¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Kolku ke bide spektakularno seka otkako dojdoa kinezive (i parite), da go pozajmat Handanovic nekade i da go zadrzhat Cezar
Odlicni denovi za Inter, posle ova so kinezive rabotite dobivaat progres i toa me raduva, polesno se dishe sega, Morati ako ne ja naredi, nema koj drug, uste da go isutira Branka i bubreg mu davam za da prozivee podolgo, i edno belodrobno krilo od nepusac, sto znaci Deko jebiga, ke izguras i vaka ... valjda.
Не,инвеститори се во Интер и ќе го градат новиот стадион,мислам дека купија доста акции.не сум во тек што е финтата со кинезиве, ве купија или ?
Ne, so kinezite se pregovarase da vlezat vo Inter i da investiraat vo klubot, pregovorite bea uspesni, vleguva kompanija koja gradi objekti, go izgradija onoa pticjono gnezdo vo Kina kade se odrzuvase olimpijadata, gradat zeleznici i oblakoderi i vazat za najuspesni vo Kina i pomegu najuspesnite vo Svetot, i oni ke ucestvuvaat vo izgradbata na noviot stadion na Inter koj ke bide gotov za 4 do 5 godini, i plus ke se pokrijat finansiskite dupki i ke se vlijae pozitivno pri transfer razbotenjeto. 15 % od akciite kako sto razbrav zemale od Inter, ili 20, a familijata Morati i natamu si e dominanten sopstvenik.не сум во тек што е финтата со кинезиве, ве купија или ?
zosto da go sutira vidi sega inter ima pari od kinezive a za dva dena pregovori branka go donese lukas,nie cekavme kako i sekogas so trampi i cenkanje da go zememe,eee bez pari ni mama ne mu dava na tatoOdlicni denovi za Inter, posle ova so kinezive rabotite dobivaat progres i toa me raduva, polesno se dishe sega, Morati ako ne ja naredi, nema koj drug, uste da go isutira Branka i bubreg mu davam za da prozivee podolgo, i edno belodrobno krilo od nepusac, sto znaci Deko jebiga, ke izguras i vaka ... valjda.
Da ne se crta kakvi sve potezi se vlecea posle Murinjo i Oriali odnosno koga Branka ja imase dirigentskata palka, do ova deredze se dojdeni najmnogu radi negoviot izbor, dete od ulica da najdes znaese deka so Gasperini nisto nemase da napravat a Branka mislese deka on e edna od formulite za golem uspeh, kako i Zarate i Forlan ko naslednici na eden Eto.zosto da go sutira vidi sega inter ima pari od kinezive a za dva dena pregovori branka go donese lukas,nie cekavme kako i sekogas so trampi i cenkanje da go zememe,eee bez pari ni mama ne mu dava na tato
Konte moze da go jade i godina dena i poveke, uste nisto ne se znae za nego, a isto i za Ranokija, tipot se branel so molcenje sto mene ic ne mi se sviga, mu eam glupakot.Што се случува со Ранокиа? Ке биде казнет?
Пред некој ден читав за Конте 3 месеци суспензија. Има и други казнети?
Ако може некој на кратко...
Конте мислам доби 3 месеци суспензија?Konte moze da go jade i godina dena i poveke, uste nisto ne se znae za nego, a isto i za Ranokija, tipot se branel so molcenje sto mene ic ne mi se sviga, mu eam glupakot.