- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Абе а кај е Иосоно на фб ?
Бате на Џони му го хакнаја профилот ми рече да ти кажам а пошто неможам пп да ти пратам морав вака поззДa aли овие се стриктно за членовите на фан клубот, нема везе ова ни со сајт мајт или она од претходно што се правеше.
Не, ова посебно се прави за членовите од фан клубот, немаше ни резон да се дава и на други што не се зашто ќе се побунеа од членството, таков е договорот кога веќе се формираше официјален фан клуб а и нарачките веќе завршија. Како и да е еве гледам нешто Бене спомна па ако се направи таква акција може да собереш ...Никако неможи да ги добие некој кој не е член на фан клубот?
Баш се добри.
Како бе му го хакнале ...Бате на Џони му го хакнаја профилот ми рече да ти кажам а пошто неможам пп да ти пратам морав вака позз
И за менеЌе има за мене маичка ?![]()
Тоа е тој сицилијански муабет од 1920тите ...Не, ова посебно се прави за членовите од фан клубот, немаше ни резон да се дава и на други што не се зашто ќе се побунеа од членството, таков е договорот кога веќе се формираше официјален фан клуб а и нарачките веќе завршија. Како и да е еве гледам нешто Бене спомна па ако се направи таква акција може да собереш ...
--- надополнето: 2 април 2012 во 20:57 ---
Како бе му го хакнале ...
Ај обрати се кај Аcid од форум, нека исконтактира со него преку мејл или фејсбук, сеедно, он би требало да му среди, кажи дека ја сум те пратил кај него.
..не ми го хакнале туку мајками ми од што многу се разбира од компјутери ми избришја на неќење историја и на сите страни форуми мелјој бев одјавен и не си го знаев пасот од имејлот каде што бев приклучен..на кајгана ми излгеваше не постои таков член за менеКако бе му го хакнале ...
Ај обрати се кај Аcid од форум, нека исконтактира со него преку мејл или фејсбук, сеедно, он би требало да му среди, кажи дека ја сум те пратил кај него.
Ilumious чим ти лајкнала, она ти го средила тоа. Good girl Џену, затоа мене Манчестер омилени од Англија ми се...не ми го хакнале туку мајками ми од што многу се разбира од компјутери ми избришја на неќење историја и на сите страни форуми мелјој бев одјавен и не си го знаев пасот од имејлот каде што бев приклучен..на кајгана ми излгеваше не постои таков член за мене(помислив дека сум хакнат)..не знам што се случуваше денес станав од сабаље никому ништо автоматски најавен лол...цццц..
Da gi pobedime Bbilan i do posledno kolo da se borat za titula so Jube , a ako nekoj ja izgubi titulata vo posledno kolo ima da bide smeski.Интер-Милан ќе биди ревијален натпревар и ќе се знае однапред како ќе излези тој натпревар ама зависи на кој како ќе му треба..ако не му треба на никој за X коефициентот ќе биди 1.4 и чао пријатно..сепак со јувентус е поголемо ривалството бидејќи не е само фудбалско!
Facebook ili YouTube?Dali moze nekoj da mi prati link od oficialnata youtube strana na navivacite na Inter... pls