Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Го одложија цело коло хахахахаха.
Леле да видиш као се фаќа денес на голови хухууууу, овие задњиве кола не се играат фиксни, нишо не испаѓа. Бај д веј, греота овој фудбалеров од Ливорно, 25 години...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Соиграч на Ранокиа од младата репрезентација пред неколку години.
Иначе овој што почина, во 2001 починала мајка му, во 2003 исчезнал татко му, после некое време го пронашле мртов. После неколку години брат му се самоубил... :(

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
ццц... премногу стрес.
--- надополнето: 15 април 2012 во 01:55 ---
Пјермарио ја немаше среќата на Кану

Линкувајте на ФБ
Стаено ...
Нешто убаво да прочитав и слушнав деновиве у пм, па тек цела трагична фамилијарна приказна да му видиш, во случај да не си прочитал .... а-у.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.440
Se sekjavate li na Wesley Sneijder? :pos:
Sto povreda kje beshe negovata?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе дали се сеќавате на Харѓа??:D..I miss that guy :(...Иосоно и Таланасе/Крејзи/сгбуиерфбб најмногу го критикуваа а дечкото си беше супер:D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Другарче ми кажа што гледал на СКАЈ..

Занети се јавил брзо после ненадејната смрт на фудбалерот од Ливорно и издразил сочуство, исто така посочил дека со право се прекинати сите натпревари.
Секоја чест за капитенот , пример е за сите испувани млади копиљандрана што мислат дека имаат поима од фудбал или пак од некаква етика.

Се најавува дека може цело коло да се игра во среда или пак да се одложи другата недела.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Moрати одма инсистирал да не се одиграат натпреварите и почнал да врти на луѓе од федерацијата, и Ди Натале се заблагодари на Интер што направиле таква иницијатива, он лично го познавал играчот, и ептен се зближиле во периодот кога починала мајката на Ди Натале а веќе е позната и трагичната сторија за семејството на Моросини.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Neshto chitav deka fanovite na Inter i Udine pochnale inicijativa na koja chekaat da se vkluchat i oficijalnite klubovi od italija od serija a i b, za pomosh na sestrata na Morosini. Na drugo mesto chitav deka samo klubot na Udine ja pochnal inicijativata, kako i da e, da se nadevame deka se poveke klubovi ke i pomognat, ako mozhat nekako voopshto, znaejki ja sostojbata na sestrata...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Пишав на посебната тема на форумов за овој случај, Удинезе излегоа со соопштение дека ќе се грижат за неа, она е хендикепирана, без мајка и татко, братот исто кој бил хендикепиран се самоубил и останала само со Пјермарио кој се грижел за неа ...
Огромна трагедија е поврзана со ова семејство, ја искрено не ни имам начекано некој ваков убер трагичен случај, алал му вера на Пјермарио кој покрај се останал позитивен и желен да успее во животот, во ниту еден момент не ја занемарувал сестрата, се грижел за неа но за жал ни он не бил поштеден од универзумов, сега разбрав дека можно е и претходен дуел каде ја удрил главата со противнички играч да е причината за смртта, аутопсијата ќе даде конечен одговор за ова.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

Kajgana Shop

На врв Bottom