Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Овој не одел во ПСЖ заради парите туку заради Бог. Милан глава не може да крене од ова вернициве :pos:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Значи ние го купуваме 30 годишниот Паласио за 11 милиони,а го продаваме 30 годишниот Маикон за 5!
Fuck Logic!
Only in Inter!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Значи ние го купуваме 30 годишниот Паласио за 11 милиони,а го продаваме 30 годишниот Маикон за 5!
Fuck Logic!
Only in Inter!
Нема да им го дадеме за толку, ама вреѓаат. Не гледаат што скапаници сме и си играат мајтап.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.419
Поени од реакции
114.012
Еј нек си ебе векот али ова италијанскиов фудбал се распаѓа. Јас мислев само ние праиме глупости ама и Милан не биле поарни, Тиаго Силва у ПСЖ :facepalm:
Само Јуве ми делува постабилно од жабариве, другото е све за у канта.
П.с. Најдоброто од се е, Милан и Интер во мртва трка за потписот на АЧЕРБИ, Ачерби, Ачерби, Ачерби, Ачерби, Ачерби.... :tapp::tapp: :pos::pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Нема да биде повеќе мртва, Милан сега кога ќе добие 50 милиони појачање, ќе може 10 Ачербиевци да си купи :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
И после некој ќе ме убедува дека не ни го давале Кавани дека сме биле Интер, ма овој Бранка се зеза со Зампарини, па јас никогаш не би му кренал слушалка на Бранка бе, од телеком би го блокирал и секретарката секогаш ќе му кажува дека берам јаготки.

From the frequencies of Radio Radio, the Palermo president Maurizio Zamparini explains her condition to the deal Matias Silvestre: "Inter is treating him, every deal has its basis and we have ours. For 7 million Silvestre remains with us , we paid the 7 million plus half of another player who is 1.5000000 to 2,000,000. And we call ourselves Palermo. If a club like Inter wants these figures, the player stays with us, "said Zamparini.
Го купиле Силвестре за 7 милиони плус пола од друг играч кој вредел 1,5-2 милиони, а Бранка сака да го земе за чисти 7 милиони.

Не знам и јас кој ѓавол ме тераше да ги отворам ова италијанскиве страни...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
beneamata оди глеј си филм како мене, види некоја препорака од Ио и кулирај си. До сега филм, па фудбал па вечер искачање и не читај ни еден сајт поврзан со фудбал. Ќе дојде 1 септември и ќе видиме што сме купиле :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Зборете што сакате ама ние имаме најдобар пристап со трансферите. За сите сме заинтересирани и со сите преговараме, иако добро знаеме дека неможеме да го купиме играчот. Битно е да одиш и да се видиш со луѓето. To mingle.
Бранка е изгледа многу комуникативен, и нејќе да биде оставен на страна кога сите други менаџери се шетаат, разговараат меѓу себе, се дружат. Тогаш носењето шешири би го изгубило значењето.
Ги знаете луѓето што влагаат во бутик и го пробуваат цел бутик и на крај после два саата во него се спремаат да си одат и прашуваат, а до колку работите?:pos:
Незнам што се малтретираат уопште, по жешково.

- Нормален ден во канцелариите на Интер-

Бранка: Има ли некој добар играч на пазарот за позиција лево крило?
Рандом асистент: Има. Играч X на пример, него го следат и Милан.
Бранка: Која цена е одприлика?
Рандом асистент: Околу 12 милиони.
Бранка: Колку имаме ние за трошење?
Рандом асистент: 5 милиони.
Бранка: Можно е да ја спуштат цената?
Рандом асистент: Не.
Бранка: Можно е ние да дадеме повеќе пари?
Рандом асистент: Не.
Бранка: Епа ајде тогаш да преговараме за него во следните 3 месеци или додека некој не го купи, без некоја особена причина.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
loophole јас кога викав дека глумиме преговори со Маскерано лом ме направија. Од Маскерано наваму, пракса ни стана...

D

draft

Гостин
loophole јас кога викав дека глумиме преговори со Маскерано лом ме направија. Од Маскерано наваму, пракса ни стана...
Не, не, не глумевме со Маскерано. Испративме понуда од 3 милиони, и Ливерпул го потврдија тоа. Само не знам зошто Ливерпул не ја прифатија.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не, не, не глумевме со Маскерано. Испративме понуда од 3 милиони, и Ливерпул го потврдија тоа. Само не знам зошто Ливерпул не ја прифатија.
Изгледа немале трансакциона сметка за да се префрлат "големите" пари...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам само што не се обидат Морати и Бранка да го испратат понуда за Иниеста некаде 7 милиони +СТанкович..можеби ќе го начекаат Росел издрогиран или напушен па ќе ја прифати понудата..или пак да понудат 2,5 милиони за Силва+Пацини и Манчини да ни се смилува да го пушти кај нас..

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Објавиа суртуците колкав ќе биде трансфер буџетот за наредната сезона?
Туку кога ќе подразмислам малку, само клуб шо планира салам да троши објавува тие работи. :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom