Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Ауу, дома се сум ги разбудил од спиење, фалеше ова!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
:pos::pos::pos:Спалети кој гзлар е...

Што ти значи еден гол од капитенот, како крева морал.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Лелеле па фацава на Спалети демек као... „шта се радујете, све је ово нормално“ :D

Ццц мастеркласот на Икарди го спаси копилето од сигурен отказ. Како и да е, ги плеснавме Енглезиве, а ако има некој хејтер, нека ми јаде стапов.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Несфатливо мие како е можно Тотенхем толку слабо да изиграат,буквално ги доминиравме второто полувреме дури чудно делуваше...апсолутно ништо не играа Тотенхем

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ќе ги пцуев сите до еден почнувајки од оној месечарон на гол, ама се извадија малку на срека а повеќе благодарение на Покетино.

Потребна беше ваква понеда да се врати самодовербата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
На среќа :), и тоа најмногу ради лузерскиот менталитет на тотенхем, или покетино, сеедно, напраи потег ала спалети лани со јуве, сантон и икарди измената.
Евреиве не искористија блекаут на интер кој траеше можеби и до голот на икарди, во бунило беа, на памет играа, незнаеа кај тераат а тотенхем во меѓувреме делуваше задоволно со тие 0-1, а имаа 1 тон простор да го зголемат водството.
Класична казна за тој пристап ко и што бидува у фудбалот им се деси, не сум сигурен за голот на икарди дали асамоа баш него сакаше да му ја даде, ама па од друга страна и првиот гол на тотенхем беше среќен.
Ханданович уште еднаш им црта на овие од горе дека треба сериозно да размислат за пазарење на прв голман, не е тоа што беше, умртвен е тоа е повеќе од евидентно.

Ме радува резултот, ова беше многу битна утакмица од групава за нас, у пакет со следната, псв гости, ова мораше све да се добие зашто со барса реално претешко ќе биде, така да овие утакмици ќе одлучуваат за тоа кој ќе биде втор. Али играта воопшто не ме радува, спаси гз денес кељавиов, у второ бевме криминал, очобол, среќа за нас што од другата страна беа тотенхем и нивниот губитнички карактер.

Ај ваљда ова ќе влијае на моралот и самодовербата, од спалети веќе иам кренато раце, тотално разочаран сум од него, и денес воопшто не импресионираше.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.256
Поени од реакции
10.355
Броз мора да јаде клупа за партииве на почетоков. Па и перишич. Борха каков продор им напраи пред голов, човекот за 7 минути денес беше покорисен од броз цела сезона до сеа. И најбитно за мене, Асамоа. Каков пожртвуван играч, борбен до смрт!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Како би го мењал Рафиња за Броз и кило ориз. Убаво викаше Ио ама никој не го слуша.
broz denes bese odlicen, 10 pati so eden poteg i pas otvarase 1 ton prostor za tie napred, nikoj toa ne go koristese, ne e do broz, nit do rafinja, nit do nemanje klasicen kreativec, do Spaleti e.
Vikendov citav edna statija od nekoj novinar valjda, i go pisa gore dole istoto sto ja go rekov vikendov, deka spaleti se ponasa ko da go ima ikardi na teren so parma, ili deka ima klasicna 10ka, ko sto vika ovoj, a ne postavuva igra adekvatna na timot sto go ima.
I napravi paralela so konte, koj so italija i prkosese na belgija, so dzakerini i parolo vo sredinata, bez 10ka, odnosno, konte postavuval igra adekvatna na tie 11 na teren, a spaleti toa ne go pravi, se ponasa ko da ima drugi igraci a ne tie sto se na terenot, i zatoa sme bezidejni, i neznaeme kako do sansa napred.
I ova e potpolno tocno, i apla ocigledno, i slep moze da go primeti. Ja ti garantiram deka ako eve doe konte, nestata na teren ke deluvaat daleku podobro od ova sea, trgni od ikardi i od toa kako se ponasa momentalno na teren, se glea deka vrie i ne mu e seedno ova sto go igra timot.

Kajgana Shop

На врв Bottom