Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Konte izjavil deka nema fajde od perisic kako krilo i zatoa ostanuva da izigrava napagac i vidovme kako pomina deneska. Zaradi lordot perisic ni otide najdobriot napagac.

Ajdr ajde Konte uste ne pocnal se zakanuva deka ke si ode. Samo taka na ovaa nesposobna uprava. Ke bide interesno.
https://www.sportskacentrala.com/2019/07/20/konte-napusta-inter-5-stvari-zbog-kojih-je-nacisto-odlepio/
И Конте има кривица тука. Вакви работи во јавност не се кажуваат. Се решава зад затворени врати. Сега и да сака Интер да го продаде Перишич автоматски му паѓа вредноста.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
Еве пошто Конте јавно зборува, кои играчи не му се донесени? Само за Лукаку пека, едино и Џеко...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Еве пошто Конте јавно зборува, кои играчи не му се донесени? Само за Лукаку пека, едино и Џеко...
Toj zboruval deka i tie sto treba da si odat da oslobodat mesto uste se tuka, kako ke dojdat novi igraci ako visokot e seuste vo timot. Sto do nekade go opravduvam vo kazanoto sto znaci tandemot Marota I auselio ne si ja vrsat dobro rabotata.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.398
Поени од реакции
11.878
Дај боже да имаме успешна сезона!
Немој да ми реплицира некој демек со душа чекам да имаме лоша сезона за да хејтам.

Кој ќе биде баба рогата ако се донесе Лукаку а имаме сезона под очекувањата?

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
Дај боже да имаме успешна сезона!
Немој да ми реплицира некој демек со душа чекам да имаме лоша сезона за да хејтам.

Кој ќе биде баба рогата ако се донесе Лукаку а имаме сезона под очекувањата?
Па ако Конте каже дека е задоволен и се што сака му донеле, кој ќе биде кривец?

Инаку гледајте реално, 2 натпревар, тешки тренинзи. Па на еден Скрињар му го испија мозокот и доби жолт од фрустрација. Гринвуд каков ролинг му направи во пченки го прати. И јас сакам да си одат некои играчи па макар и по багатела цена, ама дали самите играчи ќе прифатат да си одат?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Ко Харви Спектар vs. Алан Шор биткава... :D Ио е Харви, така ми сте замислени шовебам...
Да не знај човек за кого да навива :duel:
Сеа Дони Крејн да ви кажи нешто :pos:
И двајцата толку легитимни аргументи имате, да мозоков шашма ми се напрај, и толку Love Hate relationship према некој сум немал во животов како сега со ова лајново Икарди (jepp, треба со Алан виски да пијаме на крај на тераса :P)

Проблемот е што аргументиве ги темелите на официјални изјави и сл. и носите суд кој е, кој не е во право. А реално во јавност нема ни 2% излезено од тоа што се има случено.

Јас ако би можел да нагаѓам, мерени се курој, на овај му има фалено 2-3 сантими, па сеа оди на варијанта, „сеа че видите“ и си турка цена за да зема поголема плата (во договор со Јувентус).. Е сега ако го дадат во Јувентус, че испадни дека курката не му била станата ко ги мереле на почеток, и дека тој уствари имал КУРИШТЕ.

За едно сите се согласувате(ме), дека во најмала рака чудна е целава ситуација (начин на справување и толкава транспарентност). Историјата покажува дека Марота е тип на кој шо треба да му се спушти капа, а логиката кажува дека овие не се нормални. Значи че биди ИЛИ - ИЛИ и тоа од крајност во крајност. Или куре или КУРИШТЕ некој че има.

П.С Многу ми падна жал за Конте денеска,ко му ја читав изјавата. Ме потсети на ко бев мал, ко ми велеа дека Грција на плажа се пакуваме и одиме, а то уствари Асамати се распославме. :pos:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
Еве ви го копилето у гз да си го набутате https://sempreinter.com/2019/07/20/mauro-icardi-rejects-arsenal-move-after-inter-attempt-aubameyang-swap-deal/

Толку не ви е јасно дека целово срање го направи за да оди во Јувентус... Марота не за џабе сто пати изјави дека е за продавање за да може копилето да се излаже со некој друг клуб а не да го купат Јувентус па уште 40 милиони нуделе...

