Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Штета за Алварез бидејќи реално чоекот знаеше да игра фудбал ама со повредите неможеше крај со крај да сврзи и беше многу неконстантен..се сеќавам во 2014 дури за Аргентина на СП играше..одличен играч за наши услови беше
Дваесетина минути на цело светско. Се ПОСРА од играење.

Не тресете глупости за Борха, ни 3 утакмици немате изгледано од него. Заебанција на страна но стварно може да ни се погоди како Пирло во Јуве. Многу добар играч е со одлична визија и техника. Верувам дека ќе има придонес во клубот без разлика тоа што е 32 години.

Шкринијар исто би требало да се официјализира деновиве.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Од кај му извадоа 32м евра на Скриниар? Кај се покажа толку па има ваква цена? Го земаме од екипа која едвај обезбеди опстанок и прими 100 гола и ке биде големо засилување???
Подобро на Пепе нека му понудат 2 години по 5 милиони, или за ваква сума може да се земе проверен штопер.

А нашите играчи се на распродажба со 90% попуст... Севиља нуди мизерни 9 за Банега и 8 за Јоветич а бара 40 за некојси Н'Зонзи...
За Перишич Јунајтед нуди 30м а еден просек од Салах е продаден за 50, Паредес за 30, Манолас 40...
Тука се гледа неспособноста на управата, да се надеваме дека со Сабатини ке се промени ова.

Се надевам дека ова се само шпекулации и конечно ке тргнеме по проверени имиња и вистински засилувања како Тиаго Силва, Маркињос, Наинголан, Ди Мариа, Хамес, Даглас Коста, Санчез...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.709
Поени од реакции
4.553
Од кај му извадоа 32м евра на Скриниар? Кај се покажа толку па има ваква цена? Го земаме од екипа која едвај обезбеди опстанок и прими 100 гола и ке биде големо засилување???
Подобро на Пепе нека му понудат 2 години по 5 милиони, или за ваква сума може да се земе проверен штопер.

А нашите играчи се на распродажба со 90% попуст... Севиља нуди мизерни 9 за Банега и 8 за Јоветич а бара 40 за некојси Н'Зонзи...
За Перишич Јунајтед нуди 30м а еден просек од Салах е продаден за 50, Паредес за 30, Манолас 40...
Тука се гледа неспособноста на управата, да се надеваме дека со Сабатини ке се промени ова.

Се надевам дека ова се само шпекулации и конечно ке тргнеме по проверени имиња и вистински засилувања како Тиаго Силва, Маркињос, Наинголан, Ди Мариа, Хамес, Даглас Коста, Санчез...
(y)
99.9% сме на сејм пејџ, само не се слагам за споредбава Перишич-Салах! Мое мислење.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не е 32 туку 18 и Сампдорија никогаш не ни беше у борба за опстанок а не па едвај да го обезбедила.

Јеби га, нема достапен проверен штопер, 40 милиони за Рудигер се премногу а ќе очекуваат Миранда да изигра уште една сезона на ниво иако мислам дека уште еден штопер до крај на лето ќе дојде.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Inter pratil jasen signal do Junajted ili 50 milioni ili nisto od biznisot i dokolku istite ne ja dadat spomenatata suma na perisic ke mu bide ponuden nov dogovor so pogolema plata.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Не е 32 туку 18 и Сампдорија никогаш не ни беше у борба за опстанок а не па едвај да го обезбедила.

Јеби га, нема достапен проверен штопер, 40 милиони за Рудигер се премногу а ќе очекуваат Миранда да изигра уште една сезона на ниво иако мислам дека уште еден штопер до крај на лето ќе дојде.
Ако е 18м би било ок, иако до сега не сум прочитал ама баш никој друг да се заинтересира за него...
Јас прочитав 20 + Капрари кој е проценет на 12...

Не е важно која позиција беше Сампдориа, поентата ми е, додека ги се "засилуваме" од екипи како Сампдориа, Џенова, Пескара... не може да очекуваме резултати.

Подобро отпадот од Реал, Барса, Челзи, Сити, макар тоа биле 33 годишни играчи и краткорочни решенија одколку да земаме уште еден Белфодил, Скелото, Ранокиа...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Ако е 18м би било ок, иако до сега не сум прочитал ама баш никој друг да се заинтересира за него...
Јас прочитав 20 + Капрари кој е проценет на 12...

Не е важно која позиција беше Сампдориа, поентата ми е, додека ги се "засилуваме" од екипи како Сампдориа, Џенова, Пескара... не може да очекуваме резултати.

Подобро отпадот од Реал, Барса, Челзи, Сити, макар тоа биле 33 годишни играчи и краткорочни решенија одколку да земаме уште еден Белфодил, Скелото, Ранокиа...
Пра нешто мучки со Сампдорија. Ја дујаат цената со размениве, за на крајот на двете екипи да му одговара во буџетот годишен. Не знам точно што е како е, ама колку што разбрав, демек Капрари 15 милиони, плус таму не знам колку милиони, па затоа 30 милиони излегува, и вака и едните и другите биле чар. Значи не знам точно како ама знам дека пра некој мајмунлаци.
Ако се сеќавам добро, знам и со Милан поарно имаја праено вакви некој мајмунџилаци, па го папаја со некој казни...

Иначе, последниве 2 години, кевојни бев со трансфериве, и глупостиве, па се случи шо се случи. Сега сум многу скептик, ваљда че биди нешто пичкалимуматерина...

П.С Спалети го сакав пред Зенит да замини :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.354
Поени од реакции
47.090
nastasic da dojde i ovoj od sampdoria i resen e problemot za stoperskite pozicii vo situacija da ostanat muriljo i miranda, narocito so nastasic, ako voopsto i trgnat po nego posle eventualniov potpis na sikiriki.
kuznae so im e u plan posle prvi, ko nova godina go cekam juli da doe radi transferive.

Kajgana Shop

На врв Bottom