА за овој случај, се знае од устата на магот Марота и компанијата дека Икарди е на продажба, и дека нема место во клубот, за таа и таа работа, а на пример ситуацијата на Балотели остана само на медиумски шпекулации, за на крајот во рекордно време без многу галама да се продаде надвор од Италија без притоа да се загуби ни едно милионче.... Тоа е таа разлика о експерту што треба да го знаеш... Нема врска дали било тоа Морати или некој друг, така секој паметен човек би постапил...

пс. Од денешна преспектива Морати имал право кога рекол дека треба сериозно да се разгледа понудата на Игуаин плус пари, затоа што ако не се лажам понудата беше 50 или 55М + Игуаин, денеска со неспособноста на управата играчот сериозно ризикува да ти отиде без пари, или за некоја смешна понуда од 40М...

На крај краишта ме боли кур дали ќе остане Икарди или ќе биде продаден, мојата најголема критика е што незнаеа како да ја решат ситуацијава и го оштетија клубот финансиски, директно со своите постапки...

https://sempreinter.com/2019/01/10/mauro-icardis-inter-contract-demands-revealed/ , ама ок бладам. Ваквите калчо романтика муабет за некој од ерата на Мурињо што почнал да навива за Интер ќе ти поминат. Или кај Ацо91. Морати кловнот ќе ја решел, Морати синонимот за трансфер бламажи, сехехекако. Ќе ти кажам како ќе ја решеше, ќе го продадеше Икарди за 15 мил. + Квадрадо, Рома ќе ги појачаше со најмалку 30 мил. плус некој од подобрите младинци за Џеко и петгодишен договор со огромна плата ќе му понудеше и одамна ќе се откажеше од Лукаку и 70 плус ќе ги лупнеше за Запата. Големиот Дон Морати, у сред победнички ритам и еуфорија, му прави мобинг на 28 годишниот на залез од кариера Снајдер и му забранува да игра. Уживај.
Си цитирал јак медиум нема што, сепреинтер хаха, ова ти е исто го да го цитираше на времето fcinter.com.mk

Морати е причината зошто ти денеска навиваш за Интер, најверојатно...
И ти исто го твојот пријател, имате проблем со годините, или па веруваш се и сешто што ќе пишува он тука.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.117
@interlove
Зашто само самиот си потврдуваш дека си нуб за некои ствари и не знаеш да израчунаш 2 плус 2 колку се. Ама зашто вака сам се местиш на пенал и само потврдуваш дека ВРСКА НЕМАШ, абе зашо едноставно не отиде на гугл убаво да провериш ?! Дури и по твојата погрешна математика, снајдер да има 29 години, тоа не е залез на кариера и вреди МНОГУ МНОГУ МНОГУ повеќе од 7 точка 5 милиони евра.
Инаку, Снајдер е роден во јуни, 1984, продаден е во јануари, 2013, на 28 години, 29 пуни во Јуни, кога е и роден, 6 месеци откако си заминал од клубот, какво смајли освен фејспалм да ти се стави, се изнапиша 3 страни и уште не го укапира она што и дете од јасли денес би го укапирало.

Така да со полни 29години Шнајдер го напушта Интер, о ти експерту,
и плус тоа ако е така како што ти викаш немаше да се заинтересира само факинг Галатасарај... сега гарант ќе си коментираш во стилот, еи една годинина сум промашил, голем кур бла бла... во твој стил нормално.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :pos:

The 28-year-old penned a reported three-and-half year contract at a ceremony at the club's Turk Telekom Arena after passing a medical. "It will be amazing and the atmosphere will be nice," Sneijder told the club's official website before signing.

После ова, апсолутно никад нема да те сфатам серииозно. Не си заслужил. Терај си.
И тоа не е ни битно што праиш грешка у математика и што ете и ваква основна работа што би требало на твои години да ја знаеш, не ја знаеш, еве и да е 29 колку што бил у ЈУНИ 2013, не и јануари, ГОЛЕМ КУР, начинот на кој си замина и цената се Брука, цел фудбалски свет им се смееше тогаш, нит па 29 у ниеден универзум не се ЗАЛЕЗ на кариера колку што ти си мислел дека има, што е мислам и уште потрагично, не се срами жити све.

Ти форсираш муабет дека со Икарди и Морати понаку ке било, човекот кој беше синоним за ужасни зделки, 2000 примери можам да ти дадам за фејл негови рачуници и менаџирање на трансферите, ти за балотели само се фаќаш што е уште еден таков пример, човек кој неофицијално беше избркан од тимот на пола сезона и беше декор, и како НАЈГОЛЕМ италијански талент во тој момент беше продаден за фантастични 21м евра плус бонуси ( ова според википедија ) кога веќе имаше вртоглави цени на трансфер пазарот, и 25 нека се, и 28, ништо посебно немаше во неговата продажба зашто според трансфермаркет толку и чинел тој период .
Муабетот за икарди и игуаин е само бонус, од било која перспектива тоа е ужасна зделка, џабе копаш подлабоко на дното, ова со годиниве и логиката која ја имаше при таа рачуница е доволно мислам.

