Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Што значи да си оптимист за Интер нареднава сезона? Трето наместо четврто место да очекуваш? Затоа што освен со некои доста сериозни засилувања месецов, не гледам како би им направиле проблем на Наполи за второ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
И тоа како има. Ќе си правиш бајрам со паметот дека си некој кур фактор во фудбалот и ќе те шлапа кој стигне.
Во ситуацијава ние испаднавме многу по реални од тебе. И далеку подобро сме ја прочитале ситуацијата во клубот и неговата моќ.
Ne znam koj ti e filmot so ova, ti vlijae koj sto bi mislel za tebe, pa spored toa ke si gi gradis stavovite, na forum ? Ne se site isti, pa aj isto ke ramzisluvaat, ko sto lugje na forumov bea do toj stepen optimisti, sto milan i inter gi stavaa na isto ramniste spored kvalitet i nijansi odlucuvale, taka i ja i nekoj tret valjda ima pravo da e optimist za klubot za koj Naviva. Ne gleam tuka nisto loso, koja e poentata eve da ja gleas sezonava koga '' znaes '' sto ke se desi, togas batali gi inter glej kriket. Koja e poentata lugje da im idat na stadion, da davaat pari, oni sto se ? Pesimisti ? Znaat deka inter ke fejlne ? Ne si mi jasen ... ke te remeti nekoj pa aj bolje da gi seram, neam sto da izgubam, pogolemi se sansite da fejlnat otkolku da napravat nesto poveke. I da te prasam edna rabota, sto poise sakas, bolje da si procital situacija i inter da ima bolja sezona, i posle da se kurcis na forumov, ili drugoto scenario da se sluci, ona daleku podobroto za inter ?

@interlove
Vo kaljari e daden poradi edna pricina, negovata zelba ( vo situacija koga nie ne go sakame ) da bide vo Sardinija od kade e negovata zena, i kade zivee nejzinoto semejstvo, pa polesno da i odi procesot na lekuvanje, vcera vo intervju ova go kaza.
Nikakov problem ne mu napravi klubot kontrektno so ova, radi veke poznata pricina, inaku prethodno planot im bese da go dadat vo kina. Vo konkretniov slucaj ne se razmisluvase za pari, zaso kaj go brkaat, pa sea i zena mu ima rak, uste da mu recat ke te prodademe kaj nie sakame ili koj nudi poveke a pritoa Mora da ostane vo Italija. Inaku u normalni okolnosti nikogas on nemase da zavrsi vo kaljari, i samiot vsusnost vcera vo intervjuto kaza deka momentlano ima drugi prioriteti, ne sakal da zamine od Inter, ama veke koga zaminuva, opcija za nego se Kaljari samo poradi negovata sopruga, i poradi faktot sto toa mu e veke poznata sredina bidejki igrase tamu, najidealna situacija mu e ova za semejstvoto inace seuste ne e u godini pa da se zadovoluva so igrnaje za vakov tim.
Автоматски споено мислење:

Што значи да си оптимист за Интер нареднава сезона? Трето наместо четврто место да очекуваш? Затоа што освен со некои доста сериозни засилувања месецов, не гледам како би им направиле проблем на Наполи за второ.
siguren sum deka ke najdese milion lugje sto istovo ke go recea i za celzi, koga zavrsi prv, pocnuvajki od tebe.
Inace titula deka nekoj ocekuva ovde na forumov prilicno sum ubeden deka nikoj ne pisal. Ocekuvanjata se deka ke napravat cekor napred za razlika od prethodnite 2 sezoni kade se tapka vo mesto, da ne se macat do zadnje kolo za LS, da pominat grupi LS, poise da izguraat u kup. Bar moite ocekuvanja se tie, makar i dojdat dzeko i lukaku, plus uste drugi igraci, duri i trampata dybala ikardi da pomine, plus lukaku da dojde, titula pokraj juve momentalno tesko moze da se osvoi, ama ke se napravi potrebniot cekor za da se atakuva na istata od sledna sezona, odnosno ke se postavi dobra osnova.

Последно уредено:
Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Ne znam koj ti e filmot so ova, ti vlijae koj sto bi mislel za tebe, pa spored toa ke si gi gradis stavovite, na forum ? Ne se site isti, pa aj isto ke ramzisluvaat, ko sto lugje na forumov bea do toj stepen optimisti, sto milan i inter gi stavaa na isto ramniste spored kvalitet i nijansi odlucuvale, taka i ja i nekoj tret valjda ima pravo da e optimist za klubot za koj Naviva. Ne gleam tuka nisto loso, koja e poentata eve da ja gleas sezonava koga '' znaes '' sto ke se desi, togas batali gi inter glej kriket. Koja e poentata lugje da im idat na stadion, da davaat pari, oni sto se ? Pesimisti ? Znaat deka inter ke fejlne ? Ne si mi jasen ... ke te remeti nekoj pa aj bolje da gi seram, neam sto da izgubam, pogolemi se sansite da fejlnat otkolku da napravat nesto poveke. I da te prasam edna rabota, sto poise sakas, bolje da si procital situacija i inter da ima bolja sezona, i posle da se kurcis na forumov, ili drugoto scenario da se sluci, ona daleku podobroto za inter ?
Не! Не станува збор за оптимизам или песимизам, станува збор за прокламација од сите тука (вс. тебе) за реалната лоша слика во клубот.

