Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Реална да беше сликава,во нападот 3 ке имаше.Кутињо ,снајдер и овој малиов не припагаат тука.Првите двајца не се природно напаѓачи,третиот требаше на калење да го пуштат негде ,рано му е според мене за прв тим.А кога ги видов деки,чибу,марига и мудингеј уште поише ми стана жал за цезар
Помина возот за уште напаѓач...здравје во јануари.

МудинГЕЈ ѕвер е бе! :P

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Смејте му се на Пацини, ама сезонава најдобар стрелец во Сериа А ќе биде ! :vozbud:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А уствари што се замарате во овој фан клуб за Милан??..дај напишете нешто за утрешната утакмица и спремајте се за ремет во Рома фан клуб кај Пупоне:D..што состав би требало да извади Страма дали треба мрсно да се изигра на 1:D

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Ова е препорака до Страма и постава за сигурна победа
Кастелаци ,Ранокиа , Самуел , Переира, Занети , Гаргано, Гуарин, Снајдер , Касано, Кутињо, Милито
Напад без респект и враќање за минатогодишната 4-0 !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Samuel tesko deka ke startuva, vo ocajna forma e, ocajna, edinstvena razlika od sostavot so Pescara moze da e Perreira i Palacio, mesto Nagatomo i Cassano.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Почнавте да дркате на пацини а???Цццц ...до кое дереџе падна Милан у пм.
Поентата не е до дереџето,туку до тоа дека им ја упропастувате кариерата на играчите,па треба да дојдат кај нас па да направат кариера од себе.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
Поентата не е до дереџето,туку до тоа дека им ја упропастувате кариерата на играчите,па треба да дојдат кај нас па да направат кариера од себе.
Како Роналдо кариера или како Виери кариера? Пошто тапан таков само трудни невести прават....

Kajgana Shop

На врв Bottom