Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Веруваш дека овие нашиве би ја платиле таа пара? Па и тој дека би дошол во Интер во ваков период во кој сите му се тепаат за попис?
Ќе се активира клаузулата во вредност од 25 милиони евра? Значи 25 се, не се 50+.

Мислам дека од Барса беа најзаинтересирани за Ројс, али тие имаат забрана за шопинг до 2016-та. Јунајтед го зеде веќе Ди Мариа, Сити има проблем со ФФП, Реал нема потреба од него, така да според мене реално најголеми се шансите да заврши во Челси или Баерн. Тешко да се туркаме со овие екипи ако стварно го сакаат, ама па кој кур бе, ти Интер ги направи Беласица ебате, а Ројс го направи Меси.

п.с. Кога ќе даде гол Шаќири, немој да видам некој тука да напишал нешто во стил ШАЌИИИИРИИИИИИ... туку лагано само ова го постираме: :uzi:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.359
Абе интераши долго време се канам да ве прашам и никако да ми текне. На натпреварот против Рома за првпат го забележав човекот и ми залича многу на еден судија кој престана да суди во 2013, а го видов и на некои наредни натпревари и сигурен сум дека не ми се причини. Се работи за Андреа Ромео и го покажуваа во кадар кога Интер врши измени тој мислам дека носи до четвртиот судија која е измената или нешто слично. Има некоја функција кај вас или станува збор за друга личност?

Еве за кого станува збор инаку, го има забележано уште некој?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699

Да ви преведам за тие што не знаат италиjански:

Новинарот: Господине Руменинге , зошто ја одбивте понудата од 20 милиони евра од Ливерпул?
Руменинге: Не треба да и дадам објаснување на никого, но ако веќе саката да ја знаете вистината, момчето го сакаше само Интер, истотака и ние.
И јас на мое време одбив понуди од пола свет, само за да одам во Интер. Интер си е Интер.

Крал, немам зборови за овој човек.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
ти Интер ги направи Беласица ебате, а Ројс го направи Меси.
Ројс го правам Меси?! Ни од финансиски ни од никој аспект! Како тоа ти до заклучок дека толку го преценив не ми е јасно?

Сакав да кажам дека вреди и дека испод 40 не го продаваат, а таа пара во готово нашиве не ја даваат, не знам, во иднина можи ќе се одврзе кесето... не зборувам.

А и не верувам дека при опција Челзи/Баерн да би го избрал Интер.

Само мислење е ова, не ме фаќајте одма в гуша ебаго! :cool:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ројс го правам Меси?! Ни од финансиски ни од никој аспект! Како тоа ти до заклучок дека толку го преценив не ми е јасно?

Сакав да кажам дека вреди и дека испод 40 не го продаваат, а таа пара во готово нашиве не ја даваат, не знам, во иднина можи ќе се одврзе кесето... не зборувам.

А и не верувам дека при опција Челзи/Баерн да би го избрал Интер.

Само мислење е ова, не ме фаќајте одма в гуша ебаго! :cool:
Океј, во тој стил ти беше муабетот, па така го сфатив, како преценување на Ројс/потценување на Интер, сеедно.

Вреди тој и повеќе од 40 милиони евра, ама колку што имам читано, Ројс има клаузула во договорот која на лето ќе се активира (ако не го продолжи договорот) и изнесува 25 милиони евра. Оваа вест речиси сите поголеми европски медиуми ја пренесоа и ваљда е точна.

п.с. И јас напишав дека најголеми се шансите да заврши во Челси или Баерн. Ама сосема реално е да заврши и во Интер... зошто да не, во Баерн ќе грее клупа :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Океј, во тој стил ти беше муабетот, па така го сфатив, како преценување на Ројс/потценување на Интер, сеедно.

Вреди тој и повеќе од 40 милиони евра, ама колку што имам читано, Ројс има клаузула во договорот која на лето ќе се активира (ако не го продолжи договорот) и изнесува 25 милиони евра. Оваа вест речиси сите поголеми европски медиуми ја пренесоа и ваљда е точна.

п.с. И јас напишав дека најголеми се шансите да заврши во Челси или Баерн. Ама сосема реално е да заврши и во Интер... зошто да не, во Баерн ќе грее клупа :D
Чуда се случуваат нели?! ;)
Во ред, по таа логика ок си! Не велам нема шанси, ако си се изјасни дека сака во Интер нема тука што...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.485
Новинарот: Господине Руменинге , зошто ја одбивте понудата од 20 милиони евра од Ливерпул?
Руменинге: Не треба да и дадам објаснување на никого, но ако веќе саката да ја знаете вистината, момчето го сакаше само Интер, истотака и ние.
И јас на мое време одбив понуди од пола свет, само за да одам во Интер. Интер си е Интер.

Крал, немам зборови за овој човек.
"I no longer want anything to do with their director general Luciano Moggi," he told the Bild newspaper.

"They are not gentleman at Juventus, they are like the Mafia."

ова пред калчополи. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.485
следен на листа е играчот на бене, лукас, а можна е и замена Кваљарела за Освалдо. Кал Дрого е казнет од Манчини после фијаското со јуве, искрено пријатно сум изненаден али редно беше човеков да ги средува овие работи ригорозно зашто цела кариера го јадел ради лошата соблекувална, тоа го пишав уште кога дојде, дека од тој аспект доста лошо функционирал. Очигледно бајаги ја претерал Освалдо до тој степен да не добие втора шанса, не знаеме што се случувало по мечот со јуве. Како и да е ова сеуште е свежа шпекулација, ќе видиме на што се периодов.

Кваљарела е одлична солуција за клупа со оглед дека првиов тим го стокмија, и супер опција до крај на сезона зашто верувам летово ќе се донесе доста квалитетен напаѓач ( манчини почнал да притиска за Џеко ), и Пушкаш го префрлија у прв тим па ова некако ми налага дека е сериозно ова со Освалдо, не се исклучува и можноста за Настасич иако Шалке се најблиску до негов потпис, али еден телефонски повик од Манчини може доста работи да промени, ко што успеал да го убеди и Шаќири.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.675
Поени од реакции
14.558
Честито нека ви е, одличен играч што немаше среќа Робери да му се конкуренција, а Баерн не играат со класична десетка што може да го игра и тоа. Ајде сакам да видам дупчење на дечките у црно-бели вертикални дресови

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Браво за управата. Пишав пред некој ден дека е нереално да се очекува да се донесе Шакири но за среќа ме демантираа :)

Може да се очекува да дојде уште едно крило, доколку Манчини форсира 4-2-3-1 ке бидеме тенки на клупа

-----------Ханда----------
Џони-ЈЈ-Ранокиа-Јуто
---Медел--Ернанес----
Шакири-Кова-Подолски
---------Икарди--------

Замена за Подолски и Шакири во овој тим може да биде само Паласио, значи потребен е уште еден играч, можеби Салах а зошто да не и Лавеци :)

И ова со ОСвалдо е голема глупост, нека го казнат 1-2 натпревари и парично ама да се брка од клубот е голема грешка. А не знам колку е реално да очекуваме некое квалитетно име како негова замена.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Кваљарела да е барем 70% од формата кога беше во Ѓубре за нас би бил авион замена!

Kajgana Shop

На врв Bottom