Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Ама за германската е кока кола...Боби[Мкд];4134673 напиша:Немој така ако продолжиш ќе мислат дека си ми втор јузер, бан ќе јадам.
Ама за германската е кока кола...Боби[Мкд];4134673 напиша:Немој така ако продолжиш ќе мислат дека си ми втор јузер, бан ќе јадам.
Чоек на што дроги си што не приметуваш дека пишуваш на кирилица?Баварците може и да ги тепаме на гости, ама да поминеме на следната рунда многу тешко.
Интер да тепа екипа и притоа да не прими гол, овој Интер, со Мота како централен бек, и со Камби како CM, тешко. Некојгаш не ми се гледа како нешто изиграва Снајди како плејмејкер, онака се врака назад ја допира топката и се губи напред, а овие нашиве само ја шутираат, па ако се најде некој брз таму (читај Ето) напред, што знаеш може и гол да дадеме.
--- надополнето ---
А и Харѓа ептен е реален, сака да игра и гол да даде, е тоа е играч а не како глумецот Пацини, срцето му било ваму...
Ајде Харѓа ХЕТ ТРИК!!!
Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетатКако изгубивме - изгубивме, сами сме си криви. Ама да не ми дрндаат многу за „Дерби на Италија“ пошто со нас ко на стероиди играат, публиката е во транс, ти се чини финале на ЛШ се игра. Вечерва старото „турни ме да кинисам“, единствено Красиќ и Киелини се на ниво и до некаде Мело колку што забележав, другото се е за никаде.
Ал јбг, нивни проблем.
И не се занесувајте за Баерн, ќе си испаднеме глатко после ќе ве читам тука изненадени и разчочарани
Ја си купив уште 2 кубика дрва за месецов имам, што ве тркаламКомшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат
:pos2::smir:Ја си купив уште 2 кубика дрва за месецов имам, што ве тркалам
А не им кажуваш дека за следниот месец си купи климаЈа си купив уште 2 кубика дрва за месецов имам, што ве тркалам
Следниот месец ќе пееме: Пролеќе на моје раме слеќеА не им кажуваш дека за следниот месец си купи клима
А јас алергичен на полен,, ,,,,Следниот месец ќе пееме: Пролеќе на моје раме слеќе