Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Немам пишано пост повеќе од месец дена, па накратко ке дадам мислење за меркатото и извонредниот старт на новата сезона.

Овој Интер е значително посилен за разлика од минатата сезона, дадовме неколку клучни играчи но стигнаа и тоа како добри заилувања. По продажбата на Ковачич бев песимист, но со новите засилувања треба да очекуваме пласман во лигата на шампионите. На крај, добро завршена работа без да се вложи значителна сума...

Гледам за Мело има поделени мислења, но според мене ке биде еден од клучните играчи на Интер сезонава. За неколку милиони добивме супер квалитетно засилување.

Тргнавме добро на стартот само треба да се уигра тимот. Она што е важно е дека не примаме голови. Имаме солидна одбрана, цврст среден ред и ако проработи нападот ке бидеме и кандидати за скудетото.

Сега се е на Манчини...
Љаиќ мора да добива шанса, мислам дека е многу квалитетен играч и може да помогне на тимот. Перишич е крило, а Жесус штопер, Паласио е ништо. Доколку го научи тоа за скоро се враќаме во кремот на европскиот фудбал!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
има информации за муриљо ??
само прочитав на дополнителни прегледи го пратиле.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ќе паузира со Верона, тоa e сигурно, нема уште информации колку ќе паузира и дали ќе биде спремен за Фиорентина.
Би требало Миранда да стартува утре со еден од Медел/Ранокија.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.569
Ќе ги газеме ли вечер да му го ебам племето хеласко

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ќе ги газеме ли вечер да му го ебам племето хеласко
Пола тим им е повреден на Верона, им фалат клучни играчи. Ако не успеат да ги победат со повеќе од еден гол нека се распуштат.

Само ме плаши овие Верона да не се испиздат и да се затворат во бункер за да не чекаат на контри. Во овој случај тешко ќе ги пробиеме и ќе биде 0-0.

Моја прогноза е 2-0 за Интер.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Можен состав за вечер според Скај.

Јоветиќ ќе одмара заедно со Гуарин.
Интер никогаш нема изгубено од Верона на домашен терен, има изиграно 26 натпревари, 15 победи / 11 нерешени.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Guarin mesto broz, drugoto ko sto bea i najavite, bas me interesira dal ke ja tera vecer elkata Mancini, 4321, klasicna 433 e ubistvo za inter, dokazano veke uste u erata na murinjo, a so ljaic i perisic 4321,dvajcata pozadi ikardi.

inaku so verona imaat super serija na rezultati pa vecerva iskreno se nadevam na eden lesen triumf, pogotovo zasto ovie oslabnati se dosta, uste bolje bi bilo ako ne primat gol, dopolnitelen boost za samodoverbata na ekipava koja i onaka e visoka dosta u momentov.

Kajgana Shop

На врв Bottom