Абе самиот факт што морати ти е некаков пример за добро менаџирање на ситуации и праење на трансфери беше само по себе смешно, но ете, си можел ти и уште посмешно. о ти ... уште поголем експерту.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ова со иконите кои ги користиш ти го прави постот уште посмешен, нема збор тука.

Ајде сега вака, знаев дека си манипулант на зборови но незнаев дека си дотолку, кога немаш што да кажеш за одредена ситуација, се фаќаш за нешто сосема небитно. За ситуацијата на Балотели си пишал рекорди 2 реченици, а за годините на Шнајдер рекордни 15-20 реченици, тоа е таа експертиза на форумов што го форсираш, коментираш сосема небитни работи со реферати за на крајот ништо паметно да не си напишал. Си станал ко тие 7годишњаците кога незнаат што да кажат за одредена ситуација, ќе пробаат на сосема друга небитна работа да ти се фатат.

Незнаев дека и математиката не ти оди при рака, сега од тебе читам дека 28 е исто ко 29, и проста математичка пресметка незнаеш да правиш, те молам немој да збориш веке за бројки, очигледно не те бива. Шнајдер вика го напуштил Интер на 28 години хаха. Ајде вака да ти покажам да ти биде појасно.

Така да со полни 29години Шнајдер го напушта Интер, о ти експерту, и плус тоа ако е така како што ти викаш немаше да се заинтересира само факинг Галатасарај... сега гарант ќе си коментираш во стилот, еи една годинина сум промашил, голем кур бла бла... во твој стил нормално.

Да се навратиме на Балотели ситуацијата. Тоа е таа работа што и ти сам ја потврди на овој пост, викаш имало ШПЕКУЛАЦИЈА за физичка пресметка, што не е случај денеска со ИКАРДИ, денеска се и сешто се пишува и ние веруваме, бидејќи нема веке ЈАВНА ТАЈНА за овој случај, се знае од устата на магот Марота и компанијата дека Икарди е на продажба, и дека нема место во клубот, за таа и таа работа, а на пример ситуацијата на Балотели остана само на медиумски шпекулации, за на крајот во рекордно време без многу галама да се продаде надвор од Италија без притоа да се загуби ни едно милионче.... Тоа е таа разлика о експерту што треба да го знаеш... Нема врска дали било тоа Морати или некој друг, така секој паметен човек би постапил...

пс. Од денешна преспектива Морати имал право кога рекол дека треба сериозно да се разгледа понудата на Игуаин плус пари, затоа што ако не се лажам понудата беше 50 или 55М + Игуаин, денеска со неспособноста на управата играчот сериозно ризикува да ти отиде без пари, или за некоја смешна понуда од 40М...

На крај краишта ме боли кур дали ќе остане Икарди или ќе биде продаден, мојата најголема критика е што незнаеа како да ја решат ситуацијава и го оштетија клубот финансиски, директно со своите постапки...

Си цитирал јак медиум нема што, сепреинтер хаха, ова ти е исто го да го цитираше на времето fcinter.com.mk

Морати е причината зошто ти денеска навиваш за Интер, најверојатно...
И ти исто го твојот пријател, имате проблем со годините, или па веруваш се и сешто што ќе пишува он тука.
Sempre ја преземале веста од Кориере, ја имаш и таму. Ќе знаеше ако прочиташе,но добро ти си знаеш. Ако имаш селективна меморија и ги памтиш тие две години под Мурињо кога ок така нека е Морати е боготац за менаџирање клуб ( иако Мурџо му нацрта што значи професионализам ама ајде нека ти биде).

Член од
23 август 2010
Мислења
40.016
Поени од реакции
116.839
Кој ќе го замени Раџа?
Или сто милионскиот Бентеке втори ќе игра две позиции?
Za ova da se desi treba da zememe nekoj igrac sto konstantno ke bide povreden, a barem sega za sega nema takvi spekulacii taka da kuliraj.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
@interlove
Зашто само самиот си потврдуваш дека си нуб за некои ствари и не знаеш да израчунаш 2 плус 2 колку се. Ама зашто вака сам се местиш на пенал и само потврдуваш дека ВРСКА НЕМАШ, абе зашо едноставно не отиде на гугл убаво да провериш ?! Дури и по твојата погрешна математика, снајдер да има 29 години, тоа не е залез на кариера и вреди МНОГУ МНОГУ МНОГУ повеќе од 7 точка 5 милиони евра.
Инаку, Снајдер е роден во јуни, 1984, продаден е во јануари, 2013, на 28 години, 29 пуни во Јуни, кога е и роден, 6 месеци откако си заминал од клубот, какво смајли освен фејспалм да ти се стави, се изнапиша 3 страни и уште не го укапира она што и дете од јасли денес би го укапирало.

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :pos:

После ова, апсолутно никад нема да те сфатам серииозно. Не си заслужил. Терај си.
И тоа не е ни битно што праиш грешка у математика и што ете и ваква основна работа што би требало на твои години да ја знаеш, не ја знаеш, еве и да е 29 колку што бил у ЈУНИ 2013, не и јануари, ГОЛЕМ КУР, начинот на кој си замина и цената се Брука, цел фудбалски свет им се смееше тогаш, нит па 29 у ниеден универзум не се ЗАЛЕЗ на кариера колку што ти си мислел дека има, што е мислам и уште потрагично, не се срами жити све.

Ти форсираш муабет дека со Икарди и Морати понаку ке било, човекот кој беше синоним за ужасни зделки, 2000 примери можам да ти дадам за фејл негови рачуници и менаџирање на трансферите, ти за балотели само се фаќаш што е уште еден таков пример, човек кој неофицијално беше избркан од тимот на пола сезона и беше декор, и како НАЈГОЛЕМ италијански талент во тој момент беше продаден за фантастични 21м евра плус бонуси ( ова според википедија ) кога веќе имаше вртоглави цени на трансфер пазарот, и 25 нека се, и 28, ништо посебно немаше во неговата продажба зашто според трансфермаркет толку и чинел тој период .
Муабетот за икарди и игуаин е само бонус, од било која перспектива тоа е ужасна зделка, џабе копаш подлабоко на дното, ова со годиниве и логиката која ја имаше при таа рачуница е доволно мислам.

Абе самиот факт што морати ти е некаков пример за добро менаџирање на ситуации и праење на трансфери беше само по себе смешно, но ете, си можел ти и уште посмешно. о ти ... уште поголем експерту.
Изгледа имаш кратка меморија, ти си тој што дркаше на Морати додека беше во клубот, и тука се расправаше со сите, поготово со бене... Немој да мислиш дека сме забораиле, има постови, ме мрзи да копам по нив, а и зошто да се замарам со тоа кога буквално никад нема да признаеш, ќе се фатиш за годините на Шнајдер или сосема нешто небитно за да бегаш од поентата на која беше темата...

Ти мењаваш мислења секоја година, зошто тебе некој треба да те зима за сериозен, јас сеуште незнам, јас одамна не те зимам за сериозен и никому ништо, и ти можеш и имаш право тоа да го сториш, но тоа автоматски не те прави поинтелегентен на дискусијава.

Јас сум те прател и на другите дискусии со другите членови, секад бегаш од поентата која се дискутира, се обидуваш да ја отераш темата у пичку матер во недостаток на аргументи.

Знаеш и сам дека со ситуацијава на Икарди потфрлија твоите миленици сега ај ќе одиме со главата во зид, е па не може така бе пријателе, некад треба да се застане и да се искритикува ако згрешат, а не после некое време кога ќе ги отпуштиме, да фрлиме камења против нив како досега што правеше... Дволичност на дело, нема што.

Инаку интересно меме нема што еве ти ја твојата омилена за крај од мене...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811
Изгледа имаш кратка меморија, ти си тој што дркаше на Морати додека беше во клубот, и тука се расправаше со сите, поготово со бене... Немој да мислиш дека сме забораиле, има постови, ме мрзи да копам по нив, а и зошто да се замарам со тоа кога буквално никад нема да признаеш, ќе се фатиш за годините на Шнајдер или сосема нешто небитно за да бегаш од поентата на која беше темата...

Ти мењаваш мислења секоја година, зошто тебе некој треба да те зима за сериозен, јас сеуште незнам, јас одамна не те зимам за сериозен и никому ништо, и ти можеш и имаш право тоа да го сториш, но тоа автоматски не те прави поинтелегентен на дискусијава.

Јас сум те прател и на другите дискусии со другите членови, секад бегаш од поентата која се дискутира, се обидуваш да ја отераш темата у пичку матер во недостаток на аргументи.

Знаеш и сам дека со ситуацијава на Икарди потфрлија твоите миленици сега ај ќе одиме со главата во зид, е па не може така бе пријателе, некад треба да се застане и да се искритикува ако згрешат, а не после некое време кога ќе ги отпуштиме, да фрлиме камења против нив како досега што правеше... Дволичност на дело, нема што.

Инаку интересно меме нема што еве ти ја твојата омилена за крај од мене...
Али факт е дека од цел свет само ти го викаш Шнајдер

Член од
16 април 2014
Мислења
7.409
Поени од реакции
11.898
Da, vinoven e, odbi da igra za klubot za koj navivas, potoa odbi da trenira za klubot za koj navivas, i lazirase povreda za da ne igra i ne trenira, za klubot za koj navivas, u paket so nego i zena mu istovremeno nanesuvase steta na klubot.
Ne placi po picka od covek ko nekoja tinejdzerka.
I ne go brkaat ko kuce, nego ko tvor ili nekoj ostali stetnik, sto smrdi i u princip nikoj ne go saka okolu nego, pocnuvajki od onie sto sekoj vikend se na tribini ( ne tie 40 000 turisti za koj ti tvrdese deka ja polnele meaca sekoe kolo, nego tie 10 000 dusi od milano so idat : ))) ).

/QUOTE]

Болдираното ти е класичен пример за она што го правиш постојано и го имам спомнато неколку пати. Додаваш нешто што нема никаква врска за тоа што моментално се расправате, ама битно по паметен се чуствуваш ако пишеш нешто такво.

Kajgana Shop

На врв Bottom