Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ама ...........................
Дваесетина минути на цело светско. Се ПОСРА од играење.Штета за Алварез бидејќи реално чоекот знаеше да игра фудбал ама со повредите неможеше крај со крај да сврзи и беше многу неконстантен..се сеќавам во 2014 дури за Аргентина на СП играше..одличен играч за наши услови беше
централен дефанзивецШо играч е овај Шкринијар?
Од кај му извадоа 32м евра на Скриниар? Кај се покажа толку па има ваква цена? Го земаме од екипа која едвај обезбеди опстанок и прими 100 гола и ке биде големо засилување???
Подобро на Пепе нека му понудат 2 години по 5 милиони, или за ваква сума може да се земе проверен штопер.
А нашите играчи се на распродажба со 90% попуст... Севиља нуди мизерни 9 за Банега и 8 за Јоветич а бара 40 за некојси Н'Зонзи...
За Перишич Јунајтед нуди 30м а еден просек од Салах е продаден за 50, Паредес за 30, Манолас 40...
Тука се гледа неспособноста на управата, да се надеваме дека со Сабатини ке се промени ова.
Се надевам дека ова се само шпекулации и конечно ке тргнеме по проверени имиња и вистински засилувања како Тиаго Силва, Маркињос, Наинголан, Ди Мариа, Хамес, Даглас Коста, Санчез...
Не е 32 туку 18 и Сампдорија никогаш не ни беше у борба за опстанок а не па едвај да го обезбедила.Од кај му извадоа 32м евра на Скриниар? Кај се покажа толку па има ваква цена? Го земаме од екипа која едвај обезбеди опстанок и прими 100 гола и ке биде големо засилување???
Ако е 18м би било ок, иако до сега не сум прочитал ама баш никој друг да се заинтересира за него...Не е 32 туку 18 и Сампдорија никогаш не ни беше у борба за опстанок а не па едвај да го обезбедила.
Јеби га, нема достапен проверен штопер, 40 милиони за Рудигер се премногу а ќе очекуваат Миранда да изигра уште една сезона на ниво иако мислам дека уште еден штопер до крај на лето ќе дојде.
Ќе се враќа Сејнс(светец???????????)бјури назад во Кина </3Tаман со Сејнзбури догодина маме ќе ебава
Ќе се враќа Сејнс(светец???????????)бјури назад во Кина </3
Пра нешто мучки со Сампдорија. Ја дујаат цената со размениве, за на крајот на двете екипи да му одговара во буџетот годишен. Не знам точно што е како е, ама колку што разбрав, демек Капрари 15 милиони, плус таму не знам колку милиони, па затоа 30 милиони излегува, и вака и едните и другите биле чар. Значи не знам точно како ама знам дека пра некој мајмунлаци.Ако е 18м би било ок, иако до сега не сум прочитал ама баш никој друг да се заинтересира за него...
Јас прочитав 20 + Капрари кој е проценет на 12...
Не е важно која позиција беше Сампдориа, поентата ми е, додека ги се "засилуваме" од екипи како Сампдориа, Џенова, Пескара... не може да очекуваме резултати.
Подобро отпадот од Реал, Барса, Челзи, Сити, макар тоа биле 33 годишни играчи и краткорочни решенија одколку да земаме уште еден Белфодил, Скелото, Ранокиа...