Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Не го гледав натпреварот Аргентина - Боливија ама како што читам нашиот капитен одиграл многу лош натпревар...
На goal.com има оцена 5:
The veteran looked surprisingly nervous at the back. Took a few terrible touches and let a few balls get past him. Not what fans are accustomed to seeing.

И еве една интересна информација.
Рома го продава Де Роси?
Булшит...
Не помина ни една топка, ниту играч, како мали деца си ги играше. Сите пасови му беа точни, имаше и 1-2 пробива у напад...
Којзнае на кого мислеле, ваква утакмица Занети никогаш немал...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Булшит...
Не помина ни една топка, ниту играч, како мали деца си ги играше. Сите пасови му беа точни, имаше и 1-2 пробива у напад...
Којзнае на кого мислеле, ваква утакмица Занети никогаш немал...
Тоа и јас го забележав, многу добро изигра Занети, незнам што гледале овие од гол.ком, ама ваљда ништо не виделе.
Мене ми изигра добро, како 25годишен фудбалер:D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
L'Inter e Ricardo Alvarez sono davvero vicinissimi. Dopo l'offerta formalizzata durante gli scorsi giorni, pare che nelle ultime ore i contatti con l'entourage del giocatore e con il Vèlez si siano intensificati al punto da portare l'affare quasi alla sua fase finale. Il Corriere dello Sport in edicola addirittura si sbilancia e scrive di un Alvarez già preso dall'Inter, operazione dunque in fase più che avanzata. Il costo del cartellino del talento classe 1988 è di circa 11 milioni di euro, un gioiello che può dare fantasia e dinamicità a centrocampo. Una scelta, quella di affrettare i tempi, che da parte dell'Inter è frutto dell'esperienza maturata con Javier Pastore, che fu messo nel mirino e poi perso quando l'Huracan lo cedette al Palermo. Adesso Alvarez non può sfuggire, e se tutto non è ancora chiuso come sostiene ilCorsport, poco ci manca.
Bisognerà però capire quali siano le intenzioni di Arsène Wenger e del suo Arsenal: il manager francese si è detto 'attivo' sul mercato in entrata, e non sembrava volenteroso di mollare la presa almeno fino a poche ore fa, anche perché il giocatore si è sbilanciato più volte mostrando di apprezzare l'Arsenal così però come la stessa Inter. Ma adesso in Inghilterra scrivono di un Wenger tendente ad 'alzare le mani' e lasciare il gioiellino all'Inter. Strategia o realtà? Le prossime ore saranno decisive, ma Ricky Alvarez e l'Inter stanno quasi per sfiorarsi...
http://net-storage.tccstatic.com/storage/fcinternews.it/img_notizie/thumb1/460423a5377d5e3af3ea581cc3b1aca4-42555-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpeg

Алварез е многу блиску до Интер, 11 милиони, Венгер дигнал раце од дечково. Конечно една добра вест по онаа дека Паласио е блиску до Интер...

http://fcinter.com.mk/aktuelno/1964-cds-alvarez-e-igrac-na-inter

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Одлично е што доаѓа Алварез, т.е., што е блиску до Интер според медиумиве, инаку покрај него во Аргентина се преговара и за Банега и Ламела, oва е потврдено и од Скај Италија, затоа и е продолжен престојот во Аргентина.
Банега по лошото издание вчера против Боливија не верувам дека на турниров драстично ќе му се зголеми цената, имаше еден натпис дека тој негов автогол вчера е и автогол за Валенсија кои се надеваа на солидни игри на овој играч на првенствово со што и цената би му рипнала за неколку милиончиња ...
Ламела такоџе лесно може да се лапне зашто Ривер отпаднаа, btw он има шпански пасош а Алварез има италијански така да можат сите тројца во пакет да дојдат.

Во една ваква ситуација, к*р ме здоболе дал дошол Паласио или не, инаку Тутомеркато удрија на Мота плус Пандев плус кеш за Хамшик. :)

Why not, do it.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи официјално Алварез во Интер така? лее играчов е бомба,го пратев баш добар техничар,а и добар шут има... ке го биде,Монтоливо,Насри,Хамшик и тоа е тоа :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
И Банега е наводно договорен со Валенсија, за 9 милиони евра, се чека само да добие и он ЕУ пасош и воала ...
Ако ова го реализираат капа доле за зделката, дупло поскапо беше платен кога доаѓаше во Валенсија.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
25 банки доволно се?
Дај не зезај, 25 милиона на фудбалер кој ништо не освоил поважно во кариерата и има договор до другата сезона да вреди 25 милиона

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дај не зезај, 25 милиона на фудбалер кој ништо не освоил поважно во кариерата и има договор до другата сезона да вреди 25 милиона
Го зезам нешо него ;) си се филмаат неш нати го дај ми го ко наши да се клубовиве :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Мислиш Сити? Ајде давајте 20-25 и носете го. :D
Eто на една година до крај на договор беше проценет и тоа од Барса за 20 милиони евра, а за разликата во класи помеѓу Ето и Насри смешно е да се дискутира.
Арсенал максимум можат да извлечат 15 милиони евра али и тоа е многу, а и ризикуваат да го изгубат и за нула.

Како и да е не верувам дека ќе дојде во Интер, колку и да ми се допаѓа и мене ко играч со ангажманот на Алварез и евентуално Ламела нема место за Насри во тимот каде се и Снајдер и Коутињо, ниту пак Интер ќе имаат некаква потреба од него.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Eто на една година до крај на договор беше проценет и тоа од Барса за 20 милиони евра, а за разликата во класи помеѓу Ето и Насри смешно е да се дискутира.
Арсенал максимум можат да извлечат 15 милиони евра али и тоа е многу, а и ризикуваат да го изгубат и за нула.

Како и да е не верувам дека ќе дојде во Интер, колку и да ми се допаѓа и мене ко играч со ангажманот на Алварез и евентуално Ламела нема место за Насри во тимот каде се и Снајдер и Коутињо, ниту пак Интер ќе имаат некаква потреба од него.
Покрај тоа е што е нула за Ето, Насри пак ќе кажам нема ништо освоено во кариерата со што може да се пофали и да просперира на играч кој вреди 25 милиона. 10 милиона максимум јас би понудил за него... Манчестер Сити ќе дадат толку зошто немаат памет

Едит: 11:32 - Самир Насри кој се поврзува со заминување од Арсенал вели дека парите не му се важни, сака да игра во клуб кој може да освојува трофеи.

ХАХАХАХАХАХАХАХ

сака да игра во клуб кој може да освојува трофеи хахахаха сирот он :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Не дека е малку, ама според цениве на пазарот и те како може да извлече 20 милиони од Сити.

Дека би биле премногу играчи да, иначе смешно е да го споредуваш нивото на Рики, Ламела(кои си ги гледал само на клипчиња што се вика) и Кутињо со Насри. Снајдер и Насри се разликуваат како играчи.
--- надополнето: Jul 3, 2011 12:09 PM ---
Покрај тоа е што е нула за Ето, Насри пак ќе кажам нема ништо освоено во кариерата со што може да се пофали и да просперира на играч кој вреди 25 милиона. 10 милиона максимум јас би понудил за него... Манчестер Сити ќе дадат толку зошто немаат памет

Едит: 11:32 - Самир Насри кој се поврзува со заминување од Арсенал вели дека парите не му се важни, сака да игра во клуб кој може да освојува трофеи.

ХАХАХАХАХАХАХАХ
сака да игра во клуб кој може да освојува трофеи хахахаха сирот он :D
Озбилно? Санчез има со нешто да се пофали? Пасторе, Хамшик итн итн.? Читајте се бе малку што пишувате. И ти и оној ReDebil кој очиглено му фали нешто или пак билда мислења што се убацува.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не дека е малку, ама според цениве на пазарот и те како може да извлече 20 милиони од Сити.

Дека би биле премногу играчи да, иначе смешно е да го споредуваш нивото на Рики, Ламела(кои си ги гледал само на клипчиња што се вика) и Кутињо со Насри. Снајдер и Насри се разликуваат како играчи.

Озбилно? Санчез има со нешто да се пофали? Пасторе, Хамшик итн итн.? Читајте се бе малку што пишувате. И ти и оној ReDebil кој очиглено му фали нешто или пак билда мислења што се убацува.
Не мислев да те наведам со нешто ама за Санчез си бараат 40+, за Пасторе 50+ и за Хамшик 20+. Единствени кои можат да платат волкави суми за вакви играчи се Манчестер Сити, Реал Мадрид и Челзи

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Море мајчин ми се прајш овде стручњак , Насри кој е незадоволен од платата во својата екипа кој воедно и има 1 година од својот договорот уште да се пазарат фали . Вгодина за 0 ќе ви замини па тогаш ќе кажуваш барем олку да го даеја барем толку... И многу е преценет арно ти рекоја погоре ич трофеи неосвоено и само за една ПОЛУсезона добро изигран 25 мил.. едноставно многу се ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom