haha, kakva bravurozna promocija so 2 nastapi u kariera za inter, polunastapi so karabak i empoli u zadnje kolo, i tocno Nula pati starter u karierata za Inter

pa kako ne mu bese sram Debi golot u svoja kariera vo serija A, koj bese daen od 140 metri, da go proslavuva, tolku mnogu inter napraija za nego u negovata bogata kariera, te promocii, te nastapi u reprezentacija koi nikad nemase da se desat da ne bese inter, te milioni na smetka, frapantno.
Ja ne znam inace ni zasto se izvinuese radi toa raduvanje, da imal istorija nekoja so inter, barem poise od 10 nastapi, pa aj da go sfatam, inace da ne bese toj gol 90% nemase ni da znaat deka ovoj nekad bil del od inter, ama ete, imase doblest, se izvini, emocii go ponele, debi gol, vrakanje u serija a, meaca blaa blaa blaa.
Onoj vtorion, bivsiot kapiten, 100000 pati polosa stvar naprail sto e apsurdno da pomislis ovie dve raboti u ista recenica da gi stais, a ne pa da ubedues, deka ako na dimarco mu se prostilo (?!?!?, ne znam koj u zivotot se zamaral voopsto za nekakvo prostuvanje so ovoj ), mozelo i na ikardi ... abe da bog da kariera da mu se usere, pa denot koga wanda ke mu nabie rogovi, da si naprai edna retrospektiva sto on sve uspeal da naprai u istata i sto sve prokockal radi edna obicna starleta i orospija, pa da pocne da razmislue i za metak u glava, so ogled na faktot sto tuka mozese legenda da stane, ili pa da prai transfer u golemi i legendarni klubovi ko real madrid, ili mancester united.