Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
haha, kakva bravurozna promocija so 2 nastapi u kariera za inter, polunastapi so karabak i empoli u zadnje kolo, i tocno Nula pati starter u karierata za Inter :vozbud:
pa kako ne mu bese sram Debi golot u svoja kariera vo serija A, koj bese daen od 140 metri, da go proslavuva, tolku mnogu inter napraija za nego u negovata bogata kariera, te promocii, te nastapi u reprezentacija koi nikad nemase da se desat da ne bese inter, te milioni na smetka, frapantno.

Ja ne znam inace ni zasto se izvinuese radi toa raduvanje, da imal istorija nekoja so inter, barem poise od 10 nastapi, pa aj da go sfatam, inace da ne bese toj gol 90% nemase ni da znaat deka ovoj nekad bil del od inter, ama ete, imase doblest, se izvini, emocii go ponele, debi gol, vrakanje u serija a, meaca blaa blaa blaa.

Onoj vtorion, bivsiot kapiten, 100000 pati polosa stvar naprail sto e apsurdno da pomislis ovie dve raboti u ista recenica da gi stais, a ne pa da ubedues, deka ako na dimarco mu se prostilo (?!?!?, ne znam koj u zivotot se zamaral voopsto za nekakvo prostuvanje so ovoj ), mozelo i na ikardi ... abe da bog da kariera da mu se usere, pa denot koga wanda ke mu nabie rogovi, da si naprai edna retrospektiva sto on sve uspeal da naprai u istata i sto sve prokockal radi edna obicna starleta i orospija, pa da pocne da razmislue i za metak u glava, so ogled na faktot sto tuka mozese legenda da stane, ili pa da prai transfer u golemi i legendarni klubovi ko real madrid, ili mancester united.
Ќе дојде времето кога и за Конте/Марота ќе се пишуваат реферати со пцофки, до догаш нека биде Икарди крив за се и сешто. Инаку претпознатлив стана на фан клубов по тоа што менуваш мислења секоја година, на почеток од сезона имаш едно мислење, при крај на сезоната ќе смениш на друго.

Нема проблем Икарди е виновен за се и сешто, Перишиќ и компанијата се цвеќи за мирисање, но памти само дека заради овие неспособниве го губиме најдобриот шпиц во Италија во последните 5години.

Го бркат како куче само заради тоа што бараше покачување на платата и тоа што му следуваше според перфомансите. Еи замислете бараше плата од 7М, наместо досегашните 4.5М, а спремни се на Лукаку да му даваат 9М, плус 80М оштета на Манчестер...

пс. Јас мислам дека главниот проблем во Интер, е што немаме ЈАК ПРЕТСЕДАТЕЛ, налик на Морати/Берлускони на времето, моментално Ањели, Де Лаурентис во Италија. Тие никад немаше да дозволат да губат пари, само заради тоа што му се дигал на некој Марота или Конте да изјавуваат на своја глава дека одреден играч не е дел од екипата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
Da, vinoven e, odbi da igra za klubot za koj navivas, potoa odbi da trenira za klubot za koj navivas, i lazirase povreda za da ne igra i ne trenira, za klubot za koj navivas, u paket so nego i zena mu istovremeno nanesuvase steta na klubot.
Ne placi po picka od covek ko nekoja tinejdzerka.
I ne go brkaat ko kuce, nego ko tvor ili nekoj ostali stetnik, sto smrdi i u princip nikoj ne go saka okolu nego, pocnuvajki od onie sto sekoj vikend se na tribini ( ne tie 40 000 turisti za koj ti tvrdese deka ja polnele meaca sekoe kolo, nego tie 10 000 dusi od milano so idat : ))) ).

Јас мислам дека главниот проблем во Интер, е што немаме ЈАК ПРЕТСЕДАТЕЛ, налик на Морати/Берлускони на времето, моментално Ањели, Де Лаурентис во Италија. Тие никад немаше да дозволат да губат пари, само заради тоа што му се дигал на некој Марота или Конте да изјавуваат на своја глава дека одреден играч не е дел од екипата.
:pos: :pos: :pos:
Samo edna rabota ke te potsetam, snajder, koj vo edna sezona napravi 1340000 pati poise od ona sto ikardi go naprail za Inter, do toj stepen sto '' placevme '' sto ne zema zlatna topka. TOLKU
Sramota e ko navivac na inter ova da go napises, osven ako od vcera ne si pocnal da navivas za klubot. Izlisno e bilo sto da se diskutira so ogled deka zaboravi kakov tretman imase Snajder od MORATI i Branka. sam sebe demantiral
I analogno na ova, nemase podobro da pomine ikardi i kaj Morati. :cool:

Последно уредено:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ќе дојде времето кога и за Конте/Марота ќе се пишуваат реферати со пцофки, до догаш нека биде Икарди крив за се и сешто. Инаку претпознатлив стана на фан клубов по тоа што менуваш мислења секоја година, на почеток од сезона имаш едно мислење, при крај на сезоната ќе смениш на друго.

Нема проблем Икарди е виновен за се и сешто, Перишиќ и компанијата се цвеќи за мирисање, но памти само дека заради овие неспособниве го губиме најдобриот шпиц во Италија во последните 5години.

Го бркат како куче само заради тоа што бараше покачување на платата и тоа што му следуваше според перфомансите. Еи замислете бараше плата од 7М, наместо досегашните 4.5М, а спремни се на Лукаку да му даваат 9М, плус 80М оштета на Манчестер...
Ова само кај ацо91 или берзеркер може да пројде, бараше околу 9-10 добил 7.5 и бонуси.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Da, vinoven e, odbi da igra za klubot za koj navivas, potoa odbi da trenira za klubot za koj navivas, i lazirase povreda za da ne igra i ne trenira, za klubot za koj navivas, u paket so nego i zena mu istovremeno nanesuvase steta na klubot.
Ne placi po picka od covek ko nekoja tinejdzerka.
I ne go brkaat ko kuce, nego ko tvor ili nekoj ostali stetnik, sto smrdi i u princip nikoj ne go saka okolu nego, pocnuvajki od onie sto sekoj vikend se na tribini ( ne tie 40 000 turisti za koj ti tvrdese deka ja polnele meaca sekoe kolo, nego tie 10 000 dusi od milano so idat : ))) ).

:pos: :pos: :pos:
Samo edna rabota ke te potsetam, snajder, koj vo edna sezona napravi 1340000 pati poise od ona sto ikardi go naprail za Inter, do toj stepen sto '' placevme '' sto ne zema zlatna topka. TOLKU
Sramota e ko navivac na inter ova da go napises, osven ako od vcera ne si pocnal da navivas za klubot. Izlisno e bilo sto da se diskutira so ogled deka zaboravi kakov tretman imase Snajder od MORATI i Branka. sam sebe demantiral
I analogno na ova, nemase podobro da pomine ikardi i kaj Morati. :cool:
Најмалку што можеше во тој момент беше да лажира повреда. Кај си видел ти, 2 години да бидеш капитен, и одеднаш на сред сезона да ти ја одземат траката, само затоа што некој смрден јувенташ му се дигал курот да изиграва авторитет на твоја сметка. Он доволно професионален остана, да беше некој друг играч имаше да го скрши од ќутек...

Од почеток не ми се допадна како беше најавен овој човек(Марота), му дадоа многу слобода во работата, и за неполна една година успеа да му наштети на клубот најмалце 100М, само од Икарди и Наинголан, и тоа само заради тоа што незнаеше како да се справи со настанатата ситуација.

Незнам што воопшто бладаш за некакво сам себе демантирање.

Шнајдер беше при крај на кариера, зимаше премногу плата, клубот беше во тешки гомна(финансиски) и само гледаше како да се ослободи од играчите со поголеми плати, што не е случај денеска...

Само да те потсетам со следнава ситуација, чим се наврати уште 2010...

Имаше еден човек тоа време кој го фрли дресот на Интер после полуфинале во ЛШ, и човек кој додека беше во Интер, облече дрес на Милан, и флертуваше со тој клуб, сигурно те држи паметот и знаеш како тоа го реши Морати и компанијата...

Правец Манчестер Сити(30м), надвор од Италија, но никад немаше изјави од челници во клубот дека Балотели не е дел од тимот... или дека е на продажба...

Ова само кај ацо91 или берзеркер може да пројде, бараше околу 9-10 добил 7.5 и бонуси.
Никад не барал 9-10М плата, информирај се убаво.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
Ova so bladanjevo e mnogu interesno, a pritoa nikad nema da priznaes deka se demantirase, go baras Morati, a Morati go izbrka Snajder na najperverzen mozen nacin i inkasirase frapantni i bravurozni i marvelosni isto taka da ne zaboravime, 7.5m evra, fantasticen dil za klub sto imase finansiski problemi, uste eden samo-demant.
Sum bladal, vikas deka snajder bil pri kraj na kariera :facepalm:... 28 GODINI IMASE KOGA SI OTIDE, o ti, nebladacu :)))), pa toa se samo 2 godini poise otkolku sea sto ima ikardi. :pos:

Имаше еден човек тоа време кој го фрли дресот на Интер после полуфинале во ЛШ, и човек кој додека беше во Интер, облече дрес на Милан, и флертуваше со тој клуб, сигурно те држи паметот и знаеш како тоа го реши Морати и компанијата...
Go resija so brkanje od klubot i prodazba, izgubi mesto i deifnitivno u prv tim a i vo rotacijata, cela fan baza go sakase nadvor, se spekulirase deka imalo fizicka konfrotacija so materaci u soblekuvalni, javna tajna bese deka ke bide izbrkan sto i se sluci i pogolemiot del od vtoriot del od sezonata bese ignoriran od strana na trenerot.
Ko sto ti sega go ignoriras faktot kade se demantirase i prodolzi taka malce poveke da tones so zalezi na karieri, se izgubi. Snajder, koj bese nas najdobar igrac, odnosno eden od najdobrite, clen na Legendarnata generacija koja osvoi trojna kruna, bese degradiran, mu bese zabraneto da igra, i na kraj za smesna suma, neli so 28 godini na zalez od kariera bil :facepalm: , bese prodaden vo Galatasaraj, deka sigurno, na 28 godini vredese tolku, i morati toa fantasticno go izmenadzira. Prodade 28 godisen igrac, najbolji u timot, za 7 tocka 5 milioni evra, povtoruvam, 7tocka5 vo situacija za koja i samiot velis, imale finansiska kriza. ( cel fudbalski svet im se smeese za toj transfer patem )

