Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
А шо напрај ИНТЕР со Де Јонг ???
Според последните шпекулации Манчини дозволил Интер да преговара со играчот а сумата која ке ја добие Сити ке биде околу 7 милиони евра.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.521
Поени од реакции
7.000
Што се дешава со сајтот бе луѓе? Порано 5-6 души од овде пишуваа, сега никој нема. Да не има внатрепартиски раздор? : ))
Расправии меѓу тие што пишуваа нема никакви, ама има проблем со време и мотивација. Поголемиот дел од тие што пишуваат имаат обврски со работа, со факултет и друго. А и ентузијазмот што го имаше кога почна сајтот со работа не е ист. Најдовме четворица нови да пишуваат, почнаа, еден месец и умре и кај нив мотивот.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Леле оптимизмот се враќа во тимот (y) ! Со Переира конечно ќе имаме квалитет на левата страна(ако дојде), браво и за останувањето на Мајкон ( и со просечни игри е подобар од Џонатан кој може пак на лоан да оди ), вака би имале најјак бековски тандев во Сериа А ! Де Јонг ќе не зацрвсти на средина максимално а лесно ќе се вклопи бидејќи се знаат со Снајдер од мали нозе (Ајакс,Холандија,...)! Е вака ќе ни треба само уште еден добар шпиц, недај боже да се повреди Милито, кој ќе дава голови ? На крило тука се Паласио, Кутињо,Алварез,Лонго,Ливаја па и Оби и Нагатомо за краен случај ќе изиграат! Шпиц од калибар ни треба, најефтина варијанта би бил Нилмар, а немам против ни за Освалдо ! Има надеж ако ги реализираат овие трансфери , сигурно 2 место па можеби и борба за титула и освојување на Лига Европа ако е тоа во плановите на управата!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се филмајте луѓе..Де Јонг ви е Камбиасо втор дел ама во помлада верзија..повторно ќе имаме анемична игра во нападот и повторно ќе се мачиме да направиме шанса..со овој состав 3 место е премија

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Dajate bre na fb stranata jas ke pisuvam spekulacii, i red drugi raboti, jas nemam ni rabota nipa na fakultet odam (posto go zaebah ). :)
Не може !!! Чим си го заебал факултетот, ќе го заебеш и сајтот...

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.521
Поени од реакции
7.000
Не се филмајте луѓе..Де Јонг ви е Камбиасо втор дел ама во помлада верзија..повторно ќе имаме анемична игра во нападот и повторно ќе се мачиме да направиме шанса..со овој состав 3 место е премија
Ако гледаш на хартија средината ни е предобра.
Со Гуарин Де Јонг и Камбиасо, имаме тројца феноменални деструктивци кои нема да дозволат лесна игра на противникот, ќе сечат топки и ќе ги даваат напред. Тука во игра ти влеваат и Кутињо и Снајдер, е тука ако нема креативност, незнам каде, само треба да ја лизнат до Милито, е сеа зависи се од дечково, ако игра како првиот дел од ланската сезона ќе бидеме 10 место, не трето, ако игра како вториот дел од сезоната, ќе бидеме убедливо први со голема разлика.

Повеќе ме загрижуваат киксовите на одбраната поради кои примаме премногу голови, а и големата грешка што се заменува Цезар со Ханданович.

Успат, битно прашање, еден другар ми спомна видел реклама на Телма за италијанското, вие имате видено, или нешто инфо дали ќе има италијанско на телма сезонава?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ако гледаш на хартија средината ни е предобра.
Со Гуарин Де Јонг и Камбиасо, имаме тројца феноменални деструктивци кои нема да дозволат лесна игра на противникот, ќе сечат топки и ќе ги даваат напред. Тука во игра ти влеваат и Кутињо и Снајдер, е тука ако нема креативност, незнам каде, само треба да ја лизнат до Милито, е сеа зависи се од дечково, ако игра како првиот дел од ланската сезона ќе бидеме 10 место, не трето, ако игра како вториот дел од сезоната, ќе бидеме убедливо први со голема разлика.