Никој нема никаква потреба од бустање оптимизам или песимизам.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Не е работата со оптимизам или песимизам, туку ти си сам против сите и не правиш не информирани и глупи а од спротивната страна си ти кој што знае се и е внатре во клубот. Времето покажа дека пред 2-3 години на големо си бладал кога си се карал за трансферите и политиките на клубот.
Значи годинава не не кочи ни ффп ниту друга бабагорга и следи што се случлува. Колку сме далеку од добрите трансфери. Е сеа замисли до лани колку си бил грешка што очекуваше дека ќе купиме нешто појако.
Сега би требало да ти е јасно дека немало да се троши нешто позначително и без кинескиот бан, нешто што овде ти го разложувавме и џвакавме за да го сфатиш.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Не! Не станува збор за оптимизам или песимизам, станува збор за прокламација од сите тука (вс. тебе) за реалната лоша слика во клубот.

Никој нема никаква потреба од бустање оптимизам или песимизам.
zboram za prethodnite sezoni, ne za ovaa, momentalno kakvi sto sme u napad, nema ni vo LS da se plasirame, odnosno, toa ako se desi ke bide ramno na osvoeno skudeto, baska da ne potsekam deka u zadnji 2 godini tuka tie sto sea me umaraat so pesimizam ili optimizam, ubeduvaa i bea spremni da se kladat deka nema da ideme vo LS.
Ima mesec dena uste od merkatoto, ne e zavrseno za da se nosat bilo kakvi zaklucoci vo momentov, ne se ponasam samo ko da e kraj na svetot sto na mesec dena do kraj na istoto situacijata e takva kakva sto e, za nedela dena nestata moze drasticno da se promenat, ko i u sekoe merkato.

Не е работата со оптимизам или песимизам, туку ти си сам против сите и не правиш не информирани и глупи а од спротивната страна си ти кој што знае се и е внатре во клубот. Времето покажа дека пред 2-3 години на големо си бладал кога си се карал за трансферите и политиките на клубот.
Значи годинава не не кочи ни ффп ниту друга бабагорга и следи што се случлува. Колку сме далеку од добрите трансфери. Е сеа замисли до лани колку си бил грешка што очекуваше дека ќе купиме нешто појако.
Сега би требало да ти е јасно дека немало да се троши нешто позначително и без кинескиот бан, нешто што овде ти го разложувавме и џвакавме за да го сфатиш.
Na nezavrseno merkato vleces zaklucoci, a ako se potrosat nad 100m evra ova leto, so praime ? Samo za lukaku bea spremni da realiziraat transfer od nad 60m evra, a pritoa doneseni se barela, lazaro i sensi, i u plan im e da donesat uste 3ca igraci, pokraj glaven napagac.
Ti inace tvrdese do pred nekoj mesec deka ffp e izmislica na kinezite, ti sto si razlozuval samo ti si znaes, 1 ton gluposti imase napisano deka ffp e samo izgovor na kinezite i prethodnata uprava, vsusnost ne ni postoelo pa i zimase primeri ko psg i siti samo, znaci ova go tvrdese, ko sto i ubeduvase pred 2 godini deka nema vo LS da se plasiraat. ;)
Ebate razlozuvanjeto.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Na nezavrseno merkato vleces zaklucoci, a ako se potrosat nad 100m evra ova leto, so praime ? Samo za lukaku bea spremni da realiziraat transfer od nad 60m evra, a pritoa doneseni se barela, lazaro i sensi, i u plan im e da donesat uste 3ca igraci, pokraj glaven napagac.
Ti inace tvrdese do pred nekoj mesec deka ffp e izmislica na kinezite, ti sto si razlozuval samo ti si znaes, 1 ton gluposti imase napisano deka ffp e samo izgovor na kinezite i prethodnata uprava, vsusnost ne ni postoelo pa i zimase primeri ko psg i siti samo, znaci ova go tvrdese, ko sto i ubeduvase pred 2 godini deka nema vo LS da se plasiraat. ;)
Ebate razlozuvanjeto.
А од каде знаеш дека се во план да донесат уште тројца играчи? Ако се информираш од ФБ и од семпреинтер страната они не поврзуват со најмалко 10 играчи.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
А од каде знаеш дека се во план да донесат уште тројца играчи? Ако се информираш од ФБ и од семпреинтер страната они не поврзуват со најмалко 10 играчи.
dvajca napagaci, lev bek, sredina.
Tocnite planovi nikoj ne gi znae, ama celo vreme se spekulira za 2 iminja u napad, kolku sto i se potrebni vo momentov zasto ikardi e otpisan, levo radi perisic, a moze i nema ako konte se predomisli, i sredina zasto i naingolan si otide, a i konte na pres istoto go kaza, deka treba uste 1 plus vo sredina.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Мене не ме интересираат "имиња", ме интересира само едно име да го потврдат за следнава сезона и јас ќе сум мирен ко бајче.
- Мауро Икарди :icon_mrgr: (ок презиме де)

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
dvajca napagaci, lev bek, sredina.
Tocnite planovi nikoj ne gi znae, ama celo vreme se spekulira za 2 iminja u napad, kolku sto i se potrebni vo momentov zasto ikardi e otpisan, levo radi perisic, a moze i nema ako konte se predomisli, i sredina zasto i naingolan si otide, a i konte na pres istoto go kaza, deka treba uste 1 plus vo sredina.
ovie dvajca napagaci sto gi zboruvas gi spomnuvat uste pred da zavrsi sezonata no eve dojde i 3 avgust pa nisto nema oficijalno sto se page u voda. Dosega mojta ocenka za krivite oci i toj sto ni go prodade zanilo u roma e edna golema 0. Ako mislat deka so barela ke se borat protiv napoli i juve se zaebale gadno.

Мене не ме интересираат "имиња", ме интересира само едно име да го потврдат за следнава сезона и јас ќе сум мирен ко бајче.
- Мауро Икарди :icon_mrgr: (ок презиме де)
Eve go potvrdija Barela i Godin neli e dosta za ovaa sezona??

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
@Syn
Класична реплика. Не знаеш што да пишеш оти аплсулутно помочан си од трансфериве, и пробуваш со ффп,псж и не знам што уште не си напишал. Сакаш да ја одбегнеш темава и да почнеме да се докажуваме на друга тема. Не иде тоа така.
Еве повторно леташ со паметот. 3ца + напаѓач пишуваш за после 1 месец кога е останеме со курот во раце повторно да пишуваш TOP LETO, 9/10. ako sakate vie transferi ko psg navivajte za niv.
Кажи ми дали минатото лето КИНЕЗИТЕ не направија ѕверски трансфери САМО ПОРАДИ кинескиот бан?
Да/не?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
@Syn
Класична реплика. Не знаеш што да пишеш оти аплсулутно помочан си од трансфериве, и пробуваш со ффп,псж и не знам што уште не си напишал. Сакаш да ја одбегнеш темава и да почнеме да се докажуваме на друга тема. Не иде тоа така.
Еве повторно леташ со паметот. 3ца + напаѓач пишуваш за после 1 месец кога е останеме со курот во раце повторно да пишуваш TOP LETO, 9/10. ako sakate vie transferi ko psg navivajte za niv.
Кажи ми дали минатото лето КИНЕЗИТЕ не направија ѕверски трансфери САМО ПОРАДИ кинескиот бан?
Да/не?
znam ja sto da pisam, ko sto gleas replicirav podole sto mislam za ova leto, do ovoj moment, a sto ke mislam za mesec dena, ostanuva da vidime, pod difolt ne go osuduvam na propast, sto tuka ne ti e jasno, ova e prilicno ednostavno za da bilo koj covek go sfati. Ne ti pisuvam na kineski, niti pak e komplicirano ko kvatna fizika. Ne si mi jasen voopsto.
Mi zboris sto vo minatoto se zborelo, ete ti kazav ti konkretno megjudrugoto sto si zborel, toa si stoi crno na belo napisano na forumov, zasto tvrdis deka nekogo si razvaluel, a pritoa so istiot sakase da se kladis u brisenje na akaunt ako ne se lazam za plasman vo LS, ili na istiot si mu tvrdel deka ffp e izmislica.

Ne e ova beganje od tema ili pa ne znam sto da pisam, ti se navrakas na minatoto, valjda iam pravo i ja.