Da ne navlagam u muabetite sea u koj del od sezonata ova mu go napravija na Snajder. :kafence:
Sigurno on, posle sve sto napravi za inter, i bese fan fejvorit sto ne e sega slucaj so ikardi ( golem del od fan bazata go mrazi, cela CN go otpisa ), zasluzi toa da mu se pravi, a i klubot zasluzi da inkasira celi 7.5 m evra, za 28 godisen igrac na zalezot od svojata kariera. Ama dobro, morati ova so ikardi sigurno bolje ke go izmenadzirase, siiiiiigurno, abe covekot lani rece Inter treba seriozno da ja razgleda ponudata, iguain, plus pari, za ikardi. :popce:
Автоматски споено мислење:

Mu rece covekot sto u istiot post pisa deka Snajder bil na zalez od kariera koga si otide od Inter.
:neetaka:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.710
Поени од реакции
4.553
На кур дрско да ми легнеш :sekcza: .... OOOOOOOoooooOOOO ooooOOOOOOOoooooOoooOO FIREEEEBAAAALLLLL ...,. чечеречечечечее чечеречечееее, самина намина ее вакака ваака еееееее
Дури го мислеше на куров ми киснеше! :angel:
Автоматски споено мислење:

Ова само кај ацо91 или берзеркер може да пројде
На куров ми дојде.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
https://sempreinter.com/2019/01/10/mauro-icardis-inter-contract-demands-revealed/ , ама ок бладам. Ваквите калчо романтика муабет за некој од ерата на Мурињо што почнал да навива за Интер ќе ти поминат. Или кај Ацо91. Морати кловнот ќе ја решел, Морати синонимот за трансфер бламажи, сехехекако. Ќе ти кажам како ќе ја решеше, ќе го продадеше Икарди за 15 мил. + Квадрадо, Рома ќе ги појачаше со најмалку 30 мил. плус некој од подобрите младинци за Џеко и петгодишен договор со огромна плата ќе му понудеше и одамна ќе се откажеше од Лукаку и 70 плус ќе ги лупнеше за Запата. Големиот Дон Морати, у сред победнички ритам и еуфорија, му прави мобинг на 28 годишниот на залез од кариера Снајдер и му забранува да игра. Уживај.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.550
Поени од реакции
7.090
Conte has refurbished Dalbert and Candreva as the two have been the most surprising players this preseason.
Сега читав за Лукаку, преговорите запнале кој да плати за втората авионската карта до Милано, пошто две седишта му требаат на братот. Што е добро кога ќе игра за нас ќе може да се загради појако, за да рипа со глава простор да си прави. Еве и позитивни вести не е се така црно, гледате Кандрева бил најјак сега, така да I cross Di Candreva комбинирано со Лукаку ѕверот рамен ќе ни нема! Spavas li mirno Mauricius Sari????

Од овој трансфер период криво ми е што не го купивме Џанлука Манчини од Аталанта, Рома го земаа. Комотно можевме со Фрог да го трампаме. Пропуштена шанса за новиот матрикс у тимот....

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Дури го мислеше на куров ми киснеше! :angel:
Док јајца мераклиски ми лижеше.

На куров ми дојде.
Штета што од мало куре нема фајде.

ОООООООООООооооОООооОООООООооОООООооооОоОООооооОо ја чу речи баби свом оф оф еминааа да си моја данима оф оф еминааа

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.943
@Syn, сериозно, ако не можеш да видиш што е проблемот со анонимен играч на кој си му дал леб да јаде, си го пратил на позајмица за да се докаже (значи се уште играч на клубот) да ти зачука гол на Меаца и да се радува како да нема утре... не знам што да се објаснуваме понатаму.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811
Од целава сага за управата само за Нианголан не ги поддржувам, човекот имаше солидна сезона и гол кој значеше ЛШ, вети дека ќе даде се од себе бла бла бла и се ослободија од него. Али пак ќе повторам има многу работи кои не ги знаеме...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.015
Поени од реакции
24.098
Од целава сага за управата само за Нианголан не ги поддржувам, човекот имаше солидна сезона и гол кој значеше ЛШ, вети дека ќе даде се од себе бла бла бла и се ослободија од него. Али пак ќе повторам има многу работи кои не ги знаеме...
Башка што излезе инфо дека жена му боледува од рак.
Можно е ова да е една од причините.

Али ако одлучиле дека не е доволно добар, а од друга страна Валеро и Марио да останат е еднакво на самоубиство.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Жена му е од Сардинија, ради тоа се враќа во Каљари.

Kajgana Shop

На врв Bottom