Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Vchera probav 2-3 pati ne mozhev, deneska thanks to najubavata zhenska na forum Меган, evo ja slikata...

Да ми објасне некој, како е можно овој да биде во секоја катастрофа? Еве so pomosh na skrieni kameri faten e pred sekoja pogolema svetska katastrofa... hmmm...

Nekoi mislaat deka ovoj go krie svetiot gral, drugi vikaat deka e slep, treti vikaat deka e 007... nekoi pak deka e sin na sinot na muhamed so kerkata na isus.... znachi vnuk niven.... ima mnogu konspirativni teorii

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Бранка е дел од Обзерверите од Фринџ изгледа. :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Бранка е дел од Обзерверите од Фринџ изгледа. :)
Има малку повеќе коса само :)

Ако замине Лавеци во ПСЖ треба да се тргне по Нејмар или Балотели. Или да се даде нова шанса на Форлан секако не планира да го напути Интер :pipi:

И ова вреди да се погледне :)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=M8JkSozyrFs

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.657
Поени од реакции
59.670
Дај бе средете малку со фотошош срамота е како со ножици да сте го сечеле :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
D

draft

Гостин
Inter: 21 Orlandoni; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 4 Zanetti; 17 Palombo, 19 Cambiasso; 42 Jonathan, 29 Coutinho, 81 Longo; 22 Milito
A disposizione: 12 Castellazzi, 91 Di Gennaro, 24 Dellafiore, 34 Biraghi, 18 Poli, 48 Crisetig, 53 Tremolada, 7 Pazzini, 96 Terrani
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Паломбо ќе игра а Поли на клупа ќе седи, паметно. Освен тоа, другото е супер.

Пак ќе има на јутјуб ама ич не чини тој стрим. Еве друг линк http://mivo.tv/home.php (само под стримот ќе кликнете RCTI па на малото топче до плеј и стоп за фул скрин), завчера тука гледав и стримот беше супер.

А и како што разбрав, овие биле многу подобри од џуџињата завчера така да би требало да гледаме подобар фудбал. Кутињо хет-трик!

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Спортскиот директор на ПСЖ рече: “26 милиони за Лавеци? Не, нема ништо конкретно, ништо официјално. Сеуште е само почеток на трансфер пазарот.”

“Клубовите се проучуваат едни со други, потребно е некој да направи потег за потоа да следат реакции на другите.”

“Се може да се случи на трансфер пазарот, тој е непредвидлив. Секако дека ќе бидеме активни, но имаме три месеци за добро да си ја завршиме работата и да ги ангажираме фудбалерите што ги сакаме.“

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Паломбо одигра добар натпревар. Посебно добар впечаток ми остави поради прецизните долги пасови.

А зошто Хуан не е воопшто повикан? Ако не добие шанса на вакви натпревари не знам кога ке добие. На Кордоба му завршува договорот за 1 месец не знам што го малтретираат уште :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Паломбо одигра добар натпревар. Посебно добар впечаток ми остави поради прецизните долги пасови.

А зошто Хуан не е воопшто повикан? Ако не добие шанса на вакви натпревари не знам кога ке добие. На Кордоба му завршува договорот за 1 месец не знам што го малтретираат уште :)
Хуан мислам е со репрезентација , не сум сигурен

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

За Хуан мислам дека е повикан да игра во репрезентацијата... ке видиме вечер Бразил игра со Данска.

Kajgana Shop

На врв Bottom