Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];4134673 напиша:
Немој така ако продолжиш ќе мислат дека си ми втор јузер, бан ќе јадам. :pos:
Ама за германската е кока кола:):)...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ако не ги тепаме баерн во Минхен ке се прекрстам во Курвоазие .... не ми се верува од кој изгубивме во Милано :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Баварците може и да ги тепаме на гости, ама да поминеме на следната рунда многу тешко.

Интер да тепа екипа и притоа да не прими гол, овој Интер, со Мота како централен бек, и со Камби како CM, тешко. Некојгаш не ми се гледа како нешто изиграва Снајди како плејмејкер, онака се врака назад ја допира топката и се губи напред, а овие нашиве само ја шутираат, па ако се најде некој брз таму (читај Ето) напред, што знаеш може и гол да дадеме.

--- надополнето ---

А и Харѓа ептен е реален, сака да игра и гол да даде, е тоа е играч а не како глумецот Пацини, срцето му било ваму...

Ајде Харѓа ХЕТ ТРИК!!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585
Баварците може и да ги тепаме на гости, ама да поминеме на следната рунда многу тешко.

Интер да тепа екипа и притоа да не прими гол, овој Интер, со Мота како централен бек, и со Камби како CM, тешко. Некојгаш не ми се гледа како нешто изиграва Снајди како плејмејкер, онака се врака назад ја допира топката и се губи напред, а овие нашиве само ја шутираат, па ако се најде некој брз таму (читај Ето) напред, што знаеш може и гол да дадеме.

--- надополнето ---

А и Харѓа ептен е реален, сака да игра и гол да даде, е тоа е играч а не како глумецот Пацини, срцето му било ваму...

Ајде Харѓа ХЕТ ТРИК!!!
Чоек на што дроги си што не приметуваш дека пишуваш на кирилица? :)

И остај го Харѓа, каков-таков не извади на два натпревари. Кога ќе го земем Фабрегас ќе му дадеме шут карта.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
па како можи да ги победиме на гости со примен гол и да не поминеме? хах

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto’o, 27 Goran Pandev.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.608
Овие Јуве кога бркаат резултат нема шала, дури со тројца против седум напаѓаат :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.984
Поени од реакции
16.423
^Мизерија се, незнам како загубивме од нив, а и од очајниот Баерн Минхен, се смееме на такви клубови, а од нив доживеавме порази и тоа може да се кажи клучни за понатамошниот тек од сезоната...али шта је ту је може и заслуживме трескање од земја:)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.608
Како изгубивме - изгубивме, сами сме си криви. Ама да не ми дрндаат многу за „Дерби на Италија“ пошто со нас ко на стероиди играат, публиката е во транс, ти се чини финале на ЛШ се игра. Вечерва старото „турни ме да кинисам“, единствено Красиќ и Киелини се на ниво и до некаде Мело колку што забележав, другото се е за никаде.

Ал јбг, нивни проблем.

И не се занесувајте за Баерн, ќе си испаднеме глатко после ќе ве читам тука изненадени и разчочарани :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Како изгубивме - изгубивме, сами сме си криви. Ама да не ми дрндаат многу за „Дерби на Италија“ пошто со нас ко на стероиди играат, публиката е во транс, ти се чини финале на ЛШ се игра. Вечерва старото „турни ме да кинисам“, единствено Красиќ и Киелини се на ниво и до некаде Мело колку што забележав, другото се е за никаде.

Ал јбг, нивни проблем.

И не се занесувајте за Баерн, ќе си испаднеме глатко после ќе ве читам тука изненадени и разчочарани :)
Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.608
Комшике ,како температурата во Струга....ние тика смрзнавме -8,Васко со шубара се шетат
Ја си купив уште 2 кубика дрва за месецов имам, што ве тркалам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom