Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Лошо! Катастрофа резултат.
Со Сиена, дома, не смееме да губиме на ваков начин! Никако.
И тоа две контри, два гола губење. Тоа и за екипи на средина на табела важи, а не па за нас, кои би требале за Лш места да се бориме.

Сеа имаме уште неколку натпревари до тоа паузата во Октомври, доволно, за да видиме многу попрецизно што да очекуваме со Страма. Има фора овие 2-3 кола па после ќе може да видиме појасно што ќе ни испадне со сезоната.
Јас се надевам дека ќе биде подобро, зш ако не и пак се мења тренер на полусезона, тогаш сите знаеме што се случува, судејќи по минатите две сезони.
Ќе видиме што ќе испадне.

Како и да е, ни снемува луѓе за кривење веќе. :D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Се додека Снајдер ја прима топката на наша половина ке тонеме , ме врака ова во времето на Раниери... значи играта беше добра но аман со тие форсирања по страни веке неможам да ги гледам.. божем со двајца напагачи од 1.95 м играме во офанзива,, мора нападот да се организира подобро и да се пенетрира од средина.Нека се одлучи Страма со која формација ке игра сезонава , кога седна на клупа играше 3-4-3 , 4-3-3 и беше мнгогу продуктивна во напад но не и во одбрана .. али сума сумарум боље да тепаат 6-5 него ли да губат 2-0 од Сиена... СИЕНА БЕ АЛОО!!

А имав голем оптимизам дека ке биде многу подобра сезона... ај

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Da ti kazam jas ne znam veke koj bi go sednal na klupa , site se tapa.
Inaku do rotaciite ne e, poslozen e problemot.
Problemot e toa sto Strama nema AVTORITET da im ukaze na nekoi igraci (Guarin) deka ne treba da gubi topka,t.e da sutira od sekoja fucking pozicija,ne e Giggs pa da pogoduva od golemi dalecini.Negova rabota e da go razbiva protivnickiot sreden red i da ne dozvoli protivnicka igra na sredinata na Inter.
Milito treba poveke da se otkriva i da vleguva vo sansi i polusansi,da trca poveke i da ne si igra kurot.Ama pak koga ke vidis,covekot ima 32 godini i veke e ispukana puska,a Moratti seuste se potpira na nego i samo na nego,e zatoa go pravi toa Milito,ne se zalaga dovolno na terenot.
Preku kur mi se site,podobro mladincite neka gi pusti naredno kolo.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Гуарин ќе е по бетер од Кварезма, така и тој кога дојде во тимот имав некои големи очекувања од него гледајќи како прај салата во Порто, дојде во Интер и се посра, додуша и послабо добиваше шанса, отколку сеа овој ретардираниот Гуарин.
Секој меч различна постава на терен, кај е Паласио? Го нема никаде, купуваат играчи без врска.
Дно!
И коа ќе видам подобро, нека се носат у курац па веќе, ФФП, ММФ, стадиони, швалерки, пичку матер.

R

Rigel Kent

Гостин
Problemot e toa sto Strama nema AVTORITET da im ukaze na nekoi igraci (Guarin) deka ne treba da gubi topka,t.e da sutira od sekoja fucking pozicija,ne e Giggs pa da pogoduva od golemi dalecini.Negova rabota e da go razbiva protivnickiot sreden red i da ne dozvoli protivnicka igra na sredinata na Inter.
Milito treba poveke da se otkriva i da vleguva vo sansi i polusansi,da trca poveke i da ne si igra kurot.Ama pak koga ke vidis,covekot ima 32 godini i veke e ispukana puska,a Moratti seuste se potpira na nego i samo na nego,e zatoa go pravi toa Milito,ne se zalaga dovolno na terenot.
Preku kur mi se site,podobro mladincite neka gi pusti naredno kolo.

Kako dosega ne uspea Stamacchioni da go uigra timot cudo nekoe, takva haoticna organizacija e nedozvoliva. Inaku za Cassano mislam deka treba da mu se najde soodvetno mesto vo timot (barem 60min) . Milito ke blesne na nekoj natprevar a potoa ke go nema , mnogu jasno ne e spremen coekot ostare.Mnogu mi e zal sto Coutinho ja izgubi samodoverbata koja ja stekna vo Espanol.

No , ajde malce pozitivno ,na 6 mesto sme a imame dva porazi. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.227
Поени од реакции
46.534
Не ја гледав текмава, не можам да коментирам што и како иако резултатот е доволен, дали имале или немале шанси Интер исто ти се фаќа, да не ги согазиш Сиена дома, да немаш победа од старт на сезона дома а си играл со села, срамота. :tapp:
Земал Страма се љути што му рекоа после Торино дека игра провинциски фудбал, па им се фура мислиш Барса гости ги тепал, се испонаша ко Господ за муда да го фатил, недела дена поминаа од тоа негово фурање, они се посрамотија со Рубин и Сиена дома, сеа кузнае колку незгодно му е пак да се појави пред камери и да глуми курназ, у право беа што му рекоа дека провинциски тера моментално, он тека тера со тој затуцан тренд и понатака и нека си ја коцка на ваков мизерен начин шансата што му ја укажаа а која дефакто не ја заслужуваше сега.
Затоа и он ваков каков што е е секундарен проблем во клубов, гледам на нетов викаат дека незнаел кај тера, не бе, тие што го водат клубот моментално не знаат кај тераат, он е само плод на нивното незнаење.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Леле леле катастрофа/срамота ја гледав цела утакмица,што да кажам дрва не видени.Реализација нулта негатив,за тоа криви нападот Снајдер за прв пат ке го искритувам,беше најголемото дрво на терен денес,промаши шанса што и некој од улица да го викнам ке реализираше.Другото што Нагатомо,Гаргано,Гуарин,Переира, :facepalm: единствен што се трудеше на терен е Касано,али јбг не може човекот сам да игра кога се нема асален центар фор што треба да ја забије топката во гол.Милито се знае ако не му наместиш ништо од него... ако се продолжи вака и Страма ке си ги пакува куферите.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Дома немате гол.:icon_lol:
Ако не се соблече Галијани..
Море, кај нас може Барбара да се соблече, барем да се види нешто... Кај вас нема ни кој да се соблече...

И Милан на домашен терен уште нема примено два гола. :icon_lol:

:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom