Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Има опција на форумов да се блокира некој пост од Јонзево кога го има зборот Занети во него?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Фудбалот не се игра за спринтеви... Али Занети ни е најмал проблем во тимот, за жал ние немаме ни еден друг таков играч, барем до пред Гуарин и Алварез.
Види ги Наполи, или Удине лани, фатат топката на средина ја носат напред, нашиве ја враќаат. Тоа е тоа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Исла ќе го реши тој проблем, бајаги, ако биде донесен, исто и Лавеци ... уз Маикон.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Исла ќе го реши тој проблем, бајаги, ако биде донесен, исто и Лавеци ... уз Маикон.
Со Лавеци знам, ќе ни биде нешто како Ето, но зборот ми беше за играч од средина, буквално средина на теренот, не по крила и бек, таму до сега бевме осакатени максимално. Жими Пандев што им ја скрши кичмата на Барса за вториот гол против Барса :)
Како ве трола Јонзе :icon_lol:
Кое тролање, мртов сериозен е. Удрен е у крило он.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе види реакција на трибинава, се сруши цела, доволно говори ова што значи за навивачите ...
Пример, да наниже пола терен Коутињо, ти овде ќе го дрвеше три дена за тоа, без разлика на епилогот од таа акција.

И далеку од нуларица е ова со спринтов, подигна атмосфера на трибини, идеа да го докрајчат противникот, влијаат и ваквите моменти у фудбалот.
Pa da be, pazi: koa si bil 1 godinka i koga si kazhal onaka na radnom "tato" koja panika se krevalo doma? Maliot Syn prozbore, pa zemaj magnetofoni snimaj (posho Bene, togash nemavme digitalni fotoaparati koi mozhat i da snimaat i sve toa :D), pa javi se po komshii, pa pukaj so kalasho...oh, wait...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Значи се кинам од смеење ко че го вметнува Бене во реченица. Не си нормален брат :pos: Е ова ти се вика смисла за хумор :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Што го има најдено Бене... :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Затоа во секој пост тебе те спомнува,од што е премногу сериозен :pos:

Јонзе,не зезај Занети отсекогаш бил класа играч и е почитуван од целиот фудбалски свет.
Да си го вратиме Мартинс назад..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не смее мене во сериозна смила да ме спомнува :D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Абе види реакција на трибинава, се сруши цела, доволно говори ова што значи за навивачите ...
Пример, да наниже пола терен Коутињо, ти овде ќе го дрвеше три дена за тоа, без разлика на епилогот од таа акција.

И далеку од нуларица е ова со спринтов, подигна атмосфера на трибини, идеа да го докрајчат противникот, влијаат и ваквите моменти у фудбалот.
Па и го дрвеше цела недела на кутињо кога даде гол против незнам кој во шеснаесетникот издрибла двајца и даде гол. Ми скисна да го читам цела недела за тоа како кутињо бил месии за незнам ти кој. тоа беа 5 дена да ти скиснаше на форум да флеезаш.

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
Страмачиони работи на следните трансфери :) линк
Едит:
Не знам дали некој спомна, но Цезар е казнет еден натпревар и нема да брани против Лацио...причините не ми се познати.
Жолти картони.

А, Форлан има многу побитни муабети да кажува, него да дава голови за Интер.

Член од
29 април 2012
Мислења
363
Поени од реакции
238
Со Лавеци знам, ќе ни биде нешто како Ето, но зборот ми беше за играч од средина, буквално средина на теренот, не по крила и бек, таму до сега бевме осакатени максимално. Жими Пандев што им ја скрши кичмата на Барса за вториот гол против Барса :)

imase edna izreka porano neznam koj ja kaza nestoto megu lavezzi i Eto e kao nesto pomegu zajcev rid i mont everest

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Само со Лавеци и Исла ништо не праиме . Мора да се среди одбраната или да почнат да го играат Хуан да видиме што играч зашо годинава примивме 52 гола , алооооо 52 .
За мене лично овој во овој дел од екипата треба најмногу да се поработи зашо иначе џабе ни се и меси и кристијано и гвардиола .

Ако остане Страма ќе си тера со 4-3-3 . Значи Лавеци со Рики или Кутињо и Милито . Мора да имаме замена за Милито . Со Пацо го обравме бостанот . Кастаинос тури му пепел сеа за сеа , едино Форлан ама Милито знае да се повреди по месец дена и Форлан колку ќе биде кадарен да го замени толкав период незнам .

Среден ред , горе доле добри сме . Занети , Камби , Гуарин , Весли , Поли , Оби . Од овие тројца да се ротираат . Ама факт е дека ќе играат Камби ,Занети и Весли . Ја би Весли , Гуарин и еден од старциве .

Одбрана . Ех таа одбрана , која тиња сме . Једино Маикон да игра . Другово е турни ме да кинисам. Неможат да одат човече . Ако останат истиве рачунајте уште сега дека Миколи , Џовинко и таква багра ќе ни дава по 3 гола во двомеч , ова гарантирам . Тука немам идеа искрено , ама мора да се менува , тука треба ремонт ко на југо од 80та .

Како што викаат и другиве , мора да се купува порано а не на 31 август . Нека продадат , Мунтари , Деки , Пацо , Самуел/Лусио , Киву , Паломбо возот назад , Зарате назад .
Како би ги купил Хазард и Мвила ама кој ме прашува мене .
Доста со комбинации , има кој да мисли ама факт е дека треба мнооооогу да се менува .

Cheers (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom