¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Koj e covekot? :O
Што значи?Lo scudetto 2006 resta all'Inter: la Procura archivia la richiesta Juve!
Да те поправам, Калдирола отсекогаш бил играч на Интер, беше на позајмица во Витезе, а сега беше вклучен како дел од трансферот на Нагатомо во Интер и е во ко-сопственост со Чезена.http://www.inter.it/aas/squadra/index?L=en <----- (моментални играчи во Интер)
Интер по обезбедувањето на Castaignos, Caldirola, Nagatomo, Viviano и прекомандување на Bardi, Faraoni, Natalino и Crisetig. Овој викенд се очекува да пристигне и Jonathan од Сантош на медицински прегледи во Милано и очекуваме од понеделник да стане Интериста.
Исто така ново е тоа што прецедателот на Џенова за едно Италијанско радио изјави дека немал никаков состанок со Морати ниту со некој од Интер и доколку сакале да го ангажираат ке мора да го дадат Пандев. А Пандев тешко да прифати да оди во Џенова.
И јас сакав ова да го кажам, го гледав Алварез 3-4 пати во Велез(нели го даваа аргентинското на спортклуб) и многу ми се бендиса, игра и лево и десно, во тактика 4-3-3 ќе биде одличен, се враќа и назад во дефанзивните задачи, значи го бива и како крило во формација 4-4-2 .... не комплицира многу како овој нашиот Менез со некој трикови туку ја користи брзината да помине играч(а многу е брз), плус има осет за асистенции, кратки топки(тоа нормално), но многу е добар и во давање на високи топки, се на се доколку го земе некој италијански тим ќе биде откровение во лигата .... една лоша мана, ма да не е мана што имаше тешка повреда и немаше доволна кондиција за цел меч, ама сега гледам и тоа го надминал, баш на една утакмица од 70 до 90-та мин трчаше како коњ(напред-назад) .... нема врска што има 24 год. некој ќе рече зошто не се појавил порано доколку бил талент, тој беше забележан од многу тренери и скаути уште во минатото но повредата си го направи своето... можеби ќе помислите дека претерав малку, ама некако имам некој "осечај" за овој играчEj ako gi zemete Alvarez i Banege ke napravite golema rabota.Deckive se odlicni.Pogotovo Alvarez,neverojatna tehnika ima i vizija so topka.
Ист ко Џулиелмемпјетро во 2002??И јас сакав ова да го кажам, го гледав Алварез 3-4 пати во Велез(нели го даваа аргентинското на спортклуб) и многу ми се бендиса, игра и лево и десно, во тактика 4-3-3 ќе биде одличен, се враќа и назад во дефанзивните задачи, значи го бива и како крило во формација 4-4-2 .... не комплицира многу како овој нашиот Менез со некој трикови туку ја користи брзината да помине играч(а многу е брз), плус има осет за асистенции, кратки топки(тоа нормално), но многу е добар и во давање на високи топки, се на се доколку го земе некој италијански тим ќе биде откровение во лигата .... една лоша мана, ма да не е мана што имаше тешка повреда и немаше доволна кондиција за цел меч, ама сега гледам и тоа го надминал, баш на една утакмица од 70 до 90-та мин трчаше како коњ(напред-назад) .... нема врска што има 24 год. некој ќе рече зошто не се појавил порано доколку бил талент, тој беше забележан од многу тренери и скаути уште во минатото но повредата си го направи своето... можеби ќе помислите дека претерав малку, ама некако имам некој "осечај" за овој играч![]()
ахаха, ама незнам на кого мислиш ?? Абе можеби и Алварез ќе биде некој тежок флоп, ама ја си кажав што мислам за него и што му предвидувамИст ко Џулиелмемпјетро во 2002??![]()