Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Оти се чуваа за лш?
Nemam nisto protiv brozovic i gaglardini no 99% od pasovite im bea kon odbranbenite igraci. Tie se igraci koi treba da ja turkat topkata napred a ne nazad.Разочарувачки пораз од Парма на домашен терен со полн стадион но ништо страшно, слаб старт дефинитивно но долга е сезоната. Битно Брозович и Гаљардини ја враќаат полека формата, тие ќе ни бидат моторот оваа сезона во недостиг на добар средњак.
Ако немаат отворен страничен или играч од нападот каде ќе ја туркаат топката? Не гледам како тоа е нивна вина.Nemam nisto protiv brozovic i gaglardini no 99% od pasovite im bea kon odbranbenite igraci. Tie se igraci koi treba da ja turkat topkata napred a ne nazad.
Токму тоа е проблемот, од двајца квалитетни дефанзивци очекуваме да бидат мотор во екипата. Мислам дека многу поголем успех ќе имаме во лш (голем успех=1/4/ финале) него во серија а каде што треба да се креираат акции. Дефанзивно сме стварно јаки, задњата четворка + гаља и брозо се машини, ама офанзивно сме мртвила, очај, беда и јад. Лани Икарди на грб не носеше, сега кога он не е у форма си го гушнавме дното и не го пуштаме за жива глава.Разочарувачки пораз од Парма на домашен терен со полн стадион но ништо страшно, слаб старт дефинитивно но долга е сезоната. Битно Брозович и Гаљардини ја враќаат полека формата, тие ќе ни бидат моторот оваа сезона во недостиг на добар средњак.
Каква ЛШ бе,Тотенхем има да не претепаат..не гледам ниту 2% шанса да поминиме понатаму..кога ќе одат на гостување во Холандија ќе се бранат од ПСВ како против Барселона да играат а камоли против Тотенхем...мизерија од игра и пристап.Токму тоа е проблемот, од двајца квалитетни дефанзивци очекуваме да бидат мотор во екипата. Мислам дека многу поголем успех ќе имаме во лш (голем успех=1/4/ финале) него во серија а каде што треба да се креираат акции. Дефанзивно сме стварно јаки, задњата четворка + гаља и брозо се машини, ама офанзивно сме мртвила, очај, беда и јад. Лани Икарди на грб не носеше, сега кога он не е у форма си го гушнавме дното и не го пуштаме за жива глава.
Арен е тимот..уште со Торино на 2-2 кога ни изиграваа Барселона се виде колку е сатот со овај тренер..нека си ебат мајките