D
draft
Гостин
ne sum slusnal za takov kostum. try again.beneamata od kajgana forumot
Не е важна сумата, за таков костум не се штедат пари.Очигледно уште не е јасно за која сума е купен.
ne sum slusnal za takov kostum. try again.beneamata od kajgana forumot
Не е важна сумата, за таков костум не се штедат пари.Очигледно уште не е јасно за која сума е купен.
kostumi i sapki so brankane sum slusnal za takov kostum. try again.
Има малку повеќе коса самоБранка е дел од Обзерверите од Фринџ изгледа.![]()
Мора така да биде исечено затоа што „Бранка е ван филма„Дај бе средете малку со фотошош срамота е како со ножици да сте го сечеле![]()
Никој не сака да чита за засилувања како Марига,Паласио,МудингаиПосетите се многу паднати, линкувате нешто на ФБ или не...? Ај овие два ставете ги:
Нов натпревар во Индонезија денес во 14.30
Интер тргнува по Верати
Паломбо ќе игра а Поли на клупа ќе седи, паметно. Освен тоа, другото е супер.Inter: 21 Orlandoni; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 4 Zanetti; 17 Palombo, 19 Cambiasso; 42 Jonathan, 29 Coutinho, 81 Longo; 22 Milito
A disposizione: 12 Castellazzi, 91 Di Gennaro, 24 Dellafiore, 34 Biraghi, 18 Poli, 48 Crisetig, 53 Tremolada, 7 Pazzini, 96 Terrani
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Хуан мислам е со репрезентација , не сум сигуренПаломбо одигра добар натпревар. Посебно добар впечаток ми остави поради прецизните долги пасови.
А зошто Хуан не е воопшто повикан? Ако не добие шанса на вакви натпревари не знам кога ке добие. На Кордоба му завршува договорот за 1 месец не знам што го малтретираат уште![]()
За Хуан мислам дека е повикан да игра во репрезентацијата... ке видиме вечер Бразил игра со Данска.Паломбо одигра добар натпревар. Посебно добар впечаток ми остави поради прецизните долги пасови.
А зошто Хуан не е воопшто повикан? Ако не добие шанса на вакви натпревари не знам кога ке добие. На Кордоба му завршува договорот за 1 месец не знам што го малтретираат уште![]()