Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

red.devil

Гостин
Проблемот е ако земаме премија за секој играч кој ни вреди ќе немаме тим.
Зависи. :)
Јас ретко го имам фатено во игра и не ми остаил некој впечаток кога сум го гледал.
Затоа ако е талент не вреди да се дава, но ако изгледа како талент и сезонава му е само блесок, тогаш вистински момент е да му се земаат парите и да се инвестираат на други играчи.
Играчите околу кои се гради тим се ретки и лесно се препознаваат а сите други се заменливи..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.932
Поени од реакции
116.386
Зависи. :)
Јас ретко го имам фатено во игра и не ми остаил некој впечаток кога сум го гледал.
Затоа ако е талент не вреди да се дава, но ако изгледа како талент и сезонава му е само блесок, тогаш вистински момент е да му се земаат парите и да се инвестираат на други играчи.
Играчите околу кои се гради тим се ретки и лесно се препознаваат а сите други се заменливи..
Друг е проблемот во Интер моментално. Интер веќе не е великан како пред 4-5 години и да може да дава енормни суми за играчи и да ги држи колку време сака во своите редови. Ете сезонава играме одлично, неколку играчи и те како се двојат, па нема да ме чуди ако ги изгубиме летоска ако се даде солена сума за нив. Јебига, ќе мора така некое време додека не застане Интер повторно на нозе, да почне редовно да игра ЛШ и да е во борба за титулата.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Вчера дефинитино ја изиграа најлошата партија сезонава и Манчини прв пат киксна со тактиката и составот. Ај до негде ќе пробам да го разберам, малце дефанзивен состав со брзи крила, сакаше ваљда прво полувреме поповлечено да се игра и на контра, ама кога се виде дека води Лацио прво полувреме плус Мело и Медел имаа 980 погрешни пасови, Мело имаше 3 обиди за убиство, Бијабијани се губеше со топката мораше уште на полувреме да ги внесе Брозовиќ и Љајиќ. Влегоа 50 и некоја минута ама ништо конкретно не направија пошто се на се цела екипа беше дно дна.
Се на се глупа тактика и одбир на играчи со оглед на тоа што следи пауза од 2-3 недели ама ајде нека му биде ова лекција на Манчини за втора полусезона дека не е неопходна ротација секоја утакмица и малце да го ограничи Мело пошто има веќе 2 глупости направено, еден црвен картон не ми текнува со кого и она вчера беше чист срам за него а и за сите што беа на стадион, таква бламажа од играч неам видено одамна, како издрогиран да беше пичка ли му мајчина.

Стануваме смешни со ова десен бек ама сериозна е работава маме му ебам, мора квалитет да се пазари зимово, Монтоја е уплашен пред се можда и тука може да се окриви Манчини што кур го држеше на клупа 6 месеци а сите играчи добија шанса, сеа на крај му текна коа се повредија сите. Дамброзио нема квалитет, Сантон срната за кур не го бива, Нагатомо е најбоље ама да ми го јадете курот за него, ова све би избркал зимово и би донел некој квалитетен, поима неам што е достапно, освен она животноно од ПСЖ Орие друг бек што двои сезонава неам приметено.. Тој од Торино може или Вршљако.
Лево нека го оспособат Додо, па маме да му ебам овој нема играно од Април, нога да му исекоа до сеа ќе му пораснеше друга.
Зимово десен бек, и нешто у напад да се појача, тој Каљери ќе иде на позајмица не ќе биде лошо да се испазари некое крило, читав Фегули на крај на година му истекуе договор ваљда ќе потпише со Интер, ама нека пробаат овие да го соберат зимово.

Можда и беше штелувана вчера утакмицава, 3 бода за Кандрева или Кеита Балде :cool::icon_lol:
Џонтра Канатларовски.

