- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.705
- Поени од реакции
- 4.552
Шо години си бе ти Џони?
Кој те цитирал море умренЕве сеа со ладни глави можеме да размислуваме... Мое мислење е дека оваа утакмица беше наместена :p. Да не беше наместена немаше да стартуваат со Монтоја дефинитивно, бекови ќе беа Дамброзио и Томо (или Телеш), мада се мислам Томо дека ќе беше. Немаше смисла да ги одмара Брозовиќ и Љаиќ со оглед на тоа што сега има пауза поголема од две недели и нормално Мело кој му е коњак играч за да се извади ете изгубивме поради индивидуалните грешки, изгубивме поради темперамотот на играчите, поради глупиот пенал и црвениот картон. Некако како да се приметуваше дека намерно не го вади Мело а овој дека намерно е агресивен, како да чекаше од Манчини одобрување за кикс. Па ваљда и Тохир ќе види некој аир од Интер по Азиските кладилници, никој не очекуваше дека Интер ќе киксне погтово против ваков Лацио и поготово што тој Лацио играше у купот со прв тим.
А и гледам некој Умренташи ме цитираат во Serie A темата а не се свесни дека наредната утакмица Алегри ќе заврши у болница па тогаш Ретардонико, Смрдеа, Девица Ангел и оној што отворил 600 акаунти и што го казниле 600 пати па мора да отвара акаунти со _Lal од што потрошил никови ќе плачат кај густата брада да ме банира од Форумов дека сум им бил несреќа. Али како и да е уште се на 4 место а ќе бидат и подоле.![]()