Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Не си ни така ни така, затоа му се мислам и јас дали да идам...

Инаку ние од фан клубот ако земаме карти, тогаш ќе бидеш со навивачите на Интер, на трибината резервирана за гостински навивачи... Само после како ќе си заминеш од Белград :pos:
Lesna rabota e zaminuvanjeto, ke te stiti policija dur ne ides do bus i toa e toa, ili ako si so kola, nema nie da paradirame niz Belgrad so shalovi na Inter, samo tesko deka ke ni dadat mnogu karti od Milano za gostuvanjevo, ke vidime prezidente sto moze da napravi, inaku znam deka ko fan klub ni sleduvaat karti za gostinska tribina ama prasanje e kolku ke ni dadat.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ако не даваат од Милано(а ќе даваат само не се знае колку), тогаш ќе гледам да си земам за централна, ако идам и ако најдам некој што сака таму да седи... Има уште време...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Врти-сучи Дејан го преживеа трансфер периодов.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Ne se ispusta ama treba da se sredi so navivacite na Inter da si, inaku kurac rekvizit na stadion, ovie klosarive baska lani se zblizija so Milan mada sea tribinata im e apla razdvoena radi kavgite pomegu podgrupive na grobari ali nema veze toa ...

A vaka da ides na nekoja centralna tribina ne ide, i da kutis i da ne se raduvas na gol na Inter.
Абе на кров нека ме стаат ако сакаат само јас да си го видам Интер. Иначе ако идам со еден мој роднина он има еден многу добар другар што е меѓу воџите од Гробари и секоја утакмица он седи со Гробарите на трибина така да ќе го пашнам немиен ако отидам така али кој ги ебе Интер си е Интер. :)
Ако нишо друго на централна ќе се бапнам некако и ќе се праам Италијанец, друго чаре нема. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колку што памтам јас кога играа со Арсенал еден мој пријател фан на топџиите замина да ги гледа и седеше точно кај трибината кадешто се гробарите со дрес од арсенал и македонско знаме што пишеше арсенал и не го гибнаа воопшто..е сега не знам дали се познаваше таму со нив ама не се дотолкави дебили србите да напаѓаат личности што навиваат за другиот странски тим..ако е за ѕвезда разбирам ама сепак не ми се верва да тепаат невини луѓе..плус ако те видат македонец сигурно ништо нема да ти направат

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Колку што памтам јас кога играа со Арсенал еден мој пријател фан на топџиите замина да ги гледа и седеше точно кај трибината кадешто се гробарите со дрес од арсенал и македонско знаме што пишеше арсенал и не го гибнаа воопшто..е сега не знам дали се познаваше таму со нив ама не се дотолкави дебили србите да напаѓаат личности што навиваат за другиот странски тим..ако е за ѕвезда разбирам ама сепак не ми се верва да тепаат невини луѓе..плус ако те видат македонец сигурно ништо нема да ти направат
Абе види се океј тоа, знаат и они дека казните и за тепачите и за клубот се драконски од уефа и од МВРто на србија, така да не дигаат врева. Ама пак се случуваат несреќи, пред 2-3 години, изумив на која утакмица беше, французин отепаа во србија. Ги најдоа и тепачите, го казнија и клубот, ама џабе, си замина чоекот.
Најубаво на сигурна карта, ако сакаш со Интер дрес или спроти гробари или на централниот дел, кај нив ако бидеш, дреми си со црна маичка и готово.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.973
Интер 12/13

Ајде момци, згазете ја Рома :love:
Реална да беше сликава,во нападот 3 ке имаше.Кутињо ,снајдер и овој малиов не припагаат тука.Првите двајца не се природно напаѓачи,третиот требаше на калење да го пуштат негде ,рано му е според мене за прв тим.А кога ги видов деки,чибу,марига и мудингеј уште поише ми стана жал за цезар

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Goalkeepers: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla;
Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;
Midfielders: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan;
Forwards: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.

Зошто Переира во играчи од среден ред? Јас мислев дека е бек :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Moze i krilen napagjach da igra, koga igral edna sezona krilen napagjach postgnal 11 gola, poveke od drvoto Pazzini koga igrashe klasichen shpic za Inter.

Kajgana Shop

На врв Bottom