Дефинитивно смрдеше нешто вчера а за бековите ни во сон немаше да претпоставам дека Манчини со Монтоја ќе стартува затоа што Монтоја играше на две утакмици во рок во една Недела и се покажа доста солидно НО сите знаеме дека Манчини против потешките секогаш стартувал со посигурни бекови во одбрана како Дамброзио и Нагатомо кои во одбрана си ја вршат работата а мое мислење е дека на Нагатомо повеќе му лежи десен бек иако во Интер цело време е форсиран на лев бек, наградно прашање за сите со која нога игра Нагатомо? Да се вратам на Монтоја, после двете добро одиграни утакмици ваљда Манчини сакаше да види како ќе се покаже и на третата за да добие некое мислење дали да остане со него или да бара друга опција, но го изгоре на утакмица од која многу се очекуваше, подобро ќе беше да го одмори па да види со Емполи што ќе покаже и да донесе суд за него на основа на три утакмици.
Дарко Џаровски Џаро.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Се шпекулира уште од поодамна, има можност да се земе? Што викаат новините у Шпанија?

Иначе, и за Тони Крос има шпекулации :гик:
нема ништо посебно, преведуваат од Италијаниве ама овој пат некако по веродостојни ми изгледаат :) зошто баш ништо не се пишува дал ќе ја биде или не за нов договор.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ранокија најверојатно во Болоња
Потаму нека оди да му ебам нежниот..

Иначе Фејгули за кур ни е,чоекот освен брзина и центаршут нема ништо друго,ако е за така во тимот го имаме Перишич кој ја врши истата позиција..нас ни треба некој добар племејкер што ќе игра на местото на Медел/Мело и добар десен бек(не Муриљо) бидејќи со Сантон и Монтоја тешко дека ќе се пробива по таа страна

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.915
pa vidi za krilo brzina i centar sut, tolku treba :))), sea ne mora da e nekoe dribleriste baska na tie cirkuzantite so dribling u italija im vlagaat so boksovi i kloci. Onoj zervinjo klingonecon da ne ima dribling ili nekakva fudbalska inteligencija, ama ete se snajde u roma, vo anglija za kur ne go bivase, ko i onoj kvadrado.
inace poim neam so igrac e ovoj, fejguli mejguli ja mislev bek igra, toj krilo, u valensija ne go gleam sezonava, sea so nevil ne igra, izglea pod kazna nekoja e deka ne saka dogovor da prodolzi i nisto nema da inkasiraat od nego, do lani gledam standarden prvotimec bil pa pretpostavuvam za kvaliteten igrac stanuva zbor zasto ipak, Valencia.

inace u pravo si treba pokreativen igrac na toj del od terenot, a moze i klasicen plej plus, ali mora be krilo da se nosi sekako zasto za toj 4231 sistem realno inter moze ima prvi 11, ama vidi koi se alternativite, taka da krilo, plej, dobredojdeni opcii se, za desen bek muabet da ne praime.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Урко дај бе самобанирај се жити све, мислел бек дека игра. :cuc:
Иначе не го закачај Жервињо пошто Мистер Чекич ќе те кара. :busi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Карја не беше толку лош,Силвестре,Скелото,Роки и Переира беа катастрофа невидени..страшна работа какви антиталенти сме имале тогаш,управата како да сакаше да не допропадни да му ебам племето нивно неспособно

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Во секој тим ги имаш овие "squad" играчи да попунат место или за ротација. Проблемот е што кај нас беа донесени како главни засилувања...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Урко дај бе самобанирај се жити све, мислел бек дека игра. :cuc:
Иначе не го закачај Жервињо пошто Мистер Чекич ќе те кара. :busi:
hehehehehe sekoj m0ze da zgre6i, barem ne sum tolku glup da kazam deka taider, belfodil i ikardi se podobri zasiluvanja od kaljeh0n, zervinjo, iguain preplateniot, l0rent3 stati4arot i red drugi igra4i sto ne masakriraa hehehehee.
познаваш некој таков експерт ?

Kajgana Shop

На врв Bottom