Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Никаква самодоверба немаат, каков умор какви бакрачи. Скроз заборавија фудбал да играат.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.750
Нека идат крв да проверат бе овие

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.261
Поени од реакции
13.206
Ќе ја тепале Барса инвалидиве...
Абеее....
Скоро 30 години навивам за Интер,знам како дише оваа полуретардирана збирштина!
Летоска окотосакато ја усра за сите пари,среќа другиве екипи у калчово се умрени па не сме негде 6-7мо место.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.247
Поени од реакции
10.324
Ќе ја тепале Барса инвалидиве...
Абеее....
Скоро 30 години навивам за Интер,знам како дише оваа полуретардирана збирштина!
Летоска окотосакато ја усра за сите пари,среќа другиве екипи у калчово се умрени па не сме негде 6-7мо место.

Хахахах кои де бе тие 5-6 екипи што би биле пред Интер, што сва среќа се умрени, а инаку не се? :pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.261
Поени од реакции
13.206
Хахахах кои де бе тие 5-6 екипи што би биле пред Интер, што сва среќа се умрени, а инаку не се? :pos:
Па не се пред нас зашто се умрени и они.
Ќе видите што ќе ни се задеси у лш после феенорд,има да не обрука Баерн уште пред до барса да дојдеме.
Месец дена уназад сме мртваци,ич не верувам дека стаорецот на клупа ќе им ја дигне формата на лепотанине на терен.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.247
Поени од реакции
10.324
Па не се пред нас зашто се умрени и они.
Ќе видите што ќе ни се задеси у лш после феенорд,има да не обрука Баерн уште пред до барса да дојдеме.
Месец дена уназад сме мртваци,ич не верувам дека стаорецот на клупа ќе им ја дигне формата на лепотанине на терен.
И голем кур ако не обрука, трагедија еве гледам Барса престна да постои како клуб пошо Баерн ги доби 8-2 у двомеч. Дај боже да стигнат да играат топ 8 па ќе правиме муабет.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.603
И голем кур ако не обрука, трагедија еве гледам Барса престна да постои како клуб пошо Баерн ги доби 8-2 у двомеч. Дај боже да стигнат да играат топ 8 па ќе правиме муабет.
barsa e svetlosni godini pred inter. I da nemaat pari pak ke gazat i ke osvojuvaat liga i ke vadat mladi talenti. Ovie u megjuvreme vo onoa mrtvana italija mozat samo kur da svitkaat, so site ostanati 19 kluba sekako. Mrtva liga, od fan klubov da se sobereme poise pari ke iame od mrtvava liga

Член од
12 март 2024
Мислења
361
Поени од реакции
687
Последен пат ги немаме победено дома овие во 2012. Значи сме победувале и со Таидер, Белфодил, Жоао Марио во состав. Ова веќе е лоша форма, не е немање клупа или нешто трето.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.247
Поени од реакции
10.324
barsa e svetlosni godini pred inter. I da nemaat pari pak ke gazat i ke osvojuvaat liga i ke vadat mladi talenti. Ovie u megjuvreme vo onoa mrtvana italija mozat samo kur da svitkaat, so site ostanati 19 kluba sekako. Mrtva liga, od fan klubov da se sobereme poise pari ke iame od mrtvava liga
Не беа кога јадеа бламови од Баерн, не ми го врти муабетот.

Член од
12 март 2024
Мислења
361
Поени од реакции
687
Шуќур ајде ваљда ќе задржиме водство против Џенова Мадрид

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Гледај сега 15 минути бранење и чување на оваа масивна предност од 1-0

Член од
16 април 2014
Мислења
7.391
Поени од реакции
11.858
Ако ја посериме сеа ептен не заслужуваме титула. Кај без игра поведовме.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.261
Поени од реакции
13.206
Кај го најдоа бе ова говедо непрокопсано тареми бе све да им ебам!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom