Јок, слаб беше денеска. Имаше две убави шанси и шутираше како играч од македонско првенство.
Абе ќе видите дека нема да се покаже како лоша инвестиција, само мене лично а и сите навивачи на Интер не нервира фактот што Паласио не беше примарна трансфер цел ова лето, а изгледа ќе испадне најголемото наше засилување. Паласио е добар играч али има 31 година, мора и овој податок да го согледаат од нашата управа, дојде време кога има смена на генерации и кога треба свежа крв да се внесува во тимот. Затоа и пишав погоре, дај боже нека игра добро како што ги игра пријателскиве, еве ја исклучуваме оваа од вчера пошо стварно не ја гледав, а викате дека бил дупе.
Мора да се донесе едно звучно име во нападот, неможе на Милито да се потпираме цела сезона, еве Милито, Паласио, тој уште еден напаѓач што треба да го донесеме и Лонго би сочинувале одличен напад. Средниот ред не ни е лош, Кутињо, Снајди, Рики, Гуараната, па и факинг Мудингаи, во одбраната се инвестираше веќе, Ранокија, Силвестре, Џонатан, Нагасаки.
Арно ама ние не сме управата така да останува да си чекаме и да видиме дали Морати стварно ќе донесе некое засилување по наш вкус или повторно ќе се задоволиме со Зарате/Форлан трансфер. Мене најголема надеж за оваа сезона ми влева Страма, ептен харизматичен ми е типов, некако ко да имам доверба во него, ко да знам дека нема да ја усере ко што ја усраа Раниери и Бенитез(извини Бене ама морав
).