А тоа што најавија само 4 квалитетни засилување, 3 веќе стигнаа, па во тој случај сите треба да сме во шокМногу овде се пуваа као "ај ќе чекаме 1ви па ќе видиме".. Видоа 3 трансфера во 2 дена и ваљда уште се во шок.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
4, сосе Конте.А тоа што најавија само 4 квалитетни засилување, 3 веќе стигнаа, па во тој случај сите треба да сме во шок![]()
Нас ни требаат Барела ,Сенси и уште еден.Само не ми е јасно зашто и Сенси и Барела кога се ист тип на играчи. Не би сакал да си оди Нианголан, за Гаља кажаа Конте барал да остане, Брозо не ми се верува да си оди, Конте мислам ќе се заљуби во Весино на прв поглед. Ме нервира само фактот што не зимаат ѕвезда во средина, некој докажан играч....
Не се ист профил на играчи, барела е ко наинголан, или весино, сенси игра ко задњи везни, таков не ни имаме, гаљардини игра таму ама он у пас играта и креирањето на акции е очаен, а на конте му треба некој кој во тие сегменти е далеку подобар. Сеа дали сенси е тоа решение ќе видиме, не е изненадување овој трансфер колку што е изборот на конте за лазаро, според играчот конте бил тој што лично го известил за тоа какви очекувања има од него у интер.Само не ми е јасно зашто и Сенси и Барела кога се ист тип на играчи. Не би сакал да си оди Нианголан, за Гаља кажаа Конте барал да остане, Брозо не ми се верува да си оди, Конте мислам ќе се заљуби во Весино на прв поглед. Ме нервира само фактот што не зимаат ѕвезда во средина, некој докажан играч....
Broz sto e?таков не ни имаме, гаљардини игра таму ама он у пас играта и креирањето на акции е очаен,
pa nikad ne bila toa idealnata pozicija na broz, 200 pati gresel u dodavanje sirel race, iznudeno resenie bese kaj spaleti na toj del od terenot, ali poveke mu odgovara pozicija koja nema tolkava odgovornost iako veruvam deka Konte ke gleda da go isforsira tamu u negoviot sistem.Broz sto e?
Da zaso soigraci mu se poluinvalidi od tipot na Galjardini i Vesino koi poima nemaat od igranje so tohohoohohopka. Taa e pozicijata na Broz, iako moze i poofanzivno da pokrie po potreba.pa nikad ne bila toa idealnata pozicija na broz, 200 pati gresel u dodavanje sirel race
da ali ko sto rekov preodgovorna pozocija e za neodgovoren lik ko nego, imalo situacii koga gubel topka i ili odma reagiral so faul i zut karton, ili dzogiral i ne pokrival dovolno. Sekako bi trebalo da e starter, ama iskreno ne veruvam deka sensi ke bide klasicna zamena, od momentalnava sredina mislam deka najdobra trojka se sensi, brozovic i naingolan, desno lazaro levo perisic.Da zaso soigraci mu se poluinvalidi od tipot na Galjardini i Vesino koi poima nemaat od igranje so tohohoohohopka. Taa e pozicijata na Broz, iako moze i poofanzivno da pokrie po potreba.