Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Шала на страна, се си мислам дека овој вашиов Бранка курот си игра со понудите што ги праќа, која од која незнаеш дали е посмешна од претходната или поретардирана.
Дел некое милионче, + 50-50 сопственост, + позајмици, + тројца младичи со тоа што едниот ќе ни го вратите за две години, итн...итн.:D

D

draft

Гостин
Што да прави кутриот, Морати му вика купи ми јак играч за 1 милион и кусур врати ми. Пробува нешто ама не му иде. :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Шо сте педери бе !?

Нудите постојано играчи кога купувате некој а сте одбиле да земете еден од Лассана и Гаго плус пари за Маикон... :eek:

Демек Сахин сеа го сакате !? Only for the record, Сахин вчера најавил дека сака порано да почне со тренинзи за да биде спреме за докажување наредната сезона во Мадрид. Тешко него дека ќе го добиете, ако сакате еден од Ласс и Гаго земајте дур имате шанси, ако не Босингва ќе го земеме! :icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Шо сте педери бе !?

Нудите постојано играчи кога купувате некој а сте одбиле да земете еден од Лассана и Гаго плус пари за Маикон... :eek:

Демек Сахин сеа го сакате !? Only for the record, Сахин вчера најавил дека сака порано да почне со тренинзи за да биде спреме за докажување наредната сезона во Мадрид. Тешко него дека ќе го добиете, ако сакате еден од Ласс и Гаго земајте дур имате шанси, ако не Босингва ќе го земеме! :icon_lol:
Шо сакаш бе, не ни треба отпадок како Гаго :) Чувајте си го, давајте му плата :)

Ласс би го земал јас, особено зашто на Камби веќе му помина времето според мене, а според Бранка и Морати може да игра до 40 години.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

На голманска позиција најаки сме, а овие се запнаа за Ханданович :facepalm:
Дебуши добро игра на Европсково за Франција, али да се земе само доколку Маикон си замине.
Силвестре абер немам за каков играч станува збор, а додека за Коларов, Де Јонг, Рамирез (ако е дечкото од Болоња) и Џовинко ако се донесат ќе биде одлично. (y)

Мудингаи :sick: :гомце:

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Inter nema da kupi ni eden igrac se dodeka ne se oslobodi od Lucio JC Maicon Stanovic Pazzini
Koj od ovie igraci ce zamine taka branka ce dobie zeleno svetlo za angaziranje na fudbaler na toa mesto!!!

Sea za sea samo praznina ima na levata bekovska pozicija i moze da se ocekuva tuka fudbaler a se drugoto e spekulacija se dodeka ne zamine nekoj od zvezdite!!!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Inter nema da kupi ni eden igrac se dodeka ne se oslobodi od Lucio JC Maicon Stanovic Pazzini Forlan Cambiaso
Koj od ovie igraci ce zamine taka branka ce dobie zeleno svetlo za angaziranje na fudbaler na toa mesto!!!

Sea za sea samo praznina ima na levata bekovska pozicija i moze da se ocekuva tuka fudbaler a se drugoto e spekulacija se dodeka ne zamine nekoj od zvezdite!!!
cul te gospod da gi prodadime ovie.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Според calciomercato.com, Интер веќе стапи во контакт со Афелај
Пишува дека би чинел околу 10 милиони евра и разговарал со Снајдер.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Според calciomercato.com, Интер веќе стапи во контакт со Афелај
Пишува дека би чинел околу 10 милиони евра и разговарал со Снајдер.
Ова е најбитното :pos:

Изгледа и децата ги запишал во школо во Милано :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.522
Абе ја мислев овој Дебуши дека е црњо некој оно коа го видов против Англија бел ко сиренце. Иначе добар играч е, me gusta, али Бранка изглеа никого не "gusta". :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Афелај ??:eek:..па и уште 10 милиони???:eek::eek::eek:..тој ни за 2 милиони не вреди моментално..ако се ретардирани да испратат ваква понуда тогаш во ред..друга логика не гледам
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 15:59 ---
Абе ја мислев овој Дебуши дека е црњо некој оно коа го видов против Англија бел ко сиренце. Иначе добар играч е, me gusta, али Бранка изглеа никого не "gusta". :)
разберете не е до Бранка..тој не дава пари туку Морати и семејството си прат планови за буџетот и сега тие кажуваат што како Бранка само преговара..не бидете како Јонзе ..и остајте го чоекот го отепавте со шеширите и костумите сепак тоа е негов стил..ајде како селанец нека шета низ клубовите и да преговара за играчите..да му ги позајмам хавајките ако не пак:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Шо сакаш бе, не ни треба отпадок како Гаго :) Чувајте си го, давајте му плата :)

Ласс би го земал јас, особено зашто на Камби веќе му помина времето според мене, а според Бранка и Морати може да игра до 40 години.
Шо му фали на новиот Редондо бе !? Таман си е за бекап играч у италјанска екипа. Нема да остане секако, ќе лета некаде на позајмица, вака можеби ќе беше наследникот на Камбијасо, знаеш Аргентинец у Интер, има хемија. :D

п.с. кој е овој Бранка, тој шо личи на Кевин Спејси !? Беше еден таков лани у Мадрид...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Шо му фали на новиот Редондо бе !? Таман си е за бекап играч у италјанска екипа. Нема да остане секако, ќе лета некаде на позајмица, вака можеби ќе беше наследникот на Камбијасо, знаеш Аргентинец у Интер, има хемија. :D

п.с. кој е овој Бранка, тој шо личи на Кевин Спејси !? Беше еден таков лани у Мадрид...
Личи на шеширџија...

Имаме играчи на позиција на Гаго, затоа не ни треба, само кеш за Маикон или Сахин/Ласс...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Па не знам како очекувате да имаме солиден буџет за трансфери кога просечна плата во тимот е 4 мил евра. После Реал и Сити мислам дека Интер дава најголеми плати а пола од играчите не заслуживаат ни во Болоља да играат. Мора тимот да се ослободи од таквите играчи.

Маикон за Сахин би било супер, а Гаго и Диара НЕ во никој случај! И Марига ке изигра подобро од нив а секако не можеме да го продадеме...

Јас за разлика од Џони Вајсмилер мислам дека Афелај е одлично засилување, би бил презадоволен да се реализира тој трансфер. Подобро да се насочи Бранка кон резервите на Реал, Барса, Сити, Јунајтед одколку "звездите на Болоња" и Чезена.

Kajgana Shop

На врв Bottom