Повеќе ме загрижуваат киксовите на одбраната поради кои примаме премногу голови, а и големата грешка што се заменува Цезар со Ханданович.

Успат, битно прашање, еден другар ми спомна видел реклама на Телма за италијанското, вие имате видено, или нешто инфо дали ќе има италијанско на телма сезонава?
Сега го прашав Бранко дали ќе даваат и ми рече дека преговараат, шансите да го даваат се 50-50

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.521
Поени од реакции
7.000
Сеа читам, агентот на Дренте потврдил дека имаме интерес за него, исто го бараме Коларов а го бараме и Переира од Порто.
Изгледа му се избројаа деновите на Јуто-сан, според мене тоа што нема снага дечкото, цела кариера ќе му биде подпросечна, и Интер најверојатно најсилниот клуб за кој заиграл. Единствено што го чува во Интер, најверојатно е продажбата на дресови со негово име, јапанците збеснуваа по него кога дојде. Можеби не овој, ама следниот преоден рок, ќе оди некаде, се чека само негова замена.
Исто и Мајкон останува, изгледа увидоа дека не само што немаме ќар од тоа да го продадеме, пошто никој не дава многу пари за него после лошите дисплеји од минатата година, туку и Џонатан е катастрофален моментално, на овоа може да се дополни дека нема на пазарот десен бек што ги задоволува нашите потреби, истовремено да биде добар, да биде ефтин и да бара ниска плата.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Според Ла Газета Дело Спорт Алваро Переира е играч на
Интер....

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.313
Има ли мал дел вистина за ова со Гастон Рамирез од Болоња или само не залажуваат?

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.521
Поени од реакции
7.000
Има ли мал дел вистина за ова со Гастон Рамирез од Болоња или само не залажуваат?
Види реално Интер напаѓа на се што може во моментов. Коларов, Де Јонг, Переира, Роси, Рамирез, Дренте и се што е спомнато на шпекулацииве.
Проблемот е друга работа. Ги контактираме, ни кажуваат цена, ни одговара, не ни одговара, ако одговара, одиме на платата и после пак се одлучува дали чини или не чини.
Проблемов е што нити сакаме да трошиме големи пари за играч, а за тие што сакаме да потрошиме или друг клуб ќе наддаде, или играчот ни бара преголема плата. Де Јонг ни е даден од Сити, некаде за 7 до 9 милиони, ама бара плата 3.5 М евра, колку што зима во Сити, а ние не сакаме да му дадеме толкава ФФП and shit. И така до крајов на летово ќе се натегаме дај ми го на ти го, и на крајот ќе земеме играчи што ни од далеку нема да задоволат.
Моја желба е да ги имаме Коларов, Де Јонг и Рамирез до крајот како засилувања, плус еден солиден шпиц, ама реално ќе завршиме со замени за нив за кои како што реков нема ни од далеку да ги задоволат потребите.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Мислам дека Бранка се надева дека ке земе играч на позајмица, нешто како случајот со Гуарин, Зарате... Да даде мала сума оваа сезона и ако се покаже да биде откупен наредната. Можеби таков ке биде случајот со Переира, така се шпекулираше и за Сахин на почетокот на трансфер периодот.
Само не знам зошто би земале нов бек ако останува Маикон?
Маикон, Џонатан, Јуто, Занети, Мбаје па и Киву ...

Сега треба да се купи уште еден шпиц (најверојатно Кваљарела трампа со Пацини а не знам зошто не Матри :D), барем едно добро засилување во среден ред, Цезар и Станкович аут, еден од Ливаја или Лонго да се даде на позајмица а другиот да добие шанса во Интер.

