Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 септември 2016
Мислења
5
Поени од реакции
2
Кои се вашите прогнози за вечер, ќе ве биде ли да ве стаам 2че?
Слободно ставај 2-ка, Интер почна да игра фудбал последниов месец.[DOUBLEPOST=1475150672][/DOUBLEPOST]
mario mozno e da nastapi so roma odnosno da bide del od povikanite igraci ali problemot e sto dokolku dojde do istegnuvanje na istiot muskul postoi golema verojatnost potoa pauzata da e i do dva meseca, taka da ostaveno e na de bur i medicinskiot tim da odlucat za negov nastap vo Rim. Ova samo vo slucaj da se vrati na treninzi od sreda, ali light treninzi. Ja licno ne bi rizikuval ali mora dostapni da se i kondogbija i brozovic za rim, inace apla desetkuvani vo sredinata ke bideme protiv Roma.
I neznam dali voopsto ima nekoj od mladinska, ko ovoj leviov bek, sto e kadaren da odgovori na baranjata na sistemov za sreden red, zasto ocigledno e deka kondogbija se maci so istoto, brozovic misli deka e superstarot vo timov, melo i medel se apla sprotivno nesto na baranjata na istiot, a i gnoukuri ne e bas najidelane, ali od site spomnati pa najdobro se snaoga iako najmalce shansa dobi.
Na kraj kraeva, so ogromnata konkurencija napred, moze da mu se dade sansa i na kandreva vo sredniot red ko na vremeto u juve i livorno, ili na gabriel barbosa ko sto toa u real se pravese so di maria, james rodrigez, isco, sasvim drug tim sme koga u sreden red iame dvajca destruktivci, apla se macat da ja nametnat posakuvanata igra, sto ne bese slucaj na primer so juventus.

Postavenosta koga igra so kondogbija i medel, odnosno dvajca igraci koi ne se snaogaat dobro vo napadot mu doaga ko 4 213 sistem, cel tovar paga na banega ili mario, vo zavisnost koj igra, pogotovo zasto apsolutno nema nikakva pomos i od bekovite vo gradenjeto na napadot, mislam deka protivnickite treneri nikakvi instrukcii ne im davaat na svoite igraci za odbrana vrz bekovite na inter, al zatoa po trojca se lepat na perisic i kandreva sto e i logicno.

U pravo bese onoj sto komentirase fiorentina milan, polosi bekovski dua u paket i inter i milan nemale u svojata istorija, od konj na magare i dvata tima dojdoa.
Размислувањето ти е сосема на место.
Бековските позиции се очајни, се друго е солидно. Со тек на време ќе има напредок и резултатски и играчки.
Форца Интер!

Последно уредено:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Ова Интертото толку ми е небитно што макар и 2-0 кога губиме од Бир Спарта нема допирна точка со мојте нерви

Член од
26 јули 2015
Мислења
85
Поени од реакции
40
Кој блам, кој аматеризам. Да им се мочам јас на милионите кои ги земаат ко го немаат основното: не се луѓе. Наместо чесно да се обидат да си ги заработат астрономските плати, тие демек кур им чуе. Говна без дигнитет. Овие не заслужуваат за Подмочани да играат па не за Интер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја не знам зашто куровми уопште трошат пари и се замараат да патуваат, ако не ви се игра не играјте да ви ебам све у куќа, пријави таму дека не доаѓаш, плати казна и изгуби службено и поздрав.
Ти ебам екипата умрена.

Паласио што поише треба да напраи ЗА ДА ГО ИЗБРКААТ ОД КЛУБОВ, 3 топки му пуштија 3 пати у офсајд. Па уште капитен цццц најслаб играч у свет моментално.
Пу да ти ебам екипата гнасна.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Шо кур се нервирате џабе...
Глејте у недела барем бод да зееме кај римјаните,овде после бер шева нема што да бара интер

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене ме нервира што за џабе ги троши Кандрева и Банега..кој кур ги игра?..абе Перишич,Кандрева,Марио,Икарди и Банега не смеат да играат во ова натпреварување ако немаат никакви амбиции..нема што да бараат тука..

И што сега?..ќе се исцедат овде и Рома после ќе не претепа..да ти ебам и Де Бур и све...се надевам дека ќе изиграат машки во Рим и да докажат дека нерешеното против Болоња беше случајност.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
ПОГОДИ ГО ЕДНАШ ГОЛОТ БЕ ПОГОДИ ГО ГОЛОТ ДА ТЕ ПОГОДАТ БОМБИ ДА ТЕ ПОГОДАТ КРВ ТИ ЕБАМ 10 ШАНСИ СО ГЛАВА ИМАШЕ ЕДНАШ НЕ ПОГОДИ У РАМКИ НА ГОЛ , СВЕ ЖАБАРСКО ДА ТИ ИЗЕБАМ

Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
Дали некој го запримети Мело за вториот гол?
Би му влегол на терен и со палка до посер би го тепал!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Чим не им дозволија да регистрираат целосен тим се гледа дека не се замараат, фокусот ќе биде Серија А. Пробаа нешто да направат ама премногу е слаб резервниот тим на Интер за да може да креираат шанси, али секако не смеат вакви безвезе голови да примаат, тука немаат изговор.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За греота играчиве, пола и поише од стокава што игра треба ОТКАЗ да добие, не да се чека трансфер период и да им се бара клуб, туку отказ, секундарно да престане да се појавува на тренинзи.
Срамота.

Kajgana Shop

На врв Bottom