Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
еден е фил ајви зен .... он е хц лајкер , а ти си фејкер :) :)

е времиња беа тоа кога имаше и членска ама љубе беше полојален интераш.
Се знае де тоа.Немав лоша намера, зафрканција беше.Не го имитирам Ајви, само онака си стискав лајкиња, незнаев дека ти смета.

Поздрав и продолжете да победувате! :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Се знае де тоа.Немав лоша намера, зафрканција беше.Не го имитирам Ајви, само онака си стискав лајкиња, незнаев дека ти смета.

Поздрав и продолжете да победувате! :)
Абе ние ќе продложиме да победуваме само да не ве победиме во претпоследно коло кога ќе се решава титулата па после што праиме (y)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Боље јуве да земе титула него милан ако ме прашуе некој мене .... Градското ривалство е многу поголемо од ривалството со мафијашите ...
Али како и да е ...мислам деак 7 бода негатива од 3то место се МНОГУ поготово што има 4 други тима пред нас што се борат за истото ....Удинезе/Лацио/Рома/Наполи ... т.д ние треба да победиме се до крај , а другиве да киксаат :D

Мало МОРГЕН :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Интер-Милан ќе биди ревијален натпревар и ќе се знае однапред како ќе излези тој натпревар ама зависи на кој како ќе му треба..ако не му треба на никој за X коефициентот ќе биди 1.4 и чао пријатно..сепак со јувентус е поголемо ривалството бидејќи не е само фудбалско!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Интер-Милан ќе биди ревијален натпревар и ќе се знае однапред како ќе излези тој натпревар ама зависи на кој како ќе му треба..ако не му треба на никој за X коефициентот ќе биди 1.4 и чао пријатно..сепак со јувентус е поголемо ривалството бидејќи не е само фудбалско!
Ќе си го прашам прашам колку ќе биде ревијален доколку дојдеме у позиција да се бориме за трето место

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Први у историја се што тепале у 1 меч во Италија а против нив биле досудени 3 пенали.
Така разбрав сеа на нетов, ако сум грешка нек ме поправи некој.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Него денеска ја облеков маичката оваа што ја праевте од фан клубот:D , па глеам не е нешто у добро стање, па си викам да прашам да не ќе се прават оваа година некои такви или слаба работа?
Според мене нема да биди грешка.. да се подновиме..
Или сеа лесно ви е на вас, се зачленивте во официјалниот фан клуб, па ќе си земате на попуст.:X3:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
^ Inter fans are sexy and we know it :D :P
Новите поло-маички... (y)

Инаку... Натпреварот со Каљари ќе се одигра во Трст!
PAOLILLO ZA FCIN: "CAGLIARI-INTER ĆE SE IGRATI U TRSTU,ZA NAS JE TO UREDU" Imali smo najavu,a sada je potvrđeno. Cagliari- Inter će se igrati u subota na stadionu "Nereo Rocco" u Trstu 15h. Ovo je potvrdio prije nekoliko trenutaka i Ernesto Paolillo, napustajući ured Lega Calcio. Stramaccioni će se pripremiti za pobjedu u gostima i odigrati dobru utakmicu kao protiv Genove. FcInterNews.it je kontaktiralala Ernesta kako bi saznali više: "To je odluka Cagliaria -izjavio je - u nekim područjima oko stadiona i dalje će se osiguravati od daljnih prijetnji navijača Cagliaria.Tvrtka je zatražila igranje na otoku Trstu, Lega Calcio je to prihvatila."

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Дa aли овие се стриктно за членовите на фан клубот, нема везе ова ни со сајт мајт или она од претходно што се правеше.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Него денеска ја облеков маичката оваа што ја праевте од фан клубот:D , па глеам не е нешто у добро стање, па си викам да прашам да не ќе се прават оваа година некои такви или слаба работа?
Според мене нема да биди грешка.. да се подновиме..
Или сеа лесно ви е на вас, се зачленивте во официјалниот фан клуб, па ќе си земате на попуст.:X3:
Во план е да се прават пак маички, само не сега, за месец-два, да се консолидираме малце :) Плус, многу е битно ИОсоно колку ќе се ангажира, така да кај него досаѓајте на профил :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Дa aли овие се стриктно за членовите на фан клубот, нема везе ова ни со сајт мајт или она од претходно што се правеше.
Никако неможи да ги добие некој кој не е член на фан клубот? :)
Баш се добри.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Кажете ако ви треба помош околу маичките ;) , иначе топ е идеата со поло маичките.

Kajgana Shop

На врв Bottom