Одбраната со Ранокиа - Самуел - (Силвестре - Хуан) треба добро да функционира плус ако имаат пред нив еден добар деструктивец на местото на камби мислам дека одбраната ке биде на ниво. Жал ми е за Цезар но Ханданович е еден од најдобрите голмани моментално и сигурен сум дека ке биде на ниво, голманската позиција нема да биде проблем.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.473
Мала дигресија од “гудишкањата“...

Што се дешава со сајтот бе луѓе? Порано 5-6 души од овде пишуваа, сега никој нема. Да не има внатрепартиски раздор? : ))

Друга работа што ме интересира е околу официјалниот фан клуб, IC Armata, нели беа во план посети на Италија, гледање на утакмици... Јас ве читам на форумов од време на време, ама дека сте биле на утакмица немам видено.
Што се чека? До кај е таа работа? Или остана на шалчиња, капчиња и ранче работава?

Ве поздравувам
Za sajtot ti odgovorija, od ljubov tesko da se najdat luge sto ke rabotat i redovno ke go azuriraat ( vtorovo vsusnost e problemot ), na startot znaes i sam kakva sezona imavme, sam se lepis togas do PC, so tek na vreme toa splasna, sajtot e standard sekundaren uz mnogute prioriteti sto gi imame u zivotov zasto skoro site sto sme involvirani tamu ili studirame ili pisuvame diplomska ili brkame rabota ili rabotime ili ideme po ameriki kurci palci, sega sajtot go prevzema zdruzenieto, jas razgovarav so pretsedatelot i vo plan e da se najdat dosta luge pa da se iskombinira nekako bar 2-3 od niv sekogas da bidat dostapni za da informiraat vo tekot na denot. Bi trebalo nekade od krajov na mesecov da se zapocne so ova samo nisto ne vetuvam, rekov i zosto, nemozam ni jas da zameram ako drug si brka nekoi poprioritetni raboti vo privatniot zivot na smetka na sajtot.

Sto se odnesuva do fan klubot, problemot lani bese do interesot, mnogu slab interes imase za odenje vo Italija od clenovite za 4-5 dusi ne se isplati da se patuva inaku se planirase za nekolku utakmici da se ide, odnosno, za edna od niv po izbor na clenovite ama ko sto rekov, interesot bese preslab, retko koj sakase da dava pari za propadnata sezona.

Godinava sigurno ke odime, sto se odnesuva do samoto zdruzenie i lani i ovaa godina sve e pogotveno ko plan za prevoz i smestuvanje tamu, toa e najmal problem koj veke e resen, problemot e kaj samite clenovi i nivnata zelba da se otide, tuka nie nisto ne mozeme. Inaku toa sto prasuvase ti, i kaj nas se shushka za odenje so Kaljari pa moze ke se poklopime ke se vidime tamu. :)

Za derbi malku potesko, ima golemi ogranicuvanja za karti i za toa e potrebno vreme, poencinja da sobereme nekolku od drugi utakmici za da podocna poveke karti ni davaat za golemite mecevi.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Ти у Америка ли си што пишуваш на латиница?! Еден пост ќе начекам кирилица, после пак латиница, дриблаш јако :)

Јасно ми е за сајтот, секаде е така. Е сега самиот сајт си има огромна посетеност, доколку се точни бројките што излагаат од страна (Моментално посетители кај што пишува), греота е да се уништи. Не знам и ИоСоно каде е, го нема да се јави.

Јас тој период кога е со Каљари утакмицата 100% сум у Милано, веќе имам и карти резервирано. Останува да најдам уште карти за утакмицава, али нели Каљари е, па ќе се бараат на лице место здравје боже.

Смештајот како го решавате? Имаш нешто најдено? Имам повеќе опции јас, не би било на одмет да препорачаш нешто на ПП околу тоа.

За сајтот може и да се понудат гратис членства или нешто такво, за да пишуваат луѓево, мора да се врзат некако. Чисто ко предлог. Колку пари, толку музика. Размислете... : )

Kajgana Shop

На врв Bottom