Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
https://www.telegraph.co.uk/football/2018/05/31/inter-milan-join-hunt-mousa-dembele-serie-clubs-battle-sign/

Јас лажам, Телеграф не лаже :icon_lol: oд Серие А се и другите тимови и 20 милиони фунти бараат за него. Дека ќе си оди од Тотенхем ќе си оди ама или во Италија или во Кина, не гледам заинтересирана трета страна.
Де бре ти па, се зафркавам. :D Ти ја отвори темата, сигурно дека си прочитала таа сума 30 мил некаде па си ја напишала тука. Интересно ми падна кога Syn напиша дека два дена се натегаат на таа тема, а погрешна сума е изгледа и ми текна на тебе :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.004
https://www.telegraph.co.uk/football/2018/05/31/inter-milan-join-hunt-mousa-dembele-serie-clubs-battle-sign/

Јас лажам, Телеграф не лаже :icon_lol: oд Серие А се и другите тимови и 20 милиони фунти бараат за него. Дека ќе си оди од Тотенхем ќе си оди ама или во Италија или во Кина, не гледам заинтересирана трета страна.
Има логика за тие 30м поради кина, друга логика не гледам, затоа цело време погоре зборев дека не верувам да се најде некој европски клуб да им ги даде тие пари.
Клучен фактор у целата работа е самиот играч, тотенхем не верувам да му пркосат зашто наредно лето ке го изгубат за 0 евра, и нема логика цела година да им седи незадоволен АКО инсистира на заминување.
Е сеа има 2 можни дестинации, или клуб во Европа, и да се обиде да го фати последниот воз за да освои некој позначителен трофеј, или Кина. Он и онака е јак физикус, у кина до 36 ќе може да гази, а сеа сеуште има бајаги капацитет у него за да истера уште 2-3 години у некој европски тим, па после ако сака нека фаќа патот у кина, пак ќе може да лапа добра плата.
Последните шпекулации се дека све е договорено меѓу неговиот агент и интер, ќе видиме тотенхем како ќе се однесуваат у преговорите со нас со надеж дека ако е точно тоа дека сме договорени со него, да избутка и он трансфер у Интер. 10м евра до 15 не се лош дил за фудбалер што сеа ќе пуни 31 година, за 20 да не праам муабет ама ако првично сме понудиле 10 никад нема да накачиме до 20ка :LOL: . И бољи играчи од него за помалце си иделе од своите клубови на тие години кога ќе видиш.

Дај боже да дое, ќе легне ко кец на 10ка у тимов, од самата помисла ... :drk:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има логика за тие 30м поради кина, друга логика не гледам, затоа цело време погоре зборев дека не верувам да се најде некој европски клуб да им ги даде тие пари.
Клучен фактор у целата работа е самиот играч, тотенхем не верувам да му пркосат зашто наредно лето ке го изгубат за 0 евра, и нема логика цела година да им седи незадоволен АКО инсистира на заминување.
Е сеа има 2 можни дестинации, или клуб во Европа, и да се обиде да го фати последниот воз за да освои некој позначителен трофеј, или Кина. Он и онака е јак физикус, у кина до 36 ќе може да гази, а сеа сеуште има бајаги капацитет у него за да истера уште 2-3 години у некој европски тим, па после ако сака нека фаќа патот у кина, пак ќе може да лапа добра плата.
Последните шпекулации се дека све е договорено меѓу неговиот агент и интер, ќе видиме тотенхем како ќе се однесуваат у преговорите со нас со надеж дека ако е точно тоа дека сме договорени со него, да избутка и он трансфер у Интер. 10м евра до 15 не се лош дил за фудбалер што сеа ќе пуни 31 година, за 20 да не праам муабет ама ако првично сме понудиле 10 никад нема да накачиме до 20ка :LOL: . И бољи играчи од него за помалце си иделе од своите клубови на тие години кога ќе видиш.

Дај боже да дое, ќе легне ко кец на 10ка у тимов, од самата помисла ... :drk:
Мене Дембеле ми е многу чуден човек, на времето Фергусон се интересираше за него, додека беше во Фулам, тој не сакаше никаде трансфер и сезона подоцна во Тотенхем замина. Реал кога преговараа за Бејл, го разгледувале и него како опција во средината, тој рекол дека не сака да бега никаде :LOL: Не дека можеш да бидеш сигурен и да им бидеш во главите на фудбалериве ама за 90% од нив имаш отприлика претстава летово што, како, каде би завршиле. Баш поради ова погоре за ликов мислам дека никој врска нема каде ќе заврши :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
За 10 милиони Леви може само од косата да му исече некое влакно и да ви го даде.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Има некои шпекулации за Малколм од Бордо.
Како да ме послушаа аусилио и ко. да тркнат накај франција.Многу работи ќе им опростам на оризарите ако го домкнат играчиштево.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.004

“I don’t know what’s going on in the market and I won’t talk about it either.

“I don’t know whether Barcelona or other clubs want me. I am serious, none of it interests me.

“I only have Inter in my head.”

Asked whether he would therefore consider committing the best part of his career to the Nerazzurri, Skriniar responded positively.

“It’s not impossible. I see my friend Marek Hamsik, who has become an icon at Napoli.

“Why can’t the same thing happen for me at Inter?

“I am very happy here and there is no reason to think about leaving.”

Член од
11 октомври 2017
Мислења
150
Поени од реакции
96
Има некои шпекулации за Малколм од Бордо.
Како да ме послушаа аусилио и ко. да тркнат накај франција.Многу работи ќе им опростам на оризарите ако го домкнат играчиштево.

Tesko deka ke dojde, ovie od Bordo ne sakale da slusnat za pomalku od 40 milioni.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Tesko deka ke dojde, ovie od Bordo ne sakale da slusnat za pomalku od 40 milioni.
Ако видиш на какви кловнови фрлија пари,не гледам зш не би дале за Малколм.
У денешно време под 30 мил. моеш да купиш само некој благонадежен талјански талент од џенова/болоња/сасуоло и да молиш бога да биде нов верати,нешто што у задње време е се потешко,зш целиот талјански репрезентативен фидбал (и младо и старо) е една голема мизерија,нула!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дембеле е гром играч, вредат 30м за него затоа што има квалитет и ако ви го донесат, ќе имате надградба ко да ви го вратиле Патрик Виеира.

Член од
11 октомври 2017
Мислења
150
Поени од реакции
96
Ако видиш на какви кловнови фрлија пари,не гледам зш не би дале за Малколм.
У денешно време под 30 мил. моеш да купиш само некој благонадежен талјански талент од џенова/болоња/сасуоло и да молиш бога да биде нов верати,нешто што у задње време е се потешко,зш целиот талјански репрезентативен фидбал (и младо и старо) е една голема мизерија,нула!

Tocen si za se, posebno za ova so cenive, rabotata e so ne mozat da kupat talent od 40 milioni bidejki pokraj nego ni trebat uste 3 do 4 igraci za koi treba da se frli dobar kesh.
Dembele da se kupi i da ostani Rafinha ke koshtaat 60 milki, a kako so gledame ke ni treba i nov desen bek.
Ke treba mnogu rabota ova leto, ostanuva da vidime.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.004
Mislam deka za malkom gi skinaa baern, im baraa nad 50 ako ne se lazam ovie zz si napravija i tolku bese, umrea spekulaciite za nego.
Ali batalete sea za malkom, najkonkretno nesto u momentov e dembele, sve ostanato e samo spekulacija, a racunajte deka do 30ti juni ne ni mozeme da investirame mnogu.
I olesnitelna okonost iame edna, sto ke ni ja skrati transfer agonijata, na sredina od avgust zavrsuva transfer periodot a ne ko porano do prvi septemvri.

Последно уредено:
Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
SKY - Prvi pozitivni kontakti između Intera i Antonio Candreve o produženju ugovora do 2021.godine.:tapp:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Време е некој од клубот малку појасно да ги каже целите и политиките за новата сезона, да знаеме од прилика на што сме и што да очекуваме.

Еден ден излегуваат шпекулации за неверојатни засилувања а нареден дека поради ФФП мора да се продава Икадри...

Не барам да прават циркуз како Фасоне и Мирабели лани, сепак да знаеме што да очекуваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom