Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
С

сашенко

Гостин
Одлична утакмица дечки, очекував победа на Милан ама ептен се изненадив како добро ви изиграа милениците.Се најубаво следната сезона, и топ 2 се надевам ќе ве видиме на крај.Тренерчево ново ептен ме изненадува, незнам како ви стојат работите ама добро би било да си го задржите.Ја на фејс обеќав ако тепа интер секој фан шо го знам на интер го частам :vozbud: , да паднеше спортската денес ке ве викнев и вас мајке ми али вака едвај ке закрпам многу ве иам :pos:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Новара - Интер 3-1
Лече - Интер 1-0
Интер - Новара 0-1
Интер - Болоња 0-3
Катаниа - Интер 2-1
Интер - Катаниа 1-1
Интер - Аталанта 0-0
Парма - Интер 3-1
Една од овие да тепавме , сега ќе си бевме раат ...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Одлична утакмица дечки, очекував победа на Милан ама ептен се изненадив како добро ви изиграа милениците.Се најубаво следната сезона, и топ 2 се надевам ќе ве видиме на крај.Тренерчево ново ептен ме изненадува, незнам како ви стојат работите ама добро би било да си го задржите.Ја на фејс обеќав ако тепа интер секој фан шо го знам на интер го частам :vozbud: , да паднеше спортската денес ке ве викнев и вас мајке ми али вака едвај ке закрпам многу ве иам :pos:
Епа брат да дојдеме со цела Интерашка екипа и да се упознаеме, викаат добар момак си бил :pos:

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Страма мора да остане ! Преку ноќ го врати победничкиот дух во Милано ! Мора да остане овој момак, мора !
А доколку треба да играме УЕФА, таму треба да се пријави Примавера тимот, за да добијат на искуство, додека првиот тим секако ќе си освои титула со 10 бода пред останатите !
Морати не се глупирај, Страма е наша иднина!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Вреди за „30“ титули.. не заебавај.. дај почасти си.:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Миланезите ќе си најдат утеха во фактот дека и вака и така Скудетото им беше изгубено. Мене за прв пат не ми е до мавање сеир пошто имам многу пријатели од лоповиве и сега треба да ги трпам долго време :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Чуството кога ИНТЕР си ги пегла Милан,бесценето:)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
28 во серија а, и 1 во серија б = 29 ,,, слаби математика овие јувенташиве :pos: ,, шала на страна и јас да сум нивен (а фала богу не сум) , и ја би се курчел со 30 титули. :P

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Миланезите ќе си најдат утеха во фактот дека и вака и така Скудетото им беше изгубено. Мене за прв пат не ми е до мавање сеир пошто имам многу пријатели од лоповиве и сега треба да ги трпам долго време :)
Мене сеедно ми е, јас полека ги откривам кои се за јуве, како полжави после дожд излегоа сезонава :)

А и не знам баш дали ќе се тешат, два пати ги тепавме, фактички ние им го земавме првото место во убер најлошата сезона последниве години

С

сашенко

Гостин
Епа брат да дојдеме со цела Интерашка екипа и да се упознаеме, викаат добар момак си бил :pos:
Кој те излажал :pos:

Вреди за „30“ титули.. не заебавај.. дај почасти си.:D
Чекај ако ми одобрат кредитот ве носам сите на частење :pos: нема да ми стигне онака

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мене сеедно ми е, јас полека ги откривам кои се за јуве, како полжави после дожд излегоа сезонава :)

А и не знам баш дали ќе се тешат, два пати ги тепавме, фактички ние им го земавме првото место во убер најлошата сезона последниве години
Да погодам, ги виде тие што се за Јувентус и нивните профили ги стави во букмарк да ги дупиш другата сезона кога ќе бидеме први така? :D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Според мене можеби и грешам Морати го има договорено новиот тренер на Интер уште кога беше Раниери тренер ако не беше така Раниери многу порано ќе леташе.
А Страма си е преодно решение за до лето секако солидно си ја заврши работата.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ќе ја ставам сликава на сајт за употреба во некој артикл.
Почекај, до утре ќе има подобри фотки од натпреваров. Утре ги постирам и на fif и тука, јас сум главен снабдувач со слики :)

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Според мене можеби и грешам Морати го има договорено новиот тренер на Интер уште кога беше Раниери тренер ако не беше така Раниери многу порано ќе леташе.
А Страма си е преодно решение за до лето секако солидно си ја заврши работата.
Дај боже да грешиш !

Kajgana Shop

На врв Bottom