Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.204
Многу овде се пуваа као "ај ќе чекаме 1ви па ќе видиме".. Видоа 3 трансфера во 2 дена и ваљда уште се во шок.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Многу овде се пуваа као "ај ќе чекаме 1ви па ќе видиме".. Видоа 3 трансфера во 2 дена и ваљда уште се во шок.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
А тоа што најавија само 4 квалитетни засилување, 3 веќе стигнаа, па во тој случај сите треба да сме во шок ;)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.204
Последно уредено:
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Само не ми е јасно зашто и Сенси и Барела кога се ист тип на играчи. Не би сакал да си оди Нианголан, за Гаља кажаа Конте барал да остане, Брозо не ми се верува да си оди, Конте мислам ќе се заљуби во Весино на прв поглед. Ме нервира само фактот што не зимаат ѕвезда во средина, некој докажан играч....

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.800
Само не ми е јасно зашто и Сенси и Барела кога се ист тип на играчи. Не би сакал да си оди Нианголан, за Гаља кажаа Конте барал да остане, Брозо не ми се верува да си оди, Конте мислам ќе се заљуби во Весино на прв поглед. Ме нервира само фактот што не зимаат ѕвезда во средина, некој докажан играч....
Нас ни требаат Барела ,Сенси и уште еден.
Тоа Гаљардини и Весино може да играат, ама само против СПАЛ и Бреша.
Валеро не праам муабет. Може да си бара трансфер во првата шпанска футсал лига. И они имаат Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.516
Не се ист профил на играчи, барела е ко наинголан, или весино, сенси игра ко задњи везни, таков не ни имаме, гаљардини игра таму ама он у пас играта и креирањето на акции е очаен, а на конте му треба некој кој во тие сегменти е далеку подобар. Сеа дали сенси е тоа решение ќе видиме, не е изненадување овој трансфер колку што е изборот на конте за лазаро, според играчот конте бил тој што лично го известил за тоа какви очекувања има од него у интер.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.516
pa nikad ne bila toa idealnata pozicija na broz, 200 pati gresel u dodavanje sirel race, iznudeno resenie bese kaj spaleti na toj del od terenot, ali poveke mu odgovara pozicija koja nema tolkava odgovornost iako veruvam deka Konte ke gleda da go isforsira tamu u negoviot sistem.
Sea ima razlika od trener do trener, za konte citav deka po 50 pati gi vezbale akciite i napadite na treninzite taka da taa bezidejnost kaj broz a i kaj drugive u mnogu navrati bese rezultat na defektniot sistem na spaleti.

Inaku denes saat vreme dremele u kancelarii so agentot na barela, najverojatno ke ima nova ponuda od inter, ili uste edne obid da se finalizira zdelkata, izlegoa i spekulacii deka ovoj veke baral kukja u milano sto doaga po muabetite deka odbil da ide i vo roma, radi LS i Konte sakal da dojde u inter i stoel na toj stav. Ke vidime narednive denovi kolku vistina ima u ovie muabeti.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
pa nikad ne bila toa idealnata pozicija na broz, 200 pati gresel u dodavanje sirel race
Da zaso soigraci mu se poluinvalidi od tipot na Galjardini i Vesino koi poima nemaat od igranje so tohohoohohopka. Taa e pozicijata na Broz, iako moze i poofanzivno da pokrie po potreba.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.516
Da zaso soigraci mu se poluinvalidi od tipot na Galjardini i Vesino koi poima nemaat od igranje so tohohoohohopka. Taa e pozicijata na Broz, iako moze i poofanzivno da pokrie po potreba.
da ali ko sto rekov preodgovorna pozocija e za neodgovoren lik ko nego, imalo situacii koga gubel topka i ili odma reagiral so faul i zut karton, ili dzogiral i ne pokrival dovolno. Sekako bi trebalo da e starter, ama iskreno ne veruvam deka sensi ke bide klasicna zamena, od momentalnava sredina mislam deka najdobra trojka se sensi, brozovic i naingolan, desno lazaro levo perisic.

Inaku u sredina sea ni se sensi, brozovic, galjardini, vesino, mario, naingolan i valero, a izvesno e i deka inter saka da go zeme barela. Valero najverojatno ke se vraka vo fiorentina, za mario se bara kupec, mozno e monako, vesino mesec dena aut e ali bi trebalo so galjardini da se alternativi za sredniot red slednata godina.
Ako dojde barela, brozovic, barela i naingolan bi bila trojkata u sredina spored mene.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
На броз позицијата му е негде во евертон,севилја и ним сличните.(мене ако ме најдовте ).
Секако во Интер не му е.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Игледа со Рома односите се влошени, па за Џеко поставиле ултиматум, или по нивно или останува.

Интер ке го земал Љоренте како замена :tapp:

Тоа ти е исто како минатата сезона, од Модрич на Валеро, од коњ на магаре....

Kajgana Shop

На врв Bottom