Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Бум, Морати: Интер се подготвени да инвестираат во играч со стату Ѕвезда во фудбалот

Morav da improviziram u tekstov zasto infoto e dosta malo, utre ako ima nesto poopsirno ke dodadam.

I ostajte zaebancii i kritiki na strana, periodov prknaa nesata, nov covek kaj skautite, onoj od udineze, nov upraven direktor, oficijaliziranje na planot za stadionot, konecno, dogovor so kinezite, dogovori koi se spremaat i so drugi kompanii, a veke e napomenato deka od kinezite ke soberat pari i za igraci. Jebiga, ova e toa sto trebase, dali ke se realizira ke vidime, do dusa optimist sum deka vo idnina ke se podobrat bajagi rabotive ama prasanje e dali od ovaa sezona toa ke pocne da se oseka.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 01:33 ---
Ако Џовинко го рачунаме за ѕвезда, па уште 20 милиони, жими се ќе тргнам по стапките на јонзе, а не можам да не ги гледам зашто има 3-4 играчи што сакам да ги гледам...
Ja mislam deka e ili Lucas ili Jo-Jo, za momentalnive uslovi vo kalcoto a i finansiive kakvi sto se kaj site zabarski klubovi, i ovie se zvezdi.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако Џовинко го рачунаме за ѕвезда, па уште 20 милиони, жими се ќе тргнам по стапките на јонзе, а не можам да не ги гледам зашто има 3-4 играчи што сакам да ги гледам...
Koга за проверена роба Морати не сакаше да даде 20 чисти милиони,нека ги даде за Џовинко,пошо со Деки во тим уште една сезона,и со Камбијасо и полумртвите старци,јебали смо ежа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
^За Јоветиќ сум, добро се снајде со повредата, штета што не го земавме пред да се повреди, може кај нас немаше да се повреди така страшно, па ќе немаше потреба да бараме замена за ето во форланчо

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Бум, Морати: Интер се подготвени да инвестираат во играч со стату Ѕвезда во фудбалот

Morav da improviziram u tekstov zasto infoto e dosta malo, utre ako ima nesto poopsirno ke dodadam.

I ostajte zaebancii i kritiki na strana, periodov prknaa nesata, nov covek kaj skautite, onoj od udineze, nov upraven direktor, dogovor so kinezite, dogovori koi se spremaat i so drugi kompanii, a veke e napomenato deka od kinezite ke soberat pari i za igraci. Jebiga, ova e toa sto trebase, dali ke se realizira ke vidime, do dusa optimist sum deka vo idnina ke se podobrat bajagi rabotive ama prasanje e dali od ovaa sezona toa ke pocne da se oseka.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 01:33 ---

Ja mislam deka e ili Lucas ili Jo-Jo, za momentalnive uslovi vo kalcoto a i finansiive kakvi sto se kaj site zabarski klubovi, i ovie se zvezdi.
Дај Боже да е така, нека бидат овие последни денови на ремет, сите ќе сме задоволни. Можеби е она што го зборевме пред некој ден, на Морати му е докурчено да го реметат разно-разни прецедници и сака да им стави до знаење кој е газда у маало. Ако го земаме Лукас (не ми се верува дека го пишувам ова :) ) треба да го земеме под итно, одма по светско да се искрца во Милано за да се уигра и прилагоди што побрзо. Зошто осеќам дека ќе е ко изгубен Германец првите месеци во Италија.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
И од Бљабљани имаше вакви снимки пред да го земеме. Јбг, не викам дека Џовинко е Бљабљани, ама да не се заебаваме сега.
Се заебавам и јас сигурно не е Меси намерно ставив тоа видео Јувенташите го сметаа тогаш за Меси наследник.
Инаку еве весникот на Јуве кој многу пати погодувал за трансверите на Интер денешен наслов Морати одлучи Лукас по секоја цена.

