Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Втора утакмица по ред го погодувам стрелецот, али колку тапа играме без Јове... Сега Бљамбљани ќе ја раздвижи играта

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Гриндај скудето. :icon_lol:

Излезе Кондогбија и падна играта, ама пак Јојо кога влезе одма нападот доби буст. Тоа се тие двајца клучни играчи кои ќе ја водат играта оваа сезона. Љаич слабо деби, ама ОК е играчот и верувам ќе се уклопи. Перишиќ веќе покажува зашто се маткавме со него 3 месеци да го подпишеме.

Тоа е тоа, слаба игра но сепак победивме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
denes naprotiv, ke kazev deka go izigraa najdobriot mec da ne bese glupava izmena na mancini so biabiani, ja izgubija kontrolata u sredina inace do toj moment eden tim igrase, ako veke go izvadi kondogbija trebase da vleze broz a ne ovoj smeni u 442, izglea iskalkuliral deka bolje ke bide toa za Inter ali toa ne bese slucaj, isto i Ikardi morase da izleze.

Od Ljaic sum mnogu zadovolen, ko za negov prv mec, se glea deka poseduva kvalitet i moze komotno da bide plej u timov, isto i Perisic se opusti pocna da pokazuva dobri igri, prednost kaj nego e sto e dobar i so desna i leva neznaev ova, i so edna i so druga vodi topka i sutira, ke apat so ljaic osekam.

5 od 5, toa e najvazno, ocekuvam se podobri i podobri da se kako se dvizi prvenstvovo u nagorna linija.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
очобол текма.Да беа поприсебни Верона и да немаат интераш за тренер,лагано ќе ни скинеа два бода

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе кој буст да му ебам шпицестиот нос, 1 пас имаше точен коа му ја врати со штикла на Перишиќ другото све у бунар.
Прво полувреме не гледав ама у второ полувреме од играта леб ми се одјаде. 3 додавања да не се можело да се сврзат.
Манчини ми изиграва некој стратег ми мења у 4-2-3-1 формација со глупавиот Гуарин у везен ред, каде со него на таква осетлива позиција?
Јоветиќ апла себичен јеби га.
Перишиќ е многу опасен кога е на страна а не у средина, Манчини мисли ти малце со тоа лејката.

Али кој кур, победа си е победа.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
1. Мело до сеа, капа доле!
2. Љаиќ не дека нешто полошо деби имаше од Перишиќ, ни па денес беше послаб од него.
3. Перишиќ има еден дриблинг, мене не ми прави мерак овој играч.
4. Сантон тиква у одбрана.
5. Зошто не одат на втор гол е нејасно... сите утакмици висиме на крај и се тресеме.
6. 5 од 5, боље здравје.
7. 5 кола, 6 гола... пичку матер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Перишиќ со највеќе претрчани километри вечерва.Сериозно за секоја топка искина,клизачи добри прави со чисто одземање топки што е многу битно во Италија.Уште да се разигра подобро,да не се плаши

Џ

Џонтра Волта

Гостин
1. Мело до сеа, капа доле!
2. Љаиќ не дека нешто полошо деби имаше од Перишиќ, ни па денес беше послаб од него.
3. Перишиќ има еден дриблинг, мене не ми прави мерак овој играч.
4. Сантон тиква у одбрана.
5. Зошто не одат на втор гол е нејасно... сите утакмици висиме на крај и се тресеме.
6. 5 од 5, боље здравје.
7. 5 кола, 6 гола... пичку матер.
8. 1 примен. :cool:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Na Mancini izglea zamislata mu bilo ovie otvoreni, pojaca bocno za kontri so bijabijani, i se usraa debelo so toj takicki manevar i sreka toa ne se odrazi rezultatski negativno, sredinata ja drzea samo melo :cuc: i guarin ( biabiani i perisic totalno beskorisni za odbrana ), ovoj vtoriov denes bese jadno kopile, 100 pasa zgresi i ona na kraj kon perisic mu bese kapakot, sto praese be podavase do nego ili sutirase, skrati cista sansa za gol.

Ne mozese taka da se igra so toj format, ne deka padna igrata sto kondogbija izleze, padna sto izgubija igrac on kaj sto igrase a dobija igrac bocno i imase nenormalna dupka u sredina, baska guarin so zut igrase od vtora minuta ne vlagase all in u duelite, kaj dae on gol so milan kaj ne zapusti sea kredit do januar ke si ima. Fakt e deka do menuvanjeto na formacijata, inter dominiraa i imaa celosna kontrola u sredinata na terenot, ko so igrac poveke da igraa, top pokrivaa.

Nema vrska, zadovolen sum kako se odvivaat rabotite iako progresot u pogled na igrata sporo se odviva ( ali mancini izglea bar naucil izmeni da koristi i tajminzite da gi pogodue ). Inaku ovoj bijabijani bi go igral ko ofanziven desen bek mesto santon i ko nisto drugo, daleku bolji i poopasni ke se koga ke napagaat, za odbrana ne gleam kako bi bil polos od nego, ova nesto bi bilo slicno na potegot na konte so asamoa, koga od nigde nikade mu igrase cela sezona lev ofanziven bek vo 352 formacija.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Pobeda ko pobeda, mnogu slabo igrame, ne moze mancini cela sezona vaka da ja pomine. Perisic kje se pokazuva vo polukontri i kontri, deckoto ima nevorojatna brzina so topka, ali vo situacija koga e sam na linija so dvajca pred nego, djabe e.

Ajde mozeme 7 od 7 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom