- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.937
- Поени од реакции
- 16.228
Бенатиа ќе му го земиме бе.
Да не си го барам постот, ама најавив од поодамнаМаикон си оди, Исла не доаѓа. Супер. Џонатан е ѕверот
Нострадамус? Ја мислев заврши сезоната и завршија нервозите. А тоа тек сеа да ти почнувале. Морати фала. Сеа треба да идам на Хаваи за да оладам глаа... или у бардовци. Остарев пред време. Косата ми побеле. Не ми се дига више. Премногу стресовиДа не си го барам постот, ама најавив од поодамна
И мене ми е криво за Исла,таков играч не смееше да дозволиме да го изгубиме,кај и да го ставиш,таму ќе игра без проблем.More news: Tuttosport wrote that both players are bought on a co-ownership for 15mln euro with Juventus having the option.
Pozzo responded that he had talks with more clubs(Inter and Juve) but that the talks are just in an early phase. He stated too that it will be very difficult to keep Isla with such good offers on the table.
The sporting director of Udinese stated just now that he will not deny having talks with Juventus or that the talks are in an advanced phase but he did say that the talks are not concluded yet.
Nekoj ko silvestre.Мене ич не ми е криво, знам на Ио дека му е, али со оглед на фактот дека требаше Маикон да го губат за Исла јок бре, не би го мењал Маикон ни за Исла а за тоа мртов сериозен сум, е сега Исла ќе легнеше за средината па и нападот ко опција за крило ама тоа не беше планот, ако воопшто и имало план со оглед дека се потпираме на шпекулации.
Играч од типот на Исла не треба да е приоритет ова лето, напад и средина и на крајот одбраната, некој ко Силвестре, по можност и лев бек ако се донесе, ништо срцепарачко во секој случај, исти беа и муабетите кога Диего '' ни го лапнаа '', Интер ако склопат добар тим летово на никој нема да му текне за Исла, е сеа за тоа АКО треба бајаги работа.
Барцаљи, толку имам да ти кажам, за 300 000 евра дојде во Јуве.Nekoj ko silvestre.
Kakov e toj silvestre? eve prv pat pred nedela dena razbrav deka postoi, ti maksimum mozhe da go znaesh 2 dena pred mene... takov ni treba. da. toj i muntari da go vratime.
Aбе истиве муабети ги тераше кога Диего отиде во Јуве, истиве, а после и за Мело, добро памтам.И мене ми е криво за Исла,таков играч не смееше да дозволиме да го изгубиме,кај и да го ставиш,таму ќе игра без проблем.
со оглед на тоа дека Мајкон веќе не е оној стариот,одлично ќе легнеше во моменталниов Интер некој како Исла,ама тоа е,моментално имаме Н-Е-С-П-О-С-О-Б-Н-А У-П-Р-А-В-А
Neznam kako ne ti e preku kur so vakvite igrachi veke, pa i so vakviot stav demek "realno da gledame"... Se vide deka od proseci se nema air. Ne mozhe tim si igrachi koi eden natprevar igraat 10 natprevari ne igraat, na koi vo edna usrana sezona ke im se dade shansa 5 pati, 5 ebani pati da se spasat i da igraat LSH, oni gomna da jadat vo teren, pa ushte i trenerite da se krivi sekogash.Барцаљи, толку имам да ти кажам, за 300 000 евра дојде во Јуве.
Не е лош играч Силвестре, претходно и во Катанија играше, него реков некој ко него, не до толку скап али со потенцијал да си го заслужи својот престој во Интер. На тоа алудирав, дали ќе е он или Мусачио од Виљареал или некој трет, мора да се донесе и таму фудбалер со оглед дека Лусио, Киву и Кордоба нема веќе да се дел од Интер.
Поентата ми е таа, Диего ни го украдоа, дојде Снајдер, Мело не дојде, дојде Мота, не може секој да дојде во Интер што ни е интересен нас, значи ако се повтори такво лето односно се склопи добар тим, налед и Исла и Лавеци и некој трет рандом фудбалер кој бил поврзуван со Интер.
Сепак рано е за некакви констатации, јебига, ако судиме по почетоков на летово не ќе е на арно, ама се знае кој период е соодветен за критики, дали негативни или позитивни, сеедно, сега не е периодот за ваков муабет.
За Диего признавам дека ист муабет имав,за Мело не верувам,отсекогаш сум го сметал за просечен играч.Aбе истиве муабети ги тераше кога Диего отиде во Јуве, истиве, а после и за Мело, добро памтам.
Чекај бе чоек, 5ти Јуни е, има време за вакви нервози, ти сеа почињаш.
Aбе види, прво стандардот на Серија А е многу паднат, односно квалитетот на првенството, од друга страна покрај Интер и останатите клубови имаат финансиски проблеми, цела фудбалска Италија всушност пати поради тоа, и тоа уствари колку што е лошо толку е и добро за клуб ко Интер бидејќи тоа ги остава у живот сеуште. Доколку останатите големи клубови па и помали финансиски се убер стабилни, и се расфрлаат со пари, трупаат квалитет во тим и слично, Интер реално може бајаги да падне али тоа не е случај, па сега за сега сеуште постои огромен простор за да се поправат работите а за тоа класичен пример ти се Јуве кои види какви играчи донесоа а освоија титула без пораз.Neznam kako ne ti e preku kur so vakvite igrachi veke, pa i so vakviot stav demek "realno da gledame"... Se vide deka od proseci se nema air. Ne mozhe tim si igrachi koi eden natprevar igraat 10 natprevari ne igraat, na koi vo edna usrana sezona ke im se dade shansa 5 pati, 5 ebani pati da se spasat i da igraat LSH, oni gomna da jadat vo teren, pa ushte i trenerite da se krivi sekogash.
Ovoj Musachio koj e sega? Kako da go googlam?