Точно и јас го приметив истото , треба да се размислува за пензија .Мило ми е што барем го крена пехарот на Лига на Шампиони и Светски клупски првак.п.с. И да, на Занети му помина времето, за вториот гол удри на лајт џогинг, за третиот при правење на офсајд стапица он се заборави горе чувајќи празен простор.
Све е више кажано и ние не правиме како лани вие што правeвте гледате колце на тркалце,ај утре има ден ќе се најдеш со другарчињата хахаУ пички матер нема ни асален ремет, каде сте луѓе, сега или никогаш
Да бе, јас да сум ќе ги утепав од ремет, и сакам сега да не реметат, заслужуваме.
Единствена светла точка што видов од натпреварот е тоа што Миланезите и Јувенташите не знаат асолен ремет да ни чукнат после овој дебакл..(едните не тешат, а другите од што се очајни не навредуваат на секое)...:tv:
Аман бе. Уште не научивте. Ремет се дава кога некој јак тим ќе изгуби. Ова вечерва на ваша жалост е реалностаУ пички матер нема ни асален ремет, каде сте луѓе, сега или никогаш
Аман бе. Уште не научивте. Ремет се дава кога некој јак тим ќе изгуби. Ова вечерва на ваша жалост е реалноста
Ти шефе си гледал друг натпревар....во прво Шалке имаше 8 директни удари кон гол Интер 3 од кои еден од 50 метри.Мечот немаше апсолутно никаква сличност од тој со Баерн.А што е Лео крив за поразов? Криви се играчите, кои имаа шанса да ги згазат уште у прво, ама како со Баерн, кога они не искористија - ние искористивме. Така и денес Шалке.
Како и да е, браво за Шалке, им посакувам до финале да стигнат и да освојат. Колку да видат сите потценувачи дека во фудбалот секој може да биде посрамотен и понижен и дека фаворити само на хартија има.
хехе... добро бе, ич да не ве боли к.рЕТО, ако не ви го бива тимот за фудбал, барем вас ве бивало за реметење...
Јас пак што трескам, луѓето 5 години заборавиле за ремет, немаат ни смисла за хумор ниту знаат да реметат. Добро е, не реметете, не знаете како.
За жалање ти е постов како дете од 7 години научило да пишува па ај да се докаже.Гледаш никој не сака да ве ремети имаат некој почит некој ви се смее ама не сака да напише ништо вие самите си го барате дајте ни ремет не ве разбирам ич ...
Јас пак што трескам, луѓето 5 години заборавиле за ремет, немаат ни смисла за хумор ниту знаат да реметат. Добро е, не реметете, не знаете како.
Неможеш да кажеш дека ништо не градел! После мизеријата со Бенитез, направи атмосфера во тимот, го издржа темпото среда/недела со успеси, освои најмногу поени откако дошол некој во интер.Не градеше он ништо, утакмиците му се погодија, сите појаки утакмици освен со Наполи ги изгуби, со Баерн само на луда среќа помина.