Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ништо од Поли..

POLI REKAO ZBOGOM INTERU !

Njegov agent Branchini je ostao razočaran nakon mnogo pokušaja Intera da zatvori transfer.Poli se zahvalio Interu i sada slobodno može pregovarati s drugim tvrtkama koji su zainteresirani. Prema Sky, to su Napoli, AC Milan i Juventus također.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Срамота е ова што го прави Интер , фали уште на Занети и Милито да им раскинат договор . Цезар во никој случај не го заслужил ова ...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Дечки то е то , мора клубот да се подмлади не ќе се прај како Милан жити госпо, само треба некој во нападо да се земи, некое страшилиште или да се измисли некое ново играчиште да дрма, ова година можи не ама в година прваци на Италија !!!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Повеќе од 30 милиони евра и плус ја потплатиле жена му да го гњави за да потпише за нив :pos:

http://passioneinter.net/lannuncio-di-alberti-lucas-e-paulinho-sono-dellinter/

Инаку,ако ги доведат двајцата,частам една тура во ајриш паб :icon_lol:
Де беее ајде да видиме таа работа,јас сум за пилешки прсти и едно Скопско :D

Па според мене овие двајца,ваљда бекови и еден добар центар фор,пошто кажав во неколку наврати дека Милито не ке може сам цела година,од Пацини не очекувајте да заврши некоја работа(може само да ни паѓа косата од него цела година)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Ај што ве мрзи да пишете нешто кратко на сајтот, ве мрзи и да линкувате. Дајте бе нема смисла, договорете се барем по една информација во денот да има. Навистина немам време ни пристап до интернет редовно ама ќе гледам повремено да уфрлам по нешто, колку можам. Срамота е ова, станавме бетер од Панче.

И ај кога веќе се логирав да пишам на кратко за трансфер мајндфак зезалициве:

- Не сакам да сум во право ама нешто ми смрди со овој Паулињо. Дечкото го поседуваат три компании и сите се согласни да го шитнат за околу 8 милиони, т.е. да земат по нешто ситно од него. Или не е некој потенцијал или е болен од нешто, не знам што да речам. Како и да е, изгледа дека заради него се откажавме од Поли па нека им е со среќа. Верувам дека ќе го земеме.

- Лукас е фудбалерот за дистракција од проблемите ова лето. Секое лето имаме по еден. Колку е несериозна работата зборува тоа што Бранка 8 пати по ред (демек) понуди иста сума: 25 милиони. Ќе мислев дека сака да им досадува до смрт ама поверојатно е дека тоа се само тв-понуди а во суштина нема ништо. Ова со позајмицата на Кутињо е супер глупо, за среќа не е вистинито. Прво, ако го пратиме втор пат на позајмица детето ќе го убиеме секој грам самодоверба во него а и мотивацијата во иднина да игра за клуб кој го шитка кај ќе стигне. Второ, ништо чудно ако Кутињо со неговото искуство во моментов не е и подобар од овој за кого бараат 30к а освен јутјуб Кварежма финти ништо нема покажано. Така да, добро што не можеме да го платиме.

- За Цезар си кажав што имам и му напишав еден убав сентиментален артикл.

Ве поздравувам сите и (админи) бидете малку поактивни, колку што се може.

Io out.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
INTER izgubio sve sanse za dovodjenje Paulinja,on je danas produzio svoj ugovor sa Korintiasom do 2015 godine. “I could not make a hasty decision and I had to decide with serenity. I have chosen to stay and I know it would be worth it. This is the correct choice.”

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ни Паулињо ни Лукас Паулињо потпишал за иста плата колку што му нудел Интер со Коринтијанс.

Лукас исто како и со Санчез некои други екипи нудат повеќе.
Дестро од кога Интер се откажа чудна работа сите екипи го сакат и Рома Милан и Јувентус проблемот е што Дестро не сака во Интер да сакаше ќе беше веќе донесен.

Како и лани Морати вели прво продажба потоа купување само кој ќе купиме Куцка.
Оваа година засилувањата Паласио,Џонатан,Марига штета што имат компликации не можат да го договорат Мудингај но сега кога пропадна трансверот на Паулињо ќе тргнат посериозно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Изгледа Лукас ни отиде во друг правец.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.438
Изгледа Лукас ни отиде во друг правец.

Да баш читав и ја, Јунајтед понудил 34 мил евра, Бранка нејќел да мрдне од границата 25 колку што видов, а играчот го преферирал Интер, али јбг ....

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
‎(Goal.com): Топ 10 најдобри трансфери во Сериа А

1. Зинедин Зидан од (Од јувентус во Реал Мадрид за €73,5м)

2. Златан Ибрахомобич (Од Интер во Барселона за €69.5м)

3. Рикардо Кака (Од Милан во Реал Мадрид за €65.м)

4. Андреј Шевченко (Од Милан во Челзи за €46м)

5. Роналдо (Од Интер во Реал Мадрид за €45м)

6. Хуан С. Верон (Од Лацио во Манчестер Јунајтед за €42.6м)

7. Тиаго Силва (Од Милан во ПСЖ за €42м)

8. Хавиер Пасторе (Од Палермо во ПСЖ за €42м)

9. Езекиел Лавеци (Од Наполи во ПСЖ за €31м)

10. Марио Балотели (Од Интер во Манчестер Сити за €28м)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Паулињо не' откачи, Лукас ќе ни забега во Ман.Јун/Реал Мадрид, Афелај кој знае дал е вистина дека го нудат за 6 милиони, Поли не го откупивме и читам Милан/Наполи биле заинтересирани :facepalm: .... и утре ОФИЦИЈАЛНО: МудинГеј нов играч на Интер!!!

Ебате глупата управа :tapp:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Паулињо не' откачи, Лукас ќе ни забега во Ман.Јун/Реал Мадрид, Афелај кој знае дал е вистина дека го нудат за 6 милиони, Поли не го откупивме и читам Милан/Наполи биле заинтересирани :)facepalm:) .... и утре ОФИЦИЈАЛНО: МудинГеј нов играч на Интер!!!

Ебате глупата управа :tapp:
Не се секирај се е тоа реконструкција на тимот!
Го спремаат за втора лига,само Интер нема играно таму,па ајде и тоа да пробаме. (y)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Не се секирај се е тоа реконструкција на тимот!
Го спремаат за втора лига,само Интер нема играно таму,па ајде и тоа да пробаме. (y)
Барем мене нека ме земат...сум играл кај нас втора мак. лига... зарем МудинГеј пред мене ќе игра :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom