Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ej ako gi zemete Alvarez i Banege ke napravite golema rabota.Deckive se odlicni.Pogotovo Alvarez,neverojatna tehnika ima i vizija so topka.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.328
Поени од реакции
46.943
Lo scudetto 2006 resta all'Inter: la Procura archivia la richiesta Juve!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер вршел притисок врз Пандев да прифати да оди во Џенова.Мислам Пандев не е ретардиран ова да прифати 3 мил зема сега во Џенова за половина не верувам дека ќе оди.
Плус Де Лаурентис на Наполи газдата изјави дека и тој и Мазари го посакуват Пандев Наполи е одличен тим со најдобри навивачи и тим кој ќе игра ЛШ,за разлика Џенова многу нестабилен тим.Дури мислам се перат страшни пари со тој тим и нашиот Морати има удел.
Ако не прифател Пандев во трампата ке ги вклучеле Вивијано или Марига.Јас не знам за Паласио ли се работи или за Тевез или Агуеро.
Па Чезена зема подобри засилувања и подобри фудбалери бара од Интер.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.328
Поени од реакции
46.943
Oва со Паласио е ...
Незнам уствари, немам некој соодветен коментар кој ќе ја долови оваа нелогичност која планираат да ја направат. Паласио би го сварил само ако се земе едно квалитетно име од нападот, first team материјал од играч, а не играч за клупа и ротирање, такви не му се потребни на тим кој сака да атакува на големи трофеји.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
http://www.inter.it/aas/squadra/index?L=en <----- (моментални играчи во Интер)
Интер по обезбедувањето на Castaignos, Caldirola, Nagatomo, Viviano и прекомандување на Bardi, Faraoni, Natalino и Crisetig. Овој викенд се очекува да пристигне и Jonathan од Сантош на медицински прегледи во Милано и очекуваме од понеделник да стане Интериста.
Исто така ново е тоа што прецедателот на Џенова за едно Италијанско радио изјави дека немал никаков состанок со Морати ниту со некој од Интер и доколку сакале да го ангажираат ке мора да го дадат Пандев. А Пандев тешко да прифати да оди во Џенова.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
http://www.inter.it/aas/squadra/index?L=en <----- (моментални играчи во Интер)
Интер по обезбедувањето на Castaignos, Caldirola, Nagatomo, Viviano и прекомандување на Bardi, Faraoni, Natalino и Crisetig. Овој викенд се очекува да пристигне и Jonathan од Сантош на медицински прегледи во Милано и очекуваме од понеделник да стане Интериста.
Исто така ново е тоа што прецедателот на Џенова за едно Италијанско радио изјави дека немал никаков состанок со Морати ниту со некој од Интер и доколку сакале да го ангажираат ке мора да го дадат Пандев. А Пандев тешко да прифати да оди во Џенова.
Да те поправам, Калдирола отсекогаш бил играч на Интер, беше на позајмица во Витезе, а сега беше вклучен како дел од трансферот на Нагатомо во Интер и е во ко-сопственост со Чезена.

Барди ќе си продолжи да брани за Примавера, Фараони и Наталино не знам точно што ќе биде со нив но во првиот тим тешко зашто Калдирола најверојатно ја доби довербата од Гасперини и ќе го земе местото на Матераци(тоа што го трубев цело време), Криситег е уште млад, се шпекулираше за некоја позајмица во Серија Б, али може да остане и во Примавера мислам дека уште една година има право да игра таму.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Ej ako gi zemete Alvarez i Banege ke napravite golema rabota.Deckive se odlicni.Pogotovo Alvarez,neverojatna tehnika ima i vizija so topka.
И јас сакав ова да го кажам, го гледав Алварез 3-4 пати во Велез(нели го даваа аргентинското на спортклуб) и многу ми се бендиса, игра и лево и десно, во тактика 4-3-3 ќе биде одличен, се враќа и назад во дефанзивните задачи, значи го бива и како крило во формација 4-4-2 .... не комплицира многу како овој нашиот Менез со некој трикови туку ја користи брзината да помине играч(а многу е брз), плус има осет за асистенции, кратки топки(тоа нормално), но многу е добар и во давање на високи топки, се на се доколку го земе некој италијански тим ќе биде откровение во лигата .... една лоша мана, ма да не е мана што имаше тешка повреда и немаше доволна кондиција за цел меч, ама сега гледам и тоа го надминал, баш на една утакмица од 70 до 90-та мин трчаше како коњ(напред-назад) .... нема врска што има 24 год. некој ќе рече зошто не се појавил порано доколку бил талент, тој беше забележан од многу тренери и скаути уште во минатото но повредата си го направи своето... можеби ќе помислите дека претерав малку, ама некако имам некој "осечај" за овој играч :D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
И јас сакав ова да го кажам, го гледав Алварез 3-4 пати во Велез(нели го даваа аргентинското на спортклуб) и многу ми се бендиса, игра и лево и десно, во тактика 4-3-3 ќе биде одличен, се враќа и назад во дефанзивните задачи, значи го бива и како крило во формација 4-4-2 .... не комплицира многу како овој нашиот Менез со некој трикови туку ја користи брзината да помине играч(а многу е брз), плус има осет за асистенции, кратки топки(тоа нормално), но многу е добар и во давање на високи топки, се на се доколку го земе некој италијански тим ќе биде откровение во лигата .... една лоша мана, ма да не е мана што имаше тешка повреда и немаше доволна кондиција за цел меч, ама сега гледам и тоа го надминал, баш на една утакмица од 70 до 90-та мин трчаше како коњ(напред-назад) .... нема врска што има 24 год. некој ќе рече зошто не се појавил порано доколку бил талент, тој беше забележан од многу тренери и скаути уште во минатото но повредата си го направи своето... можеби ќе помислите дека претерав малку, ама некако имам некој "осечај" за овој играч :D
Ист ко Џулиелмемпјетро во 2002?? :ROFLMAO:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Ист ко Џулиелмемпјетро во 2002?? :ROFLMAO:
ахаха, ама незнам на кого мислиш ?? Абе можеби и Алварез ќе биде некој тежок флоп, ама ја си кажав што мислам за него и што му предвидувам :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.328
Поени од реакции
46.943
MILAN - F.C. Internazionale acknowledges the decision taken by the FIGC's federal court, which has closed the case regarding the position of the club and its members in the investigation into matters concerning the 2004/05 season.
The decision is therefore definitive confirmation that no disciplinary proceedings can be taken against Inter or anybody who works for the club in relation to suggestions which, in any case, have never been proven during any judicial proceedings.

- inter.it

Kajgana Shop

На врв Bottom