Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
а од Вентола какви клипови имашеИ од Бљабљани имаше вакви снимки пред да го земеме. Јбг, не викам дека Џовинко е Бљабљани, ама да не се заебаваме сега.
а од Вентола какви клипови имашеИ од Бљабљани имаше вакви снимки пред да го земеме. Јбг, не викам дека Џовинко е Бљабљани, ама да не се заебаваме сега.
Ja mislam deka e ili Lucas ili Jo-Jo, za momentalnive uslovi vo kalcoto a i finansiive kakvi sto se kaj site zabarski klubovi, i ovie se zvezdi.Ако Џовинко го рачунаме за ѕвезда, па уште 20 милиони, жими се ќе тргнам по стапките на јонзе, а не можам да не ги гледам зашто има 3-4 играчи што сакам да ги гледам...
Koга за проверена роба Морати не сакаше да даде 20 чисти милиони,нека ги даде за Џовинко,пошо со Деки во тим уште една сезона,и со Камбијасо и полумртвите старци,јебали смо ежа.Ако Џовинко го рачунаме за ѕвезда, па уште 20 милиони, жими се ќе тргнам по стапките на јонзе, а не можам да не ги гледам зашто има 3-4 играчи што сакам да ги гледам...
Дај Боже да е така, нека бидат овие последни денови на ремет, сите ќе сме задоволни. Можеби е она што го зборевме пред некој ден, на Морати му е докурчено да го реметат разно-разни прецедници и сака да им стави до знаење кој е газда у маало. Ако го земаме Лукас (не ми се верува дека го пишувам ова ) треба да го земеме под итно, одма по светско да се искрца во Милано за да се уигра и прилагоди што побрзо. Зошто осеќам дека ќе е ко изгубен Германец првите месеци во Италија.Бум, Морати: Интер се подготвени да инвестираат во играч со стату Ѕвезда во фудбалот
Morav da improviziram u tekstov zasto infoto e dosta malo, utre ako ima nesto poopsirno ke dodadam.
I ostajte zaebancii i kritiki na strana, periodov prknaa nesata, nov covek kaj skautite, onoj od udineze, nov upraven direktor, dogovor so kinezite, dogovori koi se spremaat i so drugi kompanii, a veke e napomenato deka od kinezite ke soberat pari i za igraci. Jebiga, ova e toa sto trebase, dali ke se realizira ke vidime, do dusa optimist sum deka vo idnina ke se podobrat bajagi rabotive ama prasanje e dali od ovaa sezona toa ke pocne da se oseka.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 01:33 ---
Ja mislam deka e ili Lucas ili Jo-Jo, za momentalnive uslovi vo kalcoto a i finansiive kakvi sto se kaj site zabarski klubovi, i ovie se zvezdi.
Се заебавам и јас сигурно не е Меси намерно ставив тоа видео Јувенташите го сметаа тогаш за Меси наследник.И од Бљабљани имаше вакви снимки пред да го земеме. Јбг, не викам дека Џовинко е Бљабљани, ама да не се заебаваме сега.
И јас не можам, нема да се врати тоа еј... тој филинг ми фали кога го гледам Интер, дебелиот кога ќе тргнеше против цела одбрана...Жалниот сеуште не може да го преболи Роналдо сигурно ово го потсеќа во некои движења не него.
Ја лично сум скептик за Лукас, таков мал дриблер ... абе одма го гледам ко флоп стриктно во овој клуб, зашто ? Па да не навлагам у детали, Интер е у прашање, доволно кажав.Дај Боже да е така, нека бидат овие последни денови на ремет, сите ќе сме задоволни. Можеби е она што го зборевме пред некој ден, на Морати му е докурчено да го реметат разно-разни прецедници и сака да им стави до знаење кој е газда у маало. Ако го земаме Лукас (не ми се верува дека го пишувам ова ) треба да го земеме под итно, одма по светско да се искрца во Милано за да се уигра и прилагоди што побрзо. Зошто осеќам дека ќе е ко изгубен Германец првите месеци во Италија.
Заради него и навивам за Интер таков фудбалер пак кога ќе стане Серија А најдобра или овие Кинезите како Арапите што направија во Англија да инвестират.И јас не можам, нема да се врати тоа еј... тој филинг ми фали кога го гледам Интер, дебелиот кога ќе тргнеше против цела одбрана...
univerzumov na nekoi im e naklonet na nekoi ko Deko na primer ne.
Не бе ова мајка втор пат не го раѓа...
Уживање беше да се гледа,штета само што пола од соиграчите беа дрва дрвосани,а и тренерите не беа поарни.