Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Мене само не ми е јасно зашто дадовме 40 милки за Кондогбија а не го игра. Ситна повреда имаше но одамна е вратен и спремен за игра. Има да ора по терен со Гуарин/Брозо па ајде и Медел нека е. Искрено кога играш со 4 дефанзивци позади зашто ти се 2ца деструтивци? о.0

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.261
Поени од реакции
13.204
Da ama kakva vrska ima toa so denesniov rezultat, i po sto oni se razlikuvaa od ostanatite 9 igraci na teren, odnosno 8, eve gi trgam i miranda i murillo, 6 neka se ...
Broz amaterska greska na vrv od sesnaesterec, perisic mrtov ali eve asistirase, ikardi gol dade aj da ne go cackam ali osven golot totalno diskfunckionalen bese, jovetic, biabiany, melo, medel ...

Sto si se fatil za bekovite i kakva vrska ima toa so mene, za telles neam golemi zamerki, iam kazano deka levo mozat da guraat so nego, juan ili dodo, za desen bek celo vreme pisuvam deka treba da se kupi, makar i montoja se pokaze dobro, ovoj pa sea tret mec igra, glupo e odma da se frla so drva i kamenja po nego koga cel tim na celo so mancini potfrli, baska sto ne kumuvaa za nieden gol ko nagatomo primer sto napravi crven so napoli zasto e maloumen.
Izborot e toj, momentalno telles, montoja, diambrosio, juan, tie se igraci za bekovski pozicii, plus dodo, na koj moze da se smeta.

I pak, poim neam zaso me povika za bekovive, koa ja sum gi digal do nebo neznam, ne pamtam, za murilo znam deka sum go jadel remetov na temava ama mrtov seriozen sum koa vikam deka moze da dobie sansa na toj del od terenot, ko barcalji sto dobiva u juve po potreba.
Te спомнав дека ме убедуваше дека биле добри бековите(конкретно против џенова),а исти камења беа како овие денес со тоа што таа утакмица ја добивме,оваа не.Инаку незнам дали примети ама постојано се рипаше денес средината со нелогични додавања од 200 метра.Е тоа е така зашто немаме асални бекови да отворат бочно,а и немаме плеј класичен за да разигра низ средина.Тука ја изгубивме утакмицата (тоа на крајот со Мело беше капак,виша сила)
Е сеа дај да се вратиме на Кондогбија - шо е со нигерот?Мене ми мирисаше на флоп,изедов некои ругања ради тоа на почетокот ради тоа и се повлеков од дискусија.Реков ај ке му дадам шанса до полусезона,ама изгледа бев у право.Не за џабе не го игра Манчо,како паднат од марс е.Го гледав против Калјари - незнаеше кај тера

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еј навистина зошто по демоните не го игра Кондогбија?..во бунар се фрлени 35 милиони?..и во случајот испадна како Ковачич за џабе да го дадовме бидејќи и овај ѓупакот ништо не игра...како се изнервирав упичку матер нека се носи и фудбал и све..ми го заебаа расположението и ни до учење не ми е дојдено мајката впичка да му ја изнаебам на онај Манчини..од Лацио изгубивме бе..не ми се верва..па и онај Кандрева мрсулот мангуп се праеше после изведувањето на пеналот пичка му женина негова..

D

Darko_ufo

Гостин
Не за џабе го земаа Мело за да можат да си местат вака коа сите очекуваат победа од Интер, барем со парите да се купи нешто асално сеа во Јануари...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не бе Нагатомо е крив што Монтоја и Телес денеска не знаеја кај тераат. Џони па уште вика Телево убедливо најдобар. :facepalm:
Телес играше добро во првото полувреме и беше единствениот кој се обидуваше да направи нешто напред по левата страна каде на секое правеше простор за Перишич и продираше покрај неколку играчи..проблем испадна второто полувреме каде очигледно падна физички и испогреши све и сешто...Монтоја аматерот се плашеше од топката и враќаше назад на секое од страв да не згреши бидејќи навивачите уште малце ќе го отераа упичку матер..ама добро се уфрли во неколку наврати само јбг во составот ги немаме Чави и Иниеста да му пуштат топка туку копачите Медел и Мело(+ 35 милионското засилување каде не го играат)..Икарди тотално бескорисен играч,та со него та без него исти курац..подобро Јоветич нека стартува напред и на негово место Љаич па нека тераат така..

Миранда и Муриљо беа добри ,исто како и Брозович кој му поклони слободен удар ама во нападот и во градењето на акциите беше одличен[DOUBLEPOST=1450650686][/DOUBLEPOST]
За што учиш бе дртнат? За Поп?
Јас на Syn ти личам бе вештер?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.372
Не ми е јасно и мене, мораше денес да игра Кондо, 3000000 пати подобро ќе изиграше од Мело.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
[DOUBLEPOST=1450650686][/DOUBLEPOST]

Јас на Syn ти личам бе вештер?
Syn го има завршено школото на улицата :pos::pos:
Затоа сеа му е лабаво - се спушта од небесното царство Водно и лупа шмизли од ЈБТ :icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Манчини претерува во средина со Мело и Медел , реално двајцата освен борбеност и трчање друго немаат .
Еден од нив мора на клупа , за кој ку* го купија Кондогбија златен играч на клупа , никаква игра немавме денес, нормално со тие двајца деструктивци не иде , па коа не иде не му текнува да го извади едниот и ете што се деси , ма да пеналот за мене беше престрог , али црвениот беше чист , Мело е стварно играч без мозок и може да не кошта златни поени ..

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Овие Лацио ги имаме малер, кога не треба не победуват, мајката нивна у пичка, еднаш не коштаа титула, еве денеска пак не победија и не ставија во заебана ситуација.
Инаку ние игравме многу лошо, али Лацио уште полошо и пак ни лапнаа 3 бода, тоа е тоа дечки.
Манчини не знам што се замислува со овие ротации, еве денеска тие ротации му се удрија по глава.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Овие Лацио ги имаме малер, кога не треба не победуват, мајката нивна у пичка, еднаш не коштаа титула, еве денеска пак не победија и не ставија во заебана ситуација.
Инаку ние игравме многу лошо, али Лацио уште полошо и пак ни лапнаа 3 бода, тоа е тоа дечки.
Манчини не знам што се замислува со овие ротации, еве денеска тие ротации му се удрија по глава.
Јас пред една недела му реков на некој, не ми текнува кој беше...
Заебете вие таа лоша форма на Лацио, стално не плескаат. Тоа се тие неколку тимови што независно од нивната форма нас стално не шамарат (Лацио, Аталанта, Рома, Удинезе...)

Иначе кога сме кај мечов. Мело требаше да се извади а Гуарин да се стави, се виде дека дечкото e напнат и дека че напрај некоја глупост. Башка то ептен испромарши, поготово онаа топка шо му ја даде на Андерсон - врв!

Телес одигра добро али беше и одигран добро од Кандрева, претрчувањено ме потсети на старите добри времиња на Жезус, кога го претрчуваа со онаа финта.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас едноставно сум нервозен што изгубивме на домашен терен од двете мој лично најомразени екипи..па пичка му матер,од Јувентус и Милан немаме губено и полесно се справуваме отколку со Виола и Лацио..какви играчи да имаме,каков тренер да имаме пак истото е со Виола и Лацио да му ебам племето нивно само против нас коските ќе ги искршат а следната од Киево/Болоња ќе кикснат семката нивна ...Кандрева и Андерсон вчера глумеа играчишта на теренот а да дојдат во Интер со топката нема да се сврзат ѓубрињата и ќе ја скапат клупата

Kajgana Shop

На врв Bottom