Само со Лавеци и Исла ништо не праиме . Мора да се среди одбраната или да почнат да го играат Хуан да видиме што играч зашо годинава примивме 52 гола , алооооо 52 .
За мене лично овој во овој дел од екипата треба најмногу да се поработи зашо иначе џабе ни се и меси и кристијано и гвардиола .
Ако остане Страма ќе си тера со 4-3-3 . Значи Лавеци со Рики или Кутињо и Милито . Мора да имаме замена за Милито . Со Пацо го обравме бостанот . Кастаинос тури му пепел сеа за сеа , едино Форлан ама Милито знае да се повреди по месец дена и Форлан колку ќе биде кадарен да го замени толкав период незнам .
Среден ред , горе доле добри сме . Занети , Камби , Гуарин , Весли , Поли , Оби . Од овие тројца да се ротираат . Ама факт е дека ќе играат Камби ,Занети и Весли . Ја би Весли , Гуарин и еден од старциве .
Одбрана . Ех таа одбрана , која тиња сме . Једино Маикон да игра . Другово е турни ме да кинисам. Неможат да одат човече . Ако останат истиве рачунајте уште сега дека Миколи , Џовинко и таква багра ќе ни дава по 3 гола во двомеч , ова гарантирам . Тука немам идеа искрено , ама мора да се менува , тука треба ремонт ко на југо од 80та .
Како што викаат и другиве , мора да се купува порано а не на 31 август . Нека продадат , Мунтари , Деки , Пацо , Самуел/Лусио , Киву , Паломбо возот назад , Зарате назад .
Како би ги купил Хазард и Мвила ама кој ме прашува мене .
Доста со комбинации , има кој да мисли ама факт е дека треба мнооооогу да се менува .
Cheers