Такво промашување ко она на Ето во ваков меч се казнува на ваков начин ...
Гол при крај на прво, Милан полуистрошени и друг ќе беше текот на настани, не дека 1000% Интер ќе тепаа ама бар ќе имаа шанса за такво нешто, со оноа брука промашување епилогот мене ми беше познат уште на полувреме, Милан ја нема онаа одбрана на Баерн за да го повторат она од Минхен.
Ето сезонава ви е класичен ванаби Милито, сака да биде она што беше лани Милито ама за наша жал потфрли и тоа дебело, џабе му се игрите и головите против селата кога во ситуација кога се кршеше сезоната и со Јуве и со Милан утнува празни голови, ја по тоа го памтам сезонава у Серија А сега за сега.
На кратко за мечот, утре ако не ме мрзи поопширно ќе пишам, утната тактика од старт, очајна игра на цела одбрана, и Ранокија и Киву изиграа аматерски, у пакет со нив и цела средина со Снајдер кој центар никако не поминуваше за одбрана ...
Подарок победа за Милан у секој случај со оглед на тоа дека знаеме кој е максимумот на Интер, без борба го дадоа мечот, нека им е честито на миланезите, апсолутно заслужено тепаа, за титула честитки кога ќе се официјализира и тој момент. :smir:
Ае сеа терајте на бољи живот.