Е сега Лукас има огромен потенцијал но ѕвезда не е.
Морати плус сега кога рекол за ѕвезда дека ќе зема има за Лукас кажано дека е одличен фудбалер.
Жалниот сеуште не може да го преболи Роналдо сигурно овој го потсеќа во некои движења на него.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Жалниот сеуште не може да го преболи Роналдо сигурно ово го потсеќа во некои движења не него.
И јас не можам, нема да се врати тоа еј... тој филинг ми фали кога го гледам Интер, дебелиот кога ќе тргнеше против цела одбрана...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Дај Боже да е така, нека бидат овие последни денови на ремет, сите ќе сме задоволни. Можеби е она што го зборевме пред некој ден, на Морати му е докурчено да го реметат разно-разни прецедници и сака да им стави до знаење кој е газда у маало. Ако го земаме Лукас (не ми се верува дека го пишувам ова :) ) треба да го земеме под итно, одма по светско да се искрца во Милано за да се уигра и прилагоди што побрзо. Зошто осеќам дека ќе е ко изгубен Германец првите месеци во Италија.
Ја лично сум скептик за Лукас, таков мал дриблер ... абе одма го гледам ко флоп стриктно во овој клуб, зашто ? Па да не навлагам у детали, Интер е у прашање, доволно кажав.

Јојо е цар, ама со повредава исто ми фрла една мала доза на скептицизам зашто повеќето играчи кои кинат лигаменти во остатокот од кариерата имаат проблеми со повредите, Мота, Сисе, Харгривс и да не навлагам у детали за други, многу се, поентата ми е дека од 10 вакви играчи, 7 имаат проблеми низ кариерата по кинењето на лигаменти, еве и Ранокија ич не е стабилен во поглед на повредите по кинењето на лигаментите во 2010.

Али ајде да не кобам, ќе видиме, ако носат еден ваков профил на фудбалер како и да е одлично би било тоа плус и би ставиле на дознаење дека во иднина нема да се заебаваат за време на трансфер периодите, односно, дека походов кој го тргнале по инвеститори и пари почнува да функционира добро.
Како и да е, покрај играчов, потребни се уште неколку имиња, реков и на статијава најдоле, било кои да се бе, само под 25 години нека се.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Кај Јоветич се повредите проблем. Ние да го имавме сега ќе го продадевме за 10 милиони на првиот што ќе го побара. Вака нека рокне 25 за демиџ гудс па ќе се надеваме на најдобро. Иначе дечкото е класа нема што тука.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
И јас не можам, нема да се врати тоа еј... тој филинг ми фали кога го гледам Интер, дебелиот кога ќе тргнеше против цела одбрана...
Заради него и навивам за Интер таков фудбалер пак кога ќе стане Серија А најдобра или овие Кинезите како Арапите што направија во Англија да инвестират.
Кога Морати беше милијардер овие ги немаше уште уште беа на камили и ориз гледаа.Тогаш Морати можеше кој фудбалер сака на Барса,Реал или Манчестер да им го купи.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Uzivanje bese ama toa sto zaigra za Milan ne ukopa, do dusa ja pamtam, kopilj bev, po onaa uzasna sezona koga izgubija titula u posledno kolo a ovoj si otide, imav eden poster u soba od nego i koga otide u real do kolenoto negovo staiv crta edna i so marker pisav, da ti se skrsi pak ...
Posle nekoja sezona voala, i toa koga zaigra za Milan, sred Meaca kaput, ali ic ne mi bese milo iako go zamraziv ko osoba, ne be, nemozev da go gleam kako place i mi tekna periodot koga placese koga si ja poeba nogata so lacio vednas stom se vrati od prehodnata povreda, koja greota bese koga vristese au, jezivo.

Nemase sreka covekov, ic, grev, go poebaa koga igrase za reprezentaijata na brazil i posle vo Inter se doeba nacisto, a inaku kakov mesi kakov kristijano ronaldo, ovoj bese Covekot, slednoto nesto golemo vo svetskiot fudbal i broj 1 na site vreminja ali ete, bidna, univerzumov na nekoi im e naklonet na nekoi ko Deko na primer ne.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
дебела свиња без карактер ... црко да бог да

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Лукас го глеав сеа кога играа со Мексико . Дечкото не покажа ништо посебно а ова ми беше и прв пат да го глеам . Скептик сум некако многу пари бараат .
Јо-Јо е докажан у Италија , сам играше за Фиорентина и после повредата . Работава е да не се повреди пак .
Али факт е дека ни треба играч кој ќе ја чува одбраната . Играч од среден ред мора да се донесе .

Kajgana Shop

На врв Bottom