- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.891
- Поени од реакции
- 116.220
Pa dobro ako gledas taka mozele i na drugite igraci da im kazat deka treba sezonata da se isturka pa ke si ide Ikardi i oni nemalo da se bunat i site ke bile srekni.
Богами зависи од летово, ако се појача добро Конте мислам дека и Интер ќе бидат фаворити за Скудето. Да останеше Алегри Јувентус ќе лапаше пак скудето 98% вака со Сари не се знае, може и Наполи ако купат нешто да избијат на пол позиција.3to mesto vi e garantirano
Kako da nemam doverba vo Marota, vidi od sto pocna vo Juve, vidi do kade zavrsi, istoto vazi i za Konte.@Syn, јас сакам да имам барем 10% од оптимизмот што ти го имаш, ама скептик сум по природаТи си благословен со неограничена доверба во Марота и останатите фудбалски богови. Јас мислам дека жив човек греши.
Како може да игра икарди во системот на спалети се виде лани, и кога системот не функционираше, и кога играчите беа дебилни, на пример Кандрева цела сезона ја изигра офанзивно а не даде ниеден гол.Ако ме држи добро памтењево, имаш пишувано дека Икарди бил надвор од форма поради Спалети. Дури и тоа ти беше еден од поглавните аргументи. Кога може Икарди да не е во форма, се видело колку е сатот со Спалети. За неколку месеци покасно да пишуваш дека уствари Икарди си го ладел и не му се играло. Сеа не е Спалети крив за формата, туку самиот Икарди.
Не го бранам Икарди, се имам изјаснето повеќе пати за ситауцијата. Само многу ме нервира кога одиш само во еден правец и тоа ГО ТВРДИШ како 100% да е така.
Ти изгледа на друга планета живееш, покрај изнесени работи јавно пишуеш дека ванда рекла само такво нешто за перишич, а доволно е да изгуглаш и на прва страна од гугл да ја најдеш изјавата каде вели дека наместо пари, би сакала бољи соиграчи за нејзиниот клиент.Kaj Urko problemot e sto tvrdi nekoi raboti koi nemaat vrska, odnosno se prai ko da e nevron vo glavite na odredeni lugje. Za Perez zamara 2 meseci deka go zemal Jovic pred Ikardi, a nikad nemalo interes od Real za nego. Ako ne se lazam Zidan ednas go imaat prasano dali bi go sakal Ikardi vo timot a on izjavi deka ne e zainteresiran za nego i tolku.
Isto zamara deka ako go ostavele Ikardi kapiten poloso ke bilo, a ne moze da znaeme dali ke bilo ili ne zaso ne ja znaeme glavnata pricina za problemot.
I za Wanda isto, zamara deka gi kritikuvala soigracite a go kritikuvase Perisic, za sto i e vo pravo iako mozebi ne trebase taka javno da go kaze toa. Na kraj kraeva Perisic bi go izbrkal odma od timot ako se prasuvam jas. Koga sme kaj Perisic, da ne zaboravime deka nejkese da trenira zimoska i forsase transfer, ama togas Marota si gi zaboravi mudata i avtoritetot doma izgleda.
Na kraj kraeva po mene mozese Inter da popusti, da dogovorat Ikardi javno da se izvini i da produzat kako i do sega, kako sto mnogu klubovi pravele so nivnite najdobri igraci.
те молам објасни ми како тивко ќе му тргнеа капитенска лентаНемаше потреба од извинувања. Доволно ќе беше да најдеа некој заеднички договор за да остане до летово и после АУТ. Секако ова да биде тивко што немаше да се дознае во јавност.
Е сеа можеби не можеле да се договорат па папучаров зел да уценува и се случи тоа што се случи. Никогаш нема да дознаеме, нема потреба од километарски постови.
Пред да му ја тргнат капитенската лента се деси прво една ствар, не дојде навреме на тренинг зашто пропуштил лет, дојде со оправдание покасно дека не било можно да се фати навремено лет, по што клубот го проверува тој проблем, и доаѓаат до заклучок дека Икарди лаже.@Syn
Пред капитенската лента. Сигурно капитенската лента не му ја тргнаа од старт, туку имало големи недоразбирања. Сето тоа требало да помине тивко и да се договорат да си бега на лето а до тогаш да си одигра професионално.
Абе што да договорат бе чоек, глупостите не ги направи икарди, ги направи жена му, жена му не е дел од Интер, не иде на тренинг, не е под договор со клубот, нит е под нивна контрола. што сака може да прави, кога сака, како сака. Никој не може да и забрани да излага на тв, да дава интервјуа, да пишува на фејсбук, твитер, инстаграм и тн и тн.@Syn
Не е можно колку само го извртуваш моето мислење. Види што сум напишал јас ''Пред капитенската лента''
Значи правиме муабет за ПРЕД да пукне тиквата. А ти сметаш дека тиквата пукнала со каснењето на тренинг. Јас мислам дека таа е пукната многу претходно.
Значи откако се издешаваа глупотите, сите сме на страната на управата. Онакво понашање не може да се толерра. Правиме муабет за 1-2-3 месеци претходно, а тогаш и те како можело да се договорат.
Можеби и 100% да е крив Икарди ама не можеш да тврдиш затоа што немаш никакви информации околу тоа и си правиш филмови.