Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Еве ја цела утакмица - премотувајте за головите

COMO-INTER 2-3

Marcatori: 6' pt Nagatomo, 28' pt Ranocchia, 41' pt Schiavino, 32' st Palacio, 89' Mazzocca.

Габи одигра добро, добар пас има, и доста добар копач бил, се утепа од стартови, незнаев дека е толку цврст. :pos:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Како пишуваат Италијанските весници Коларов во следниве неколку дена би требало да потпише со Интер . Останува да видиме како нашите агенти ќе ја завршаат оваа работа .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
И како одигравме? Хајлајти може да се најдат?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.612
Ние вака така се изнајaдовме гомна за репот, али осеќам дека сите ќе треба да идеме на фризер по завршувањето на сезонава. Сеа за сеа доста добро се покажува на пријателскиве утакмици, само нека продужи така.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Ние вака така се изнајaдовме гомна за репот, али осеќам дека сите ќе треба да идеме на фризер по завршувањето на сезонава. Сеа за сеа доста добро се покажува на пријателскиве утакмици, само нека продужи така.
Имаше и 2-3 чисти ситуации сам со Мицаи, али овој му ги одбрани, ме импресионираше голманчето на Комо, прочитав некаде дека е 19 години, позајмен од Палермо. Дали е точно тоа не знам, ама стварно добри одбрани имаше.
Башка Гуарин во прво му ги напукна прстите :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Јок, слаб беше денеска. Имаше две убави шанси и шутираше како играч од македонско првенство.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
И Кутињо имаше 3-4 шанси ама слаб шут има, плус денес голманчето беше феноменално, одбрани доста добри прилики за гол.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Kутињо нека научи малце дека фудбалот е тимска игра, па после може да се курчи, овака не ми го прај ќефот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.612
Јок, слаб беше денеска. Имаше две убави шанси и шутираше како играч од македонско првенство.
Абе ќе видите дека нема да се покаже како лоша инвестиција, само мене лично а и сите навивачи на Интер не нервира фактот што Паласио не беше примарна трансфер цел ова лето, а изгледа ќе испадне најголемото наше засилување. Паласио е добар играч али има 31 година, мора и овој податок да го согледаат од нашата управа, дојде време кога има смена на генерации и кога треба свежа крв да се внесува во тимот. Затоа и пишав погоре, дај боже нека игра добро како што ги игра пријателскиве, еве ја исклучуваме оваа од вчера пошо стварно не ја гледав, а викате дека бил дупе. :)
Мора да се донесе едно звучно име во нападот, неможе на Милито да се потпираме цела сезона, еве Милито, Паласио, тој уште еден напаѓач што треба да го донесеме и Лонго би сочинувале одличен напад. Средниот ред не ни е лош, Кутињо, Снајди, Рики, Гуараната, па и факинг Мудингаи, во одбраната се инвестираше веќе, Ранокија, Силвестре, Џонатан, Нагасаки.

Арно ама ние не сме управата така да останува да си чекаме и да видиме дали Морати стварно ќе донесе некое засилување по наш вкус или повторно ќе се задоволиме со Зарате/Форлан трансфер. Мене најголема надеж за оваа сезона ми влева Страма, ептен харизматичен ми е типов, некако ко да имам доверба во него, ко да знам дека нема да ја усере ко што ја усраа Раниери и Бенитез(извини Бене ама морав :D ).

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Паласио е добар играч али има 31 година.
Паласио има 30год. исто колку Милито кога дојде во Интер првата сезона.

Би сакал да ги видам како играат во нападот
Паласио -- Милито -- Алварез--:drk:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ја би сакал Алварез да си иде комотно од Интер пошо е :

1.Себичен
2.Спор ко баба ми да не речам поспор
3.Глуми Меси а со таа брзина неможе ни Деко да биде ...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Живи ве нема,почнаа и помаленките страни да ве дупат веќе, ама и у право се,една објава на 2 недели имате.
|

--- надополнето: 25 јули 2012 во 14:00 ---
Sjajna vest za navijace Intera stize iz Engleske , Man City je izgledao prihvatio ponudu Intera za Kolarova !
Transfer bi trebao biti vredna oko 8milE, uskoro opsirnije !

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Е ова не можам да го сватам...
Немаме пари, Интер е во црвено со 80 милиони, нема пари за нови играчи, прво продаваме па купуваме...

А сега купуваме играчи на позиција на која веќе имаме и воопшто не е приоритетна.
Зошто Коларв? Јонатан, Нагатомо, Занети, Мбаје и Киву може да се стави тука иако е планиран за централен дф.
Јас немам ништо против Коларов но имаме играчи на бековските позиции. Сигурен сум и дека платата нема да биде помала од 3 милиони. За позајмица сум за, како со Силвестре, 2 милиони сега и наредна уште 6 ако се покаже.
Наместо да се додадат тие 8-10 милиони плус на она што се планира за напаѓач и да се купи едно вистинско засилување.
Пример го продаваме Пацини 10 мил, и ке го купиме некој просек за тие 10.
За 20+ милиони и Џеко може да се купи!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Ја би сакал Алварез да си иде комотно од Интер пошо е :

1.Себичен
2.Спор ко баба ми да не речам поспор
3.Глуми Меси а со таа брзина неможе ни Деко да биде ...
Да не мислиш на Кутињо ?
Ова што го наброја, пола може да се префрли и на Кутињо.

Kajgana Shop

На врв Bottom