Ne znam koj ti e filmot so ova, ti vlijae koj sto bi mislel za tebe, pa spored toa ke si gi gradis stavovite, na forum ? Ne se site isti, pa aj isto ke ramzisluvaat, ko sto lugje na forumov bea do toj stepen optimisti, sto milan i inter gi stavaa na isto ramniste spored kvalitet i nijansi odlucuvale, taka i ja i nekoj tret valjda ima pravo da e optimist za klubot za koj Naviva. Ne gleam tuka nisto loso, koja e poentata eve da ja gleas sezonava koga '' znaes '' sto ke se desi, togas batali gi inter glej kriket. Koja e poentata lugje da im idat na stadion, da davaat pari, oni sto se ? Pesimisti ? Znaat deka inter ke fejlne ? Ne si mi jasen ... ke te remeti nekoj pa aj bolje da gi seram, neam sto da izgubam, pogolemi se sansite da fejlnat otkolku da napravat nesto poveke. I da te prasam edna rabota, sto poise sakas, bolje da si procital situacija i inter da ima bolja sezona, i posle da se kurcis na forumov, ili drugoto scenario da se sluci, ona daleku podobroto za inter ?И тоа како има. Ќе си правиш бајрам со паметот дека си некој кур фактор во фудбалот и ќе те шлапа кој стигне.
Во ситуацијава ние испаднавме многу по реални од тебе. И далеку подобро сме ја прочитале ситуацијата во клубот и неговата моќ.
siguren sum deka ke najdese milion lugje sto istovo ke go recea i za celzi, koga zavrsi prv, pocnuvajki od tebe.Што значи да си оптимист за Интер нареднава сезона? Трето наместо четврто место да очекуваш? Затоа што освен со некои доста сериозни засилувања месецов, не гледам како би им направиле проблем на Наполи за второ.
Не! Не станува збор за оптимизам или песимизам, станува збор за прокламација од сите тука (вс. тебе) за реалната лоша слика во клубот.Ne znam koj ti e filmot so ova, ti vlijae koj sto bi mislel za tebe, pa spored toa ke si gi gradis stavovite, na forum ? Ne se site isti, pa aj isto ke ramzisluvaat, ko sto lugje na forumov bea do toj stepen optimisti, sto milan i inter gi stavaa na isto ramniste spored kvalitet i nijansi odlucuvale, taka i ja i nekoj tret valjda ima pravo da e optimist za klubot za koj Naviva. Ne gleam tuka nisto loso, koja e poentata eve da ja gleas sezonava koga '' znaes '' sto ke se desi, togas batali gi inter glej kriket. Koja e poentata lugje da im idat na stadion, da davaat pari, oni sto se ? Pesimisti ? Znaat deka inter ke fejlne ? Ne si mi jasen ... ke te remeti nekoj pa aj bolje da gi seram, neam sto da izgubam, pogolemi se sansite da fejlnat otkolku da napravat nesto poveke. I da te prasam edna rabota, sto poise sakas, bolje da si procital situacija i inter da ima bolja sezona, i posle da se kurcis na forumov, ili drugoto scenario da se sluci, ona daleku podobroto za inter ?
zboram za prethodnite sezoni, ne za ovaa, momentalno kakvi sto sme u napad, nema ni vo LS da se plasirame, odnosno, toa ako se desi ke bide ramno na osvoeno skudeto, baska da ne potsekam deka u zadnji 2 godini tuka tie sto sea me umaraat so pesimizam ili optimizam, ubeduvaa i bea spremni da se kladat deka nema da ideme vo LS.Не! Не станува збор за оптимизам или песимизам, станува збор за прокламација од сите тука (вс. тебе) за реалната лоша слика во клубот.
Никој нема никаква потреба од бустање оптимизам или песимизам.
Na nezavrseno merkato vleces zaklucoci, a ako se potrosat nad 100m evra ova leto, so praime ? Samo za lukaku bea spremni da realiziraat transfer od nad 60m evra, a pritoa doneseni se barela, lazaro i sensi, i u plan im e da donesat uste 3ca igraci, pokraj glaven napagac.Не е работата со оптимизам или песимизам, туку ти си сам против сите и не правиш не информирани и глупи а од спротивната страна си ти кој што знае се и е внатре во клубот. Времето покажа дека пред 2-3 години на големо си бладал кога си се карал за трансферите и политиките на клубот.
Значи годинава не не кочи ни ффп ниту друга бабагорга и следи што се случлува. Колку сме далеку од добрите трансфери. Е сеа замисли до лани колку си бил грешка што очекуваше дека ќе купиме нешто појако.
Сега би требало да ти е јасно дека немало да се троши нешто позначително и без кинескиот бан, нешто што овде ти го разложувавме и џвакавме за да го сфатиш.
А од каде знаеш дека се во план да донесат уште тројца играчи? Ако се информираш од ФБ и од семпреинтер страната они не поврзуват со најмалко 10 играчи.Na nezavrseno merkato vleces zaklucoci, a ako se potrosat nad 100m evra ova leto, so praime ? Samo za lukaku bea spremni da realiziraat transfer od nad 60m evra, a pritoa doneseni se barela, lazaro i sensi, i u plan im e da donesat uste 3ca igraci, pokraj glaven napagac.
Ti inace tvrdese do pred nekoj mesec deka ffp e izmislica na kinezite, ti sto si razlozuval samo ti si znaes, 1 ton gluposti imase napisano deka ffp e samo izgovor na kinezite i prethodnata uprava, vsusnost ne ni postoelo pa i zimase primeri ko psg i siti samo, znaci ova go tvrdese, ko sto i ubeduvase pred 2 godini deka nema vo LS da se plasiraat.
Ebate razlozuvanjeto.
dvajca napagaci, lev bek, sredina.А од каде знаеш дека се во план да донесат уште тројца играчи? Ако се информираш од ФБ и од семпреинтер страната они не поврзуват со најмалко 10 играчи.
ovie dvajca napagaci sto gi zboruvas gi spomnuvat uste pred da zavrsi sezonata no eve dojde i 3 avgust pa nisto nema oficijalno sto se page u voda. Dosega mojta ocenka za krivite oci i toj sto ni go prodade zanilo u roma e edna golema 0. Ako mislat deka so barela ke se borat protiv napoli i juve se zaebale gadno.dvajca napagaci, lev bek, sredina.
Tocnite planovi nikoj ne gi znae, ama celo vreme se spekulira za 2 iminja u napad, kolku sto i se potrebni vo momentov zasto ikardi e otpisan, levo radi perisic, a moze i nema ako konte se predomisli, i sredina zasto i naingolan si otide, a i konte na pres istoto go kaza, deka treba uste 1 plus vo sredina.
Eve go potvrdija Barela i Godin neli e dosta za ovaa sezona??Мене не ме интересираат "имиња", ме интересира само едно име да го потврдат за следнава сезона и јас ќе сум мирен ко бајче.
- Мауро Икарди(ок презиме де)
znam ja sto da pisam, ko sto gleas replicirav podole sto mislam za ova leto, do ovoj moment, a sto ke mislam za mesec dena, ostanuva da vidime, pod difolt ne go osuduvam na propast, sto tuka ne ti e jasno, ova e prilicno ednostavno za da bilo koj covek go sfati. Ne ti pisuvam na kineski, niti pak e komplicirano ko kvatna fizika. Ne si mi jasen voopsto.@Syn
Класична реплика. Не знаеш што да пишеш оти аплсулутно помочан си од трансфериве, и пробуваш со ффп,псж и не знам што уште не си напишал. Сакаш да ја одбегнеш темава и да почнеме да се докажуваме на друга тема. Не иде тоа така.
Еве повторно леташ со паметот. 3ца + напаѓач пишуваш за после 1 месец кога е останеме со курот во раце повторно да пишуваш TOP LETO, 9/10. ako sakate vie transferi ko psg navivajte za niv.
Кажи ми дали минатото лето КИНЕЗИТЕ не направија ѕверски трансфери САМО ПОРАДИ кинескиот бан?
Да/не?
"Дај ми го син ти, еве ти го син ми, и тој е одличен како твојот"Eve go potvrdija Barela i Godin neli e dosta za ovaa sezona??