- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.862
- Поени од реакции
- 116.114
Da receme Nagatomo nezdraviot.Да речеме Гуарин ?
Милито ?
Da receme Nagatomo nezdraviot.Да речеме Гуарин ?
Милито ?
Da ti kazam jas ne znam veke koj bi go sednal na klupa , site se tapa.Да речеме Гуарин ?
Милито ?
Па и тој,не викам не.Da receme Nagatomo nezdraviot.
Problemot e toa sto Strama nema AVTORITET da im ukaze na nekoi igraci (Guarin) deka ne treba da gubi topka,t.e da sutira od sekoja fucking pozicija,ne e Giggs pa da pogoduva od golemi dalecini.Negova rabota e da go razbiva protivnickiot sreden red i da ne dozvoli protivnicka igra na sredinata na Inter.Da ti kazam jas ne znam veke koj bi go sednal na klupa , site se tapa.
Inaku do rotaciite ne e, poslozen e problemot.
Исти сме сега за сега ние барем дадовме гол.Се тешам Милан се мизерија повеќе од нас..
Дома немате гол.Исти сме сега за сега ние барем дадовме гол.
Изгледа некој не проколнал.![]()
Problemot e toa sto Strama nema AVTORITET da im ukaze na nekoi igraci (Guarin) deka ne treba da gubi topka,t.e da sutira od sekoja fucking pozicija,ne e Giggs pa da pogoduva od golemi dalecini.Negova rabota e da go razbiva protivnickiot sreden red i da ne dozvoli protivnicka igra na sredinata na Inter.
Milito treba poveke da se otkriva i da vleguva vo sansi i polusansi,da trca poveke i da ne si igra kurot.Ama pak koga ke vidis,covekot ima 32 godini i veke e ispukana puska,a Moratti seuste se potpira na nego i samo na nego,e zatoa go pravi toa Milito,ne se zalaga dovolno na terenot.
Preku kur mi se site,podobro mladincite neka gi pusti naredno kolo.
Море, кај нас може Барбара да се соблече, барем да се види нешто... Кај вас нема ни кој да се соблече...Дома немате гол.
Ако не се соблече Галијани..