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Спорт медиасет, никад немал точни информации, така да овие и сличните вести да сум на твое место би ги зимал со резерва, сега е месец на меркато, и се и сешто се пишува од тоа дали има ни 1% вистина, така да чил...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.831
@Dee_Jay, никој нема факти, имаме само различни погледи на настаните кои се случија, ги мешаме со малку претпоставки и логика и си правиме ментална гимнастика за да заборавиме што (не) се случува на терен.

@loophole, добро што си се потрудил преку футбол италиа, ама таму има само мал дел од сето она што излегуваше на дневна база. Затоа имаш пропуштено или заборавено многу изјави и случувања. Само во делот на договорот да ти кажам дека Интер никогаш не мрдна од 7м нагоре а овој им бараше 9м. После во јавност Перо Помош ти вика дека му понудиле (ѓубре) договор и малиот е крив што не го прифаќа. Патем, му бараа и да се тргне клаузулата. Со кој памет бараа да се тргне клаузула од 110 милиони и ја не знам, за колку мислеа да го продадат? И која е потребата да се натегаш година дена за 1 милион и да се доведеш во ситуација да го продаваш играчот а неговата замена да ја плаќаш 9м? Тоа од принцип некој...

Не сакам јас да ги насликам како аматери ама не можам да најдам никаква економска оправданост во нивниве потези година и кусур наназад.

Тука ќе завршам со што било како било со Икарди, се додека не заврши трансфер летово, затоа што ги напнавме сите на форумов :)

Иначе колку е тешко да најдеш и зачуваш оригинална изјава види по пресот на Конте. Завчера беше а луѓево не можат да се договорат што рекол и што мислел :) Во меѓувреме Перишиќ е прозван дека не се прилагодил на новата улога и дека може да игра само напаѓач :pos: по што утрово читав дека и тој сака да си ги пакува куферите. До сега барем го знаеме како лик кој не сака многу да се зборува за него по медиуми :) Исто и како лик кој секој трансфер рок, летен или зимски, очајно се обидува да си замине.

Се разбира најдобро е да зборуваме за трансфер рокот кога ќе заврши, ама во моментов имаме многу тешка ситуација:

- Икарди и Најнголан се аут
- Перо е на пат да им се придружи
- Никој не сака да ни купи играч :pos:
- Екипата се подготвува без напаѓачи
- Дури и да дојдат Лукаку и Џеко, ништо не сме направиле да го решиме најголемиот проблем - средината.
- Конте енд Далберт ар нао ин а рилејшншип :)
- Дефеза а тре.

Четврто место ќе биде премија оваа година.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Еве ви го копилето у гз да си го набутате https://sempreinter.com/2019/07/20/mauro-icardi-rejects-arsenal-move-after-inter-attempt-aubameyang-swap-deal/

Толку не ви е јасно дека целово срање го направи за да оди во Јувентус... Марота не за џабе сто пати изјави дека е за продавање за да може копилето да се излаже со некој друг клуб а не да го купат Јувентус па уште 40 милиони нуделе...
Зашто би одел во тим без амбиции? Не му беа доволно годините во Интер?...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Мислам за Џеко не се проблем финансиите, иако во медиумите врви дека Петраки не го одстапува за помалку од 20мил евра, тоа е вајда некој си блеф. Кога веќе ќе го потпишат Игуаин или најдат некој друг шпиц мислам дека Џеко ќе го пуштат за 10-12мил евра или за Дамброзио плус 5-6мил.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Мислам за Џеко не се проблем финансиите, иако во медиумите врви дека Петраки не го одстапува за помалку од 20мил евра, тоа е вајда некој си блеф. Кога веќе ќе го потпишат Игуаин или најдат некој друг шпиц мислам дека Џеко ќе го пуштат за 10-12мил евра или за Дамброзио плус 5-6мил.
Ako iguain potpise za roma, ondak ikardi 100% e igrac na juve a vie go zimatr Dzeko starecot.. Situacijata e win win lose

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.469
Поени од реакции
7.802
Зашто би одел во тим без амбиции? Не му беа доволно годините во Интер?...
Ма нека оди во Пијаченца се да му ебам, дно од играч. Кај и да оди ќе си остане просек, поготово ако има поголеми ѕвезди кои нема многу многу да го ебат...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Jas mislam deka sostanokot na konte so rakovodstvoto na inter ke bide za naoganje alternativa za Lukako zoso junajted tere 80 a inter poveke od 60 nemoze da ponudi.

Kajgana Shop

На врв Bottom