Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Не баш..
Највеќе раниот гол, тактиката(4-3-1-2 ќе беше подобро поради тоа што ќе имаше повеќе играчи во средина), промашувањето на Ето...
Добро да се ова што го наброја али главен акцент ставам на црвениот....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Него, не дека плачам нешто, али црвениот на Киву... ви текиња лани иста ситуација Ето-Гатузо ?
Башка таа одбиената топка од Абиати како што видов на успорената снимка,топката е позади гол линија,па сеа...

Не,не плачеме,доста уживавме,пет години екстра силување не е малку ! :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не ти е малце срам со муабетиве, ипак, 30 години имаш а ако добро памтиш отвараше нови јузери и по ПП ме молеше да те одбанираат од темата за Милан бидејќи како што рече, цитирам, '' нема смисла 30 годишен човек да биде баниран '', иако ги прекрши правилата, нејсе тоа, тогаш ти излегов у пресрет зашто жал ми падна за тебе со оглед на твоиве приоритети, али дај жити се одјеби со вакви испади ако сакаш уште да егзистираш на една од ретките добри работи у твојот живот, форумов.
Син да ти пратам што ми пишаа тие Маци, бенеамата и и цела недела...

--- надополнето ---

Одјеби сателит и одлетај.Честито победа!
црно ке шеташ со зиври среде лето и тоа со зиври од чоја

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Добро да се ова што го наброја али главен акцент ставам на црвениот....
Да. Но, се тоа беше пред црвениот картон, ако едно нешто од ова не се случеше, немаше ни црвениот да се случи. Сепак, подобро е да го изгубиме скудетото, можеби така на Морати ќе му текне да купи некое играчиште, а не просек играчи, такви имаме колку сакаш, еве Крхин прееска одигра одлично за Болоња, што направија Камби и Мота на овој натпревар, истото го направи и Крхин за Болоња. Оби исто така е добар како овие двајца.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Мене не ме интересира шо ти пишале, си имаш тема каде можеш да тераш на сеир у склоп со правила кои владеат на форумов, ти тука доаѓаш и го потиш ...
Значи совет ти давам, терај сеир на друго место, неам ништо против истото, been there done that ми е тоа на форумов, али на темава нема смисла да се пунат страни со бедни муабети и провокации.

Ае, терајте ОНТОПИК по овој пост без допочнителни објаснувања.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Истово го зборев со татко ми, и он одма почна да ми кажува за ова ! Но неможеш да речеш дека не бил заслужен !
Заслужен беше, не викам не...

--- надополнето ---

--- надополнето ---

црно ке шеташ со зиври среде лето и тоа со зиври од чоја
Друже, како е Дебар времето?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Пацини
Снајдер
Камби
Цезар
Маикон
Ето
Пандев
Кордоба

Сите да се продадат. Сите.

Еве го тој Пацини ваш, па и Ето ... за Снајдер не ми се прави муабет никогаш не сум бил сигурен во неговите квалитети, а со поголемите екипи секогаш игра исто, игра на пичка, губење на секој можен дуел.

Ето Аут линија. И само тоа знае да дрибла.

Пацини, камен, најсериозно, нема друго објаснување за овој, КАМЕН.

Маикон... ајде бе, после овој каменов со Алвес го споредувате, болни.

Не бе не вреди да се пишува, најсериозно, гледаш како губат па освен тоа и не сакат да трчат. Пацини ти бил многу редок тип на напаѓач - мај ес. Пацини на 27 години има 15 настапи за Италија, дали ова ви е Интер материал??? Карја, Нагатомо... Е тек ова лето ке видат некои дека поима сте немале за фифа фер плеј, кога матер ке се еби на трансфери... После си викав не ни требал Гансо/Мансо, море све е подобро од глушецов ака Снајдер... Глувче мало, еднаш на 19 натпревари ке даде гол од фаул, еднап на 10 натпревари ке направи асистенција, и после го нема никаде.

Првиот гол по вина на Маикон, го остави Робињо сам, буквално сам да трча. Вториот гол на Занети/Камби го оставија тој кривиот како се вика Абате? да шутира, кој до толку е крив во главата што за 1000 метри го промаши голот, ама ете ти го Пато таму, а овие нашиве рака креват за офсајд... Направив еднаш еден демотиватор Fagot - Raise your hand if you are one, ете ти, и за нашиве ова важи, не гледат да го сопрат да шутира они раце креваат...

Ако нешто над природно се случи и Милан да не совојат скудето, сакам Наполи да освојат, овие умрените никако. Никако.

Пички смрдени.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Не јадете гомна за Снајдер,човекот дава све од себе секоја утакмица!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Без среден ред го немаше ни Пацини што според мене е и нормално пошто он е само чекач и ништо повеќе

--- надополнето ---

Сите од форумов можеме да даваме све од себе за Интер на секоја утакмица :smir:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

Кируш, дај не пиши бисери дете.

Дава некој повеке од Занети душа на терен? Никој не дава, тоа се знае, ама што ако?

Јас 100 пати повеќе од нив би трчал за Интер, и без пари би играл ама што ако кога само би пречел, не се игра со душа, се игра со тело/нозе/глава.

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Целосно погрешната излезе тактиката и формацијата на Лео вечерва, тотално прочитан од Алегри. Ван Бомел ја реши цела средина на Интер, ги реши и Снајдер и Мота и Камбијасо. За Ето нема што да се коментира, сепак не е Милито :tapp:

На крај за Ето најверојатно ќе излезе дека 2 големи промашувања од 1м во двете дерби средби беа разликата помеѓу 1 и 2 место на табелата. 20+ голови што ги постигна се доволни само за 2 или 3 место.

Одбраната целосно промашување, Маикон тотално разочарување, двајца играчи на Милан ја растурија цела одбрана со pass игра:toe:

Во борбата за титула сме се уште, но после сезона во која не успеавме да му дадеме бар гол на Милан, искрено не заслужуваме да освоиме Скудето !!! :toe:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Го имаше еден на еден со Абијати, ама ја посра.
Епа таков играч е Пацини што да му правиме, една утакмица може да биде совршен и да даде 3 гола друга може да не се види и да го плукаме... така да не ми е он на мене кривец за поразот вечерашен, според мене вината му ја префрлам на Ето што го промаши тоа чудо, и како втор виновник СПОРЕД МЕНЕ го сметам Цезар ( ради првиот гол затоа што мораше да ја зграпчи таа ебана топка ).

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Кируш, дај не пиши бисери дете.

Дава некој повеке од Занети душа на терен? Никој не дава, тоа се знае, ама што ако?

Јас 100 пати повеќе од нив би трчал за Интер, и без пари би играл ама што ако кога само би пречел, не се игра со душа, се игра со тело/нозе/глава.
Брат не ми кажувај за Снајдер жити се,со кого да поврзува акација со баба ми ? Секогаш бара топка човекот,ама нема со кој да игра!

С

Спенсер

Гостин
Простете се од скудетото годинава :)

Толку е,доста беше 5 години по ред...

Како и да е,ќе мора некои посериозни измени/трансвери во тимот... Годинава,Интер е она што милан беше минатата... стар тим,исти играчи... Тоа е тоа,заслужен пораз,убаво не исплескаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom