Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.707
Поени од реакции
88.739
Џабе ставав темен скин на Кајганава, Син ме ослепе со латиницава... (n)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.116
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.476
Поени од реакции
7.811
Дибала за Икарди свап и Политано плус 15 милиони за Дуван и нека почне сезоната...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.409
Поени од реакции
11.898
@Syn
Јас не сум само проптив кинезите, туку сум и против управата. Севкупно сум не задоволен. Имам пишано 10 пати дека ов на долг рок можеби е иво ред, само ќе умреме ние додека не вратат на старите патеки. Сето ова може да се убрза малце со некое квалитетно име.
Кога хејтам јас, хејтам против сите што се вклучени во процесот. Значи ги хејтам кинезите оти како да не им се дава пари, а ги хејтам Марота и останатите оти не си ја работат работата.
Значи убаво думам. Кога дојде Марио ти се понашаше триумфално на фан клубов. Како да на сите ни ја затнале муцката. Демек купивме нешто класа, предводник на европскиот шампион и најдобриот играч во средината. Јас не го хејтав Марио, али ти велев да се стрпиш и да не го преувеличуваш пред време. Имаше останати како Берзеркер, Гуарин и не знам кој друг, ГО ХЕЈТАА трансферот.
И сеа после неколку години, јасно е дека тие испаднале во право и дека ТОГАШНОТО работење на управата било ЛОШО. Што повее да ти објаснам не знма.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.116
@Syn
Јас не сум само проптив кинезите, туку сум и против управата. Севкупно сум не задоволен. Имам пишано 10 пати дека ов на долг рок можеби е иво ред, само ќе умреме ние додека не вратат на старите патеки. Сето ова може да се убрза малце со некое квалитетно име.
Кога хејтам јас, хејтам против сите што се вклучени во процесот. Значи ги хејтам кинезите оти како да не им се дава пари, а ги хејтам Марота и останатите оти не си ја работат работата.
Значи убаво думам. Кога дојде Марио ти се понашаше триумфално на фан клубов. Како да на сите ни ја затнале муцката. Демек купивме нешто класа, предводник на европскиот шампион и најдобриот играч во средината. Јас не го хејтав Марио, али ти велев да се стрпиш и да не го преувеличуваш пред време. Имаше останати како Берзеркер, Гуарин и не знам кој друг, ГО ХЕЈТАА трансферот.
И сеа после неколку години, јасно е дека тие испаднале во право и дека ТОГАШНОТО работење на управата било ЛОШО. Што повее да ти објаснам не знма.
Deka e klasa mario nikogas ne sum rekol, taka da nikad nemad a mi bides jasen vaka koga mi prepisuvas nesto sto apsolutno nikogas ne sum go kazal a ne ti e prv pat. Prvo, pred da dojde ne znaev mnogu za ovoj igrac, vtoro, otkako dojde, i otkako otvori dobro sezona, bar prvi nekolku kola, koga i juve bea pobedeni na domasen teren 2-1, mi se vide ko sosem ok i dobar igrac, mlad, 24 godisen, starter u sporting, evropska titula so Portugalija kade isto bil starter, zasto pobogu da nemam visoki ocekuvanja za vakov igrac, i da ne se nadevam deka ke uspee. Sto ima tuka loso ? Koja e poentata da navivas za eden tim a pod difolt sve da hejtas ? Vaka ako cepidlacam ko tebe, za sekoj na forumov moze istovo da se kaze, moze tebe utre da si obesueme na jajca ako lautaro fejlne ? Deka ti go hajpase dosta tuka ...
Ke ti ima smisla cel toj muabet i zamaranje ?

U fan klub milan da otvoris, za 200 igraci slicni muabeti ke moze da se najdat, pamtam za rodrigez sto sve se pisuvase koga dojde od wolsfburg, isto i za Konti, do sega apsolutno nisto ne pokazaa ovie 2ca igraci, ama nikoj ne im go odzemal toa pravo od start da imaat visoki ocekuvanja radi x pricini, pak ke recam, ne gledam poenta da navivam za eden klub a odnapred da gi osuduvam na propast koga nosat odredeni fudbaleri sto ne se mnogu poznati u fudbalskiot svet. Duri i one hit wonderot zapata ako go potpisat sea, igrac koj voopsto ne go sakam u Inter, nema da go potam radi toj podatok, ke se nadevam deka ke razvali i celosno ke me dematnira, a ako fejlne, nikomu nisto, pogresna procenka na upravata, losa kalkulacija koja loso ni se odrazila. Golem kur ako ovoj guarinov od tuka zamaral za nego deka ke se vklopel i ke se pogodel, pak ke ti kazam, vakvi stavovi 1 ton ima na forumov od random clenovi i ne gledam nit pak ke gledam nesto loso vo istite.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Dobro a nekoj da mi objasni kako e toa Naingolang vo Caglari bez nikakva osteta, tie ke mu ja davat platata a ke go odkupat naredna godina ili pak ke ni go vratat?

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ako spored vas Inter ponudil fer ponuda za Lukaku, fer li bese cenata koja ja trazese Inter za Perisic pred dve godini?

Znaci Mancester ne saka da go prodava Lukaku, a za tie sto go sakaat si postavija cena. Na kogo mu se dopagja neka poveli, na koj ne, nemora.
Nemoze Marota da izjaviva deka dale fer ponuda, toj ne ja odreduva cenata, tuku Mancester.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Абе каков Лукаку, Кавани какве пичке материне.

Нека го земат Запата , дечкото е машинерија.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.301
Поени од реакции
10.497
Не ни треба напаѓач, Сенси ќе буши од надвор.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Годин повреден.
Тоа се тие смрдени видич-трансфери што интер ги обожава...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Од тоа што читам 2 месеци аут , така да ќе го пропушти стартот на сезоната како и натпреварот од ЛШ.

Незнам зошто но имам осечај дека Конте ќе ни биде Бенитез 2.0 поготово кога се работи за повредени играчи...

Некој нека и даде до знаење на Конте да намали со екстремните тренинзи затоа што ова е Италија а не Англија, уште непочната сезона а веќе тројца играчи се повредија...

Kajgana Shop

На врв Bottom