Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.244
Поени од реакции
46.592
Ikardi trebase letoska da se dade, mozese nekoj da se zaebe da dae 40m evra za nego a i poveke, sezonava iskreno se nadevam deka ke pocne da dava golovi, da nabilda nekoja statistika cisto kolku da drzi cena i bar za 30ce da se goni u tri lepe ...
Krenav race od nego vo momentot koga zena mu ja stai za negov agent a go izbrka prethodniot, do dusa toj seljakot jadese javno gomna za Milito koga ovoj dobivase sansi pred Ikardi taka da kur me boli za nego, ama Wanda ? Pisi propalo, cel svet mu se smeese za taa papucarska odluka.

Imame sreka sto na startov od sezonava site bea ocajni pa imame osnova da se nadevame deka do Januari ke bidat na vrvot, togas pak ke se pazari, ocigledno skapaniov na klupa pak ke se obide da nametne nov sistem na igra za koj nema dovolno igraci so ogled deka Palasio e mrtov, Biabiany e Biabiany, ke treba da ispazari plus i desen bek zasto nema doverba nit u nagatomo nit u santon nit u montoya ( ovoj posledniov do tolku li e los da ovie dvajcava papaci se pred nego ?! ) a problem plus e i ocajniot Ikardi.

D

Darko_ufo

Гостин
Изјава на Манчини: Според него Интер немал уште капацитет да победува со 3,4 гола разлика... Па нормално дека нема коа на 1-0 одма се фрла на одбрана. Вчера после незаслужениот црвен од кај кур му текна Ранокија да го става и така Интер играше како да има играч повеќе... Ама тоа е да не си му во главата... Гледам Мурињо ќе го бркаат кај и да е

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Вечер против Болоња на гости. Болоња е ептен утепана оваа сезона, има 6 поени, се освен победа е голем кикс, и после во Сабота играме со Рома, реално во каква форма се Рома ќе не полни како Фиорентина.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 25 Miranda, 23 Ranocchia, 5 Jesus; 77 Brozovic, 83 Melo, 7 Kondogbia; 22 Ljajic, 9 Icardi, 44 Perisic.

Жесус го игра бек како да играме со Реал па треба да го чува Роналдо... барем со отепаниве екипи нека игра некој поофанзивен бек.

Ова ми изгледа како 4-3-1-2 па повторно и Перишич нема да го видиме таму каде што е најдобар.

Љаич денес стрелец играјте го додека не е почната 10000% дава гол.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
4-2-3-1 e, Брозовиќ на крило.
Од сега така ќе игра Манчини без разлика како ќе биде пишан составот на хартија. 4-2-3-1/4-4-2 со Брозовиќ и Гуарин крила.
Ако не исто тогаш дефинитивно слично као пред 10 години со Станковиќ на крило.

Али јеби га, против вакви екипи пушти ги Бијабијани место Броз и Телеш место Хуан, издувај ги за едно полувреме и после лаганица внеси си и 12 штопери ако сакаш.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Џофри ако не повлече нема ни до гол да стигнеме со бековиве наши усрани.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Што кур му е на овој земјоделецов Перишич,фаца му ебам субвенциска[DOUBLEPOST=1445978412][/DOUBLEPOST]DA UMRAT MAMATA U PICKA DA IM JA EABAM 2-2 3+ sum ja pisal leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Болоња им предава фудбал на играчиштава наши

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Ужасна некоординирана игра . :shook:[DOUBLEPOST=1445980312][/DOUBLEPOST]Одвај чекаше црвен да му даде. :tapp:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да е здрав и жив Дестро што е камен и така шутна, иначе пак Х, или дека Ханда е звер :icon_lol:
Полоша утакмица оваа сезона немаме изиграно, поготово првото полувреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom