Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ова циганчево многу ограничен ми изгледа, дај боже да грешам. Прв впечаток - циркузант.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Не смееше да го извади Банега , остана Гнукури да организира акции . Перишиќ освен голот во остатокот на натпреварот изигра лошо а промашувањето на Ранокија на крај е без коментар .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Уште не ми е јасно зашто Ранокија игра во Интер.....

Како и да е , кога нејке нејке. Немаме клупа ама буквално никаква оваа сезона, еве Марио и Мурило не играат и одма друго во одбрана , сепак нападот ни функционира ама срека немавме денес.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Повраќаница од фудбал, ми се згади животот во 2ро полувреме. 45 минути нит шут на гол нит бутур.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Ова циганчево многу ограничен ми изгледа, дај боже да грешам. Прв впечаток - циркузант.
Ако збориш за Гнокури тогаш изглеа друга утакмица си глеал ти , циркузант бил :pos:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Ако збориш за Гнокури тогаш изглеа друга утакмица си глеал ти , циркузант бил :pos:

Па реално и ништо не направи, беше на терен колку да потполни место за да бидат 11 души. Ниту еден длабок пас кон Икарди, ниту еден центаршут ништо. Освен што пресече 3-4 контра топки ништо друго не видовме од него.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Па реално и ништо не направи, беше на терен колку да потполни место за да бидат 11 души. Ниту еден длабок пас кон Икарди, ниту еден центаршут ништо. Освен што пресече 3-4 контра топки ништо друго не видовме од него.
Друже знаеш ли што позиција игра шлајмот? Он ти е више као дмф што и следствено на тоа е да има удел во пресек на пасови а не центаршути,си има други позиции за тоа као на пример бекојте

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
За Габриел зборам, а Гнокури изигра топ натпревар ако го споредиш со Кондо. Плус овој Миник или како и да се вика изигра доста солидно.
Одма се гледа кога младинци ти играат во прв тим, се гледа дека гинат за разлика од Д'Амброзио и другите ни сакати бекови. Нека продолжат само така.

А во врска со циганчево Габриел, се надевам дека грешам али ако имаше некој екстра квалитет ќе се видеше уште во првите 10 минути.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
abe i za mario isto vikaa so peskara, cekaj nema ni trenirano asalno so timov, nit pak e fizicki spremen, da ne se odvivase vaka denes mecot nemase ni da vleze vo igra.

inaku kondogbija :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
handanovic i intervencijata :facepalm::facepalm:

toa se tie, uslovno kazano, mali raboti, sto gi resavaat vakvite mecevi, poklon gol i posle brkaj negativa trosi se, ne ubiva faktot sto nemame adekvatni zameni za sredinata, i faktot sto santon mora 90 min da igra, a i deteno od mladinska, bekovite ne ni postojat, vo napadot igrame bez ofanzivni bekovi, se na se 3 centar suta imaat bekovite od koga e pocnata sezonata, ansaldi ako se ispostavi kako flop, togas sme go naebale nacisto, ne mozes denes da igras fudbal i da se nadigruvas bez apsolutno nikakva pomos stranicno od bekovi.

Ranokija denes izigra soliden mec ali treba da mu se zameri za promasuvanjevo na kraj, defanzivec e, so glava ako nisto drugo mora da znae da igra i da reagira podobro vo vakva situacija, ova za niv e bolje i od penal ali toa e, fudbal, bidna sto bidna, neka prodolzat so istovo tempo, neam nikakvi zamerki za de bur deneska, so ogled na malerot pred utakmica i kinenje na prvicniot plan za denes i rosterot izigravme dobar mec, bez dobar rezultat.

Kondogbija posle ova denes si go zacementira mestoto na klupa, inaku rekov uste posle palermo, on i medel kako kombinacija u sredina ne smee da bide slucaj, steta sto mario se povredi, druga ke bese slikata a i nemase taka eftin gol da primime.

Gnoukuri inace izigra super mec, pogotovo u prvo kako se razdvizi igrata, ogromna steta sto ne vleze volejot na kandreva, toa e uste eden klucen moment vaka ako se zeme sega vo predvid ostatokot od mecot i rezultatot, odlicno reagiravme posle primeniot gol, u vtoro fizicki potonaa pola igraci, veke se vide deka ne e toa toa, a i sredinata kako klucen dvigatel na igrata se raspadna posle izleguvanjeto i na banega, bez nego i mario sme nenormalno desetkuvani, mozeme bez bilo koj, i bez ikardi isto, al bez dvajcava u paket nikako.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
abe i za mario isto vikaa so peskara, cekaj nema ni trenirano asalno so timov, nit pak e fizicki spremen, da ne se odvivase vaka denes mecot nemase ni da vleze vo igra.
За Марио не знам зошто викаа дека не го бива кога дечкото си изгази за Португал.
Инаку Габриел точно е дека нема тренирано со тимот воопшто али реално и на крај последните 10 минути нема некоја концепција на игра за он да биде вклопен во системот. Едноставно требаше да нападне кон гол а не да се дрибла самиот себе...
Сепак ова ми е прв впечаток што не значи дека вториот ќе биде ист. Дај боже да успее.[DOUBLEPOST=1474818921][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
de bur mnogu direkten e, do sea vaka ne sme imale prilika da gleame trener da zbori, i za brozovic i za kondogbija denes, do dusa i brozovic pak go spomna, ako ne igras spored dogovorenoto i kazanoto od trenerot, nemas sto da baras na teren.Inace ona leprana od covek brozovic fali u interov, ali onoj od lani nekade u prv del na sezona, toj brozovic, zasto ko sto rece denes i de bur on e prvata opcija posle mario al koga se ponasas ko debil i ne se opravis, nemas sto da baras na teren. Mislam deka i de bur e svesen deka kondogbija ne moze da go izigra istoto, al brozovic moze, jedina asalna alternativa e i za banega i za mario, a shupakov sea e pod kazna zasto misli deka so edna poza sto se rasiri na internetov e kristijano ronaldo, pa taka se ponasa.

Do Roma mora da se opravi, pogotovo ako Mario ja propusti taa utakmica, i ocekuvam vo toj mec konecno ansaldi da zaigra od prva minuta.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
De Boer: "Brozovic is the vice-Joao Mario but again, when one doesn't understand and listen, I must make my decisions."

De Boer: "When a player does not want to understand... Kondogbia and I talked about it this morning but if he doesn't want to listen..."

Кои сте бе вие двајца умрени играчи, со неколку добри утакмици дојде ред да се курчите, поготов овој Кондогбија мамлазов, цела сезона падни стани игра па уште се курчи.
Море мрш у пичку матер и двајца, мрш од Интер.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Ке дојдете на моето дека кондогбија е флоп над флоповите.
Инаку мислам дека де бур сам си ја еба утакмицата денес.КОј кур замена му беше едер на местото на банега?Не е само да налупаш 10 напаѓачи и после рипај ја средината со рогања на ранко и миранда.Кур гол ке дадат така,башка она на кандрева од прво полувреме уште незнам како не влезе :sramezliv:.
Али добар е и овој кикс,да видат малку радост у животот некои форумџии.Се подмочаа во серија а темата :D

Kajgana Shop

На врв Bottom