Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.214
Поени од реакции
46.489
Како што разбрав во договорот за Мунтари помеѓу Интер и Сандерленд стои дека истиот ќе се реализира ако Мунтари изигра минимум 7 натпревари за Сандерленд, а до сега веќе изигра 4, што значи уште 3 меча у тој дрес и сигурни им се 7 милиони евра од него.
Иначе он од коа им отиде у екипа имаа 3 порази по ред, денес со Арсенал го ќарија првиот бод.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро е што победија Милан денес бидејќи ако во некој случај завршеше денешното ''дерби'' нерешено или победа на јувентус тогаш овие нашиве сигурно ќе ја дотераа со Џенова за нерешено како минатите години..вака барем знаеме дека ќе бидат поштени:):)..Иначе штос е однесува до Јувентус ви имав тука кажано дека во умрена екипа да не се крстиме бидејќи ќе останеме разочарани...вака само ние треба да си ја дотераме работата а не да очекуваме од други да не вадат...(Баерн:kesa:)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат
Моментално е -8,може да се симне денес на -5.Има уште 10 кола до крајот се е можно!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Е значи нема полоша работа од ова, да чекаш на некој друг... Тие ѓубринава од Торино еден гол бе како не дадоа :pos:, со нас се потрошија.

Што знам, денеска може и да загубиме :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Што бара уште Мунтари кај нас во составот:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Ништо не е точно. И Мунтари и други фудбалери ни се напишани а овие што ги земавме не ни се напишани, дај средете ве молам :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Muntari ushte e nash, taka da ne znam shto se bunite, a i ne e toa problemot nash, imame vistinski problemi kako -8, 0-1, Ganso kretenot koj go sakav sea go mrazam... ehee, da beshe samo do Muntari rabotata, na konj ke bevme :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585

Затоа што не е продаден, на позајмица е, ако не дај боже се врати, кој ќе пишува пак за него :)

Ништо не е точно. И Мунтари и други фудбалери ни се напишани а овие што ги земавме не ни се напишани, дај средете ве молам :)
Како тоа ништо не е точно а јас не знам?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Што промаши Бамбини за Сампдорија, леле хахаха. Гледајте на Телма, Сампдорија - Чезена
П.С Сантон игра како десен бек

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сантон изигра добро во прво полувреме, дриблинзи, центаршутеви...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

мала, мала, мала... група педера... :)))) ХОМОА

@ki

Whaaaa? :)
Член од