So eden gol od penal prolet ne doagaЕ глупи, го дадовме Пацини
So eden gol od penal prolet ne doagaЕ глупи, го дадовме Пацини
Помина возот за уште напаѓач...здравје во јануари.Реална да беше сликава,во нападот 3 ке имаше.Кутињо ,снајдер и овој малиов не припагаат тука.Првите двајца не се природно напаѓачи,третиот требаше на калење да го пуштат негде ,рано му е според мене за прв тим.А кога ги видов деки,чибу,марига и мудингеј уште поише ми стана жал за цезар
Со еден гол не доаѓа пролетSo eden gol od penal prolet ne doaga
Taka i nie vikavme po negovoto debi u InterСо еден гол не доаѓа пролет
со два доаѓа
со три, лето фаќа
да ако секоја утакмица има по еден пенал и голманот му ја остава сам пред голСмејте му се на Пацини, ама сезонава најдобар стрелец во Сериа А ќе биде !
vo pravo si brat so 3 amo doaga...So eden gol od penal prolet ne doaga
Почнавте да дркате на пацини а???Цццц ...до кое дереџе падна Милан у пм.vo pravo si brat so 3 amo doaga...
Поентата не е до дереџето,туку до тоа дека им ја упропастувате кариерата на играчите,па треба да дојдат кај нас па да направат кариера од себе.Почнавте да дркате на пацини а???Цццц ...до кое дереџе падна Милан у пм.
uveren sum deka utre aku neblagodarnono kopile so nadvoresno srce dade 3 gola za Inter ti ke go napraj kurot moliv od drkanje...Почнавте да дркате на пацини а???Цццц ...до кое дереџе падна Милан у пм.
Како Роналдо кариера или како Виери кариера? Пошто тапан таков само трудни невести прават....Поентата не е до дереџето,туку до тоа дека им ја упропастувате кариерата на играчите,па треба да дојдат кај нас па да направат кариера од себе.