Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811
Ди Марко сме го ставиле во тим... човекот ни ја еба сезоната со гол на Меаца (за што немам замерки, секоја чест) и го прославуваше како да е финале на ЛШ. Играч пуштен на позајмица.

Тоа е тој морален компас на Интер.
Па после тоа детето даде изјава дека се му должи на Интер и дека се израдувал лично за себе за сопствениот напредок и на крај се извини, за разлика од некој друг...

Како и да е сакаат да го продадат не го планираат за во Интер барем така се шпекулираше.

За напаѓачи фалат 2-ца но не за прва постава, едното место е за Лаутаро.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811
Па некоја ѕвезда не сака ни да се извини за многу поголеми пиздарии. Пази детево ти дава гол таму во 2-3 коло и ти ја ебал цела сезона :pos:

Се израдува, после објасни и се извини, сега зашто играл пријателска. Дете што не го ни планираат, иако мислам дека има потенцијал и ќе им биде грешка ако се ослободат лесно од него. Ваљда Конте сака да го тестира.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811

Како ли само можел даа се израдува така на првиот гол во кариерата после тежок период па после и да се извини... Говедо без трошка срам #LeaveIkardiAndWandaAlone

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Предлог анкета - Ќе го дочека ли Конте октомври на клупата на Интер.
можни одговори:

1 Не,ќе го избркаат
2 Не,ќе си отиде сам
3 Да,останува и гази
4 Кур да бричи Сунинг

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Клавај анкетата,

Мислам дека ќе тера топло ладно, ќе им извади икс на јуве на домашен терен, ќе се врткаме некаде околу 4-5 место на стартот до кај декември. После ќе не фати тоа кризата ќе паднеме до кај 8мо и на крај ќе се прават математиките.
Орел да слета на Олимпико шо значи Лацио ќе ја тепа рома, Наинголан да даде 4 гола у гости кај аталанта, Рома да им извади икс на милан, милан да прими гол од голман у 90та(хехе), Наполи и јубе да играат икс, и таман ние ќе бидеме пето и у свои раце последно коло со бреша на домашен терен ќе кикснеме. Среќа па Сампдорија ќе ги тепа џенова у дербито па ние ќе ги прерипаме у гол разлика, зашто сме ги тепале лече 0-2 у гости и имаме више стативи на неутрален терен(најмалце 2 ќе играме на неутрален годинава заради добра среќа поклон од ФИГЦ) и така среќно ќе завршиме на четврто место.
Сунинг уште на 29 април ќе каже дека на самиот старт знаеле шо се дешава, знаеле кои се можностите со тимот и дека тоа им било целта уствари само ние не сме разбрале. Ќе се лансира нов проект, FOR EVERYONE зш некој геј трансџендер црнец со јапанско потекло се осеќал повреден од сегашното NOT FOR EVERYONE. Икарди уште едно дете ќе направи како дел од проектот секое летенце-детенце. Занети ќе открие дека и него почнала косата да му паѓа. На форумов конечно ќе заврши апдејтот, ќе има дел за интераши, со еден клик достава на диазепам до дома. Модераторка ќе го носи со тико.
Samo moe mislene ne mora da bidi tocno ova!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Додека сите играат со првиот тим, ние уште комбинираме или немаме дефиниран тим. Голем минус засега за управата, Наинголан е веќе минус, имаат можност до крај да ја оправат ситуацијата со Икарди, дали играл или е продаден ватевер.
Zaso mislis deka momentalno toa vi e kombiniran tim, da ne vi se na klupa vidal, modric, lukaku, mesi i ronaldo??

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Zaso mislis deka momentalno toa vi e kombiniran tim, da ne vi se na klupa vidal, modric, lukaku, mesi i ronaldo??
Ne se na klupa, edniot e vo Barca, drugiot vo Real, tretiot Manchester, eden ni e tehnoloshki vishok, drugiot na porodilno edna sezona, i taka... Ama imame plan, samo pokasno go realizirame od drugite.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
На Димарко може да му се прости што прославувал гол како луд против клубот кој го промовираше во фудбалскиот свет, а на Икарди неможе да му се прости со 142 гола позади својot грб со Интер, и еден тон пот и солзи даден за овој клуб...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
haha, kakva bravurozna promocija so 2 nastapi u kariera za inter, polunastapi so karabak i empoli u zadnje kolo, i tocno Nula pati starter u karierata za Inter :vozbud:
pa kako ne mu bese sram Debi golot u svoja kariera vo serija A, koj bese daen od 140 metri, da go proslavuva, tolku mnogu inter napraija za nego u negovata bogata kariera, te promocii, te nastapi u reprezentacija koi nikad nemase da se desat da ne bese inter, te milioni na smetka, frapantno.

Ja ne znam inace ni zasto se izvinuese radi toa raduvanje, da imal istorija nekoja so inter, barem poise od 10 nastapi, pa aj da go sfatam, inace da ne bese toj gol 90% nemase ni da znaat deka ovoj nekad bil del od inter, ama ete, imase doblest, se izvini, emocii go ponele, debi gol, vrakanje u serija a, meaca blaa blaa blaa.

Onoj vtorion, bivsiot kapiten, 100000 pati polosa stvar naprail sto e apsurdno da pomislis ovie dve raboti u ista recenica da gi stais, a ne pa da ubedues, deka ako na dimarco mu se prostilo (?!?!?, ne znam koj u zivotot se zamaral voopsto za nekakvo prostuvanje so ovoj ), mozelo i na ikardi ... abe da bog da kariera da mu se usere, pa denot koga wanda ke mu nabie rogovi, da si naprai edna retrospektiva sto on sve uspeal da naprai u istata i sto sve prokockal radi edna obicna starleta i orospija, pa da pocne da razmislue i za metak u glava, so ogled na faktot sto tuka mozese legenda da stane, ili pa da prai transfer u golemi i legendarni klubovi ko real madrid, ili mancester united.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.296
Поени од реакции
10.492
Conte has refurbished Dalbert and Candreva as the two have been the most surprising players this preseason.

Нека си бара Лазаро ново клубче, не гледа он терен годинава.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да ми клекнеш :pusigo::rolleyes:
На кур дрско да ми легнеш :sekcza: .... OOOOOOOoooooOOOO ooooOOOOOOOoooooOoooOO FIREEEEBAAAALLLLL ...,. чечеречечечечее чечеречечееее, самина намина ее вакака ваака еееееее

Kajgana Shop

На врв Bottom