Ne znam so koj pamet mislis deka ke bidam zadovolen ako na krajot nestata ne ispadnat dobro, pa narocito zasto ja bev eden od onie koi najmnogu zamarale u zadnji nekolku godini za doaganje na Konte tuka, i sea ako ne mu odgovorat na baranja, normalno e deka ke bidam iziritiran, narocito ako toa vo idnina znaci i negova ostavka, nesto na koe u momentov ne ni sakam da pomislam.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Море пријателе, те прашав нешто а види што си пишал.
Дали ЛАНИ НЕ БЕШЕ БАНОТ КИНЕСКИ КРИВ ЗА ТОА ДА НЕ СЕ ДОНЕСАТ ИГРАЧИШТА? ДА/НЕ
Икласика бладаш дека сум пишувалПСЖ или Сити или дека ФФП не постоело, што не е точно.
Пишував дека може да се избегне ФФП за некој трансфер доколку се сака и дека постои некои финти со кои што може да се купи играч а да се заобиколи ФФП, како што правеле ПСЖ. Не туку ми се прави паметен и да викаш дека сум мислел дека можеме да земаме 100+милиониски играчи како ПСЖ. Имаш еден тон примери во италија посебно каде што младинците се продаваат на повисоки суми и уште еден тон други примери во кои што е можно нештото. Не битно. Сеа цел пост ќе ти биде реплика на ова, на место на прашањето од погоре.
Друго, тоа со ЛШ акаунтот ти не се сложу колку што знам, врати со нешто да се кладеме по кафана или неш слично. Го пишав тоа колку да не те читам на форумов како бладаш. Да извадеме нешто позитивно од лошата ситуација. И не знам со кој памет ми се чуствуваш триумфално на 4тото место, кога зависело од среќа и пречки/стативи 100% шанси во последни 10минути. А згора на се, не ни очекував дека нема да бидеме 4то место ЛАНИ.
Еве ќе т помогнам за одговорот на прашањето со КИНЕСКИОТ БАН. НЕ, не е само тој крив, али им легна како кец на десетк за ваквите како тебе да не ги хејтаат. Ако имаш некаков проблем да го увидиш ова, не ти сум јас крив.
И не знам што е толку прејако ако купат некој играч летово(август)? Тоа им е работа јбт. Какво време дојде, ако не работат ништо да викаме ЌЕЕЕ БИДЕЕЕ и кога ќе направат нешто што е нормално, се фалат.
Јас знам дека ќе купат нешто летово, ама мислам дека тоа ќе биде далеку од тоа што очекувавте/беше најавено.
Без проблеми со ФФП,без банови и слично, види со што се задоволуваш. 3ца ќе продадеме 3ца ќе купиме,бравос.
Јас ќебидам првиот што ќе ги пофали кога ќе направат нешто добро.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Prvo bese ffp izmislica, potoa investiciite nadvor od kina se fejk stvar, iako bukvalno sekoj relevanten i nerelevanten medium za istite pisuvase. Izlisno e da se diskutira za nesto sto defakto postoese i vlijaese megjudrugoto i vrz klubovite koi imaat kineski gazdi vo Evropa, ama ti veruvas deka i toa ne bilo nesto posebno samo im doslo ko kec na desetka na takvite ko mene sto ja branele upravata. Zasto ne otides samiot na google i ne ja rascackas taa tematika, ke najdes pa edno 20 demanti vo rok od 5 minuti. Stvarno ne mi e jasno kako mozes da tvrdis nesto so sigurnost bez pritoa abe barem edna strana na gugl da pomines onaka so naslovi ako nisto drugo a ne da citas statija po statija. Vaka ti si toj koj blada.

Za kladbata inaku muabetot bese, nekade kraj na avgust da se kladime, ne pocetok na juni ili juli, i ja samo ti go nacnav muabetot deka kladenje u brisenje akaunt e debilno i detski, ama nemav problem so toa, samo ti posociv drugi varijanti za takva rabota, ko kafana, pivo, a ne brisenje akaunt za sto bev spremen da se kladam zaso sekako znaev deka ke ideme u LS. Na kraj inaku ne me interesira kako se plasirale vo LS, bitno se plasirale, se macea samo zasto imaa nub od trener koj ocajno gi menadzirase, koj kraj na noemvri bese prv i begase 15 boda od ekipi so koi na krajot se tegavese za LS . Ti ubeduvase deka toa nema da se desi, sea kako se desilo, najmalce e bitno, toa mi e poentata, deka i ti si prael gresni procenki na vremeto sea dzabe se vadis so stativi, precki, ili mestenki ko sto imase pisano u temata za serija a, deka so lazio bilo shtelja.

p.s. Nema nisto loso ako trojca prodades, a doneses drugi trojca, primer joao mario, dalbert i politano, ili nekoj tret. Isto i icardi, vo slucaj da go zamenis so lukaku i dzeko ili dybala, ili site trojca.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
^ova samo za ikardi moze da vazi, sto e i tocno, treba da se zameni so igrac koj e priblizno barem kvaliteten na nego.
za mario, dalbert pa i radja, koj lani potfrli, ne moze da se kaze istoto.
Za perisic e diskutabilno, ja mislam deka treba da ostane za levo, namesto da se investira u nekoj ko kostic ili biraghi, ko i za radja, taka i za perisic smetam deka momentalno preteruva konte.

Kajgana Shop

